2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sürekli hareket halindeler yerleri bol olunca normal canım ben bakıyorum göbeğimin üstünde tam iki dakika sonra bakıyorum aşağıda genelde aşağıda oluyor bu günlerde
Sağol canım içimi rahatlattın, normalde göbekte olurdu endişelendim kontrol araları da çok

Mercimek haricinde hiçbirşey iyi gelmedi bana canım kabızlık konusunda

Gavisgon yada reenei kullanabilirsin tatlım.bir kaç yudum soğuk sütte anlık rahatlama sağlıyor.

Kızlar kamuda calisan idari izinlilee icin herhangi bisey yayinlandimi yada kurumundan cagrilan var mi
Sanırım çoğu kurum tüm personelini 1 Haziran tarihi itibariyle çağıracakmış ama bizler bu kapsamda mıyız bilemiyorum sonuçta cumhurbaşkanlığı kararnamesinde çok açık bi şekilde bizim olduğumuz grubun direk idari izinli sayılacağı diğer personelin de ilgili kurumun uygun bulması halinde işleri aksatmayacak şekilde esnek çalışma sistemine geçebileceği belirtilmişti yani kurumlara daha çok insiyatif verilmişti. O yüzden benim tahminim bizim için tekrar bi kararname veya resmî yazı gelmeden işe başlamayız diye düşünüyorum ama tabi bu sadece benim tahminim. Bu süreçte işe gel derlerse ne yapcaz hiç bilmiyorum korkmuyorda değilim benim işimde de gün içinde odaya en az 2-3 vatandaşda geliyor mecbur onunla ilgilenmem gerek. İnşAllah bizlere ayrı bi çözüm bulurlar.

Şuan evde kalan çalışmayan hamişler bence çok şanslı en azından kafaları bize göre daha rahat olacak.

Benim işimde vatandasla ilgilenmek cok büyük risk grubundayiz aslinda suanlik herhangi bir aciklama yok ama insallah ortalik biraz daha duzelene kadar bizleri kimse çağırmaz

bende sağlıkçıyım, alınan eğitimler yaşanılan tecrübeler kişiye çok şey katıyor. Tam tersi bizlerin karşımızda ki kişilere daha anlayışlı yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. tabi ki bir hekim gün içinde çok yoruluyor, çok çaba harcıyor Allah eksik etmesin başımızdan ama bedensel şikayetlerle gelen kişilerin de psikolojileri çok iyi durumda olmuyor. ve sadece güler yüz veya anlaşıldığına dair tek bir cümle bile hastayı çok ciddi onarıyor. ben ilk hamileliğimde 8 doktor değiştirdim bu sebepten, ben kaygılıysam beni sakinleştirsin sorunumu dinleyip gerçekten bana yol göstersin ve gerçekten ona göre bir doktor buldum çok şükür, herkesin buna hakkı var. her mesleğin kendi içinde ciddi zorlukları var burada önemli olan karşımızda ki kişiye saygı duyup gerçekten yardımcı olabilmek...

Kızlar kamuda calisan idari izinlilee icin herhangi bisey yayinlandimi yada kurumundan cagrilan var mi
Hazirandan sonra esnek çalışma saatini kaldırıp normal düzene döneceklerini düşünüyorum. Ama bizim izinler bir süre daha devam eder. O yüzden şuanlık bir gelişme olmaz gibi. Yine de bekleyip görelim

Hazirandan sonra esnek çalışma saatini kaldırıp normal düzene döneceklerini düşünüyorum. Ama bizim izinler bir süre daha devam eder. O yüzden şuanlık bir gelişme olmaz gibi. Yine de bekleyip görelim
Canım esnek çalışma saatini kaldırmayı Haziran sonuna bırakmayacaklar maliye tüm personelini yarın itibariyle çağırdı bizim bakanlıkta 1 Haziran itibariyle çağırıyor

Bende 11. Haftadan beri omepa VM nin yanında bir de ayrıca demir takviyesi kullanıyorum bir ara kabızlık olacak gibi oldu ama kısa sürdü. Ben her gün 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı ekledigim filtre kahveyi içiyorum. Ramazan'da eşim oruçlu diye sabahları içmeyi bırakmış, gece onunla birlikte içiyordum. Bugün yine eskisi gibi sabah içtim, öğlene kadar 2 kez WC ye çıktım. Yağ alımı bende etkili oluyor

Annem kardeşime hamileyken kaşık kaşık türk kahvesi yerdi kuru kuru. Demek ki demir eksikligindenmis. Tabi o zamanlar şimdiki gibi takviye kullanma bilinci yoktu. Şimdi kardeşim kahveye aşırı düşkün, sen kahveyle doğdun zaten diyoruz ona

Hoşgeldin
Ben 5 kez devlet Hastanesi'nde ameliyat olmuş biri olarak hep iyilerle karşılaşmış şanslı azinliktanim sanırım. Hele son kalisim 17 gün olunca öyle gözlemlerim oldu ki.. iki tarafin da kendince haklı olduğu çok nokta var. Ortayı bulabilmek asıl mesele

Yarından sonra tüm kurumlar için açıklamalar gelecek herhalde. Ben serbest avukatım ama adliyelerde ki yeni normal kuralları yayınlanmış. Biz de durusmalarin başlaması için 15 hazirani bekliyoruz

Insallah canim ne kadar uzarsa bizim icin iyi 1 2 ay daha uzatsinlar insallah sonrada dogum iznine bisey kalmiyor zaten

Canım esnek çalışma saatini kaldırmayı Haziran sonuna bırakmayacaklar maliye tüm personelini yarın itibariyle çağırdı bizim bakanlıkta 1 Haziran itibariyle çağırıyor
Ama izinler kararnameyle aciklanmadi mi her kurum kendi kafasina göre cagirabilecekmi cok sacma degilmi bazi devlet kurumlarinda hamileler calisacak bazilarinda calismayacak izinli olacak bilemedim bu nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…