2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben aldım canım, kullanan arkadaşlara sormuştum. İşe yaradığını söylediler. Gümüşün zaten iyileştirici etkisi var. Doğumdan iki hafta önce kullanmaya başlanması gerekli, o yüzden aldım ben. Hatta indirimdeydi xsilver marka, 129,90’a aldım.

ben ilk gebeliğimde avent kalkan kullandım. ayrıca 32.haftadan itibaren lansinohun kremini sürdüm. 1 ay emmedi kızım sürekli makina ile hırpalandı ama hiç sorun yaşamadım çok şükür. balmumu, ayva çekirdeği, zeytinyağı ya da garmastan krem işe yarıyor. bir de göğüs ucunun çamaşıra değmeden hava alması için kalkan gerekiyor. ben şahsen almayacağım gümüş kapak. belkide hiç ihtiyaç olmayacak.onun yerine kalkan alırım yine

Bende şimdi video izliyordum çok övgüyle bahsediyorlar, güle güle kullan canım sanırım bende alıcam

Ben avent in süt sağma makinası aldım, kalkan hediye verildi işime yaratacağına sevindim

Bende şimdi video izliyordum çok övgüyle bahsediyorlar, güle güle kullan canım sanırım bende alıcam
Teşekkür ederim canım. Ben yine de göğüs ucu kremi de alıcam. Göğüs kalkanları da işe yarıyor diyorlar ama, onlar dışarı çıktığında falan üstünde sürekli takılı gezemiyosun. Ama gümüş kalkanı dışarda da kullanabiliyosun. Çünkü küçük :)) Bi de süt sağma makinesi de var bende, kızkardeşimden aldım. Ona da çalışmıyosanız gerek yok diyorlar, ama ben gerekli olduğunu düşünüyorum. Çünkü mastit olma ihtimali oluyor süt içerde kaldığında. Bebeği emzirdikten sonra sağmak iyiymiş. Bu da kızkardeşimim tavsiyesiydi.

Bende 18in sonların aynı böyle hissettim 19dan sonra cok daha net hissettim bebek bence hissettiğin

Canım detaylı ultrason o an bakılan bir şey daha sonra sonucu çıkacak bir durum yok. Ultrasonda bakıp ölçüp o an söylüyor doktor

Himmm oyle miydi iknci gebelikte olsa insan unutuyor tsk ettim kuzucm

Alisverise baslayarak iyi yapiyorsunuz yavastan baslamak lazim.. Agirlastikca bu hazirliklar gozumuzde buyuyecek.Hepsi ust uste gelince son zamanlarda aman o eksik aman bu eksik.. keyifli keyifli alisveris yapmak varken..
Netten alisveris nadiren yaptigim birsey.
Dokunmadan , gozumle durusunu gormeden cesaret edemiyorum
Ama galibaa :) bu donemde buna alisacagim..İyilesme sureci yavas geciyor malesef.
37 nci hafta gibi hazir olmam gerektigini dusunursem kaldi 17-18 hafta..
Su gibi gecer...
17-18 hafta... Dusununce ne kadar da kisa geldi..

Çok haklısınız malesef bunların hepsi eğitimsizlikten empati eksikliginden kaynaklanıyor..benim için elinden gelen herseyi yaptigi halde bir doktoru sağlik calisanini darp eden insanımsı yaratıklarla, doktordan sadece basit bir hemogram tahlili istedi diye hastaya hakaret edip asagilayan ve ortaligi birbirine katan bir hekimin birbirinden farki yok ..bu olayida bizzat yasadigim icin ornekliyorum yanlis anlasilmasin..Dediginiz gibi saglik sistemimiz malesef ortada doktorlarimiz cok.zor sartlarda hizmet veriyorlar bu cok degerli birsey sahsim adima her daim müteşekkirim onlara..hicbir doktorun benle.hossohbet edip guleryuzlu olmasini beklemem ama insanca.muameleyi görmek doktor gibi hastaninda hakkı Keşke ama keşke herkes hakettiği şartlarda işini icra edebilse doktorlarimizda daha iyi.sartlarda hastalarina hizmet verebilse bu sistem malesef.ne hastanin ne doktorun cozebilecegi bi mesele...biz bu sorunu çözemeyiz hastalar ve hekimler olarak ama empati kurarak isleri kolaylastirabiliriz belki

Bende muhakkak temin edicem bu kapakları zira yıllardır dogumumla ilgili aklimda.kalan tek acı hatıra meme acısı..aklima.geldikce tüylerim kalķıyor tekrar aynı seyleri yasiycam korkusuyla..o yuzden benim denemekten baska sansim yok insallah ise yarar diye umut ediyorum

Bende 18+3 üm zamanimiz varmis daha bakalim once kim hissedecekama cok sabirsizlaniyorum nasil olacaginida bilmedigim icin

Ben bazen elimi koyuyorum sanki içinde bi dalgalanma bi gulü gulü var. ama nedir çözemedim, gerçekten oluyo mu Ben mi uyduruyorum bilemedim

İnşallah işe yarayacaktır herkes çok olumlu yorumlar yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…