Kızlar size bişey sormam ben 1 haftadır çok net bir şekilde otururken yatarken vs bebeğimin hareketlerini hissediyordum ancak son 2 gündür hareketleri yavaşladı dün gece yatarken kaç saat bekledim 2 saat içinde en fazla 2 veya 3 kez hareketini hissettim oda diğer hissettiğim hareketlere göre daha güçsüzdü canım sıkıldı tecrübeli anneler ve anne adayları böyle bi durum başına gelen var mı akıl verin lütfen
Doktorum bugün her hareketini hissetmezsin bu haftalarda dedi bende bazen çok güçlü hissediyorum bazen daha az ve yavaş 22+2 yim normal yani bence tatlı birşeyler yiyip sırt üstü uzanabilirsiniz hareketleri daha belirgin oluyor o zaman
Hayırlı günler arkadaşlar ayrıntılı ultrason icin hastaneyi aradım randevu icin bana fiyatı 600₺ dedi çalışan .acaba doğru mu bu fiyatlardaki mı tahmini .devlet hastanesi merkezde kalıyor .mecbur özelde yapacam ama fiyata çok şaşirdim
Kızlar size bişey sormam ben 1 haftadır çok net bir şekilde otururken yatarken vs bebeğimin hareketlerini hissediyordum ancak son 2 gündür hareketleri yavaşladı dün gece yatarken kaç saat bekledim 2 saat içinde en fazla 2 veya 3 kez hareketini hissettim oda diğer hissettiğim hareketlere göre daha güçsüzdü canım sıkıldı tecrübeli anneler ve anne adayları böyle bi durum başına gelen var mı akıl verin lütfen
Canım bende simdi doktordan geldim 24 haftadan sonra hareketlerini günde şu kadar hissetmen normal deriz şimdi düzeni olmaz hissetmeyebilirsinde 500gr olduktan sonra biraz daha güçlenir hareketleri dedi
kızlar benim kontrolüm çok iyi geçti çok şükür. erkek olduğu kesin dedi. haftasıyla tam uyumluyuz. 16+2 yiz. 160gr FL 2.02 hafta sonra tekrar kontrol. 21.haftada da detaylıya çağıracak
benim detaylıyı kendi yapıyor ama ben başka bir perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum. samsundayım 400tl fiyat verildi bana da
Uygulamamda artık 20 haftadan sonra bebegin günde 20 saat uyuyacağı yazıyordu canım. Bazen bende çok hissediyorum ertesi gün daha az vs eğer hareketi tamamen kesilirse o zaman endişelenmeliyiz bence.
Gebelikte östrojen hormonu yüzde leke oluşmasına neden olabiliyor. Onlardan mı çıktı? Eğer öyleyse gebelik döneminde güneşten korunmaktan başka yapılacak bir şey yok diye biliyorum. Gebelikten sonra o lekelerin bazıları geçiyormuş, geçmeyenler için de soyucu tedaviler var.
Kızlar birkaç gündür karnımda kasıklarım da sancılar oluyor hamileliğin son aylarında oluyordu bu sancılar vajina mnin üstünde hep bir baskı varmış gibi hissediyorum sizde de oluyormu acaba korkutuyor beni ikiz diye mi böyle acaba
Ayın 10unda kontrole gidecegim demiştim ama sanırım beklemeyeceğim bu hafta bitsin gidicem..
Kızlar merhaba. Tsh değerlerine baktıran var mi? Benjm ilk defa 12. Haftamda bakilmisti ve 5.15 çıkmıştı sonraki ay 3 kusur sonraki ay 2 çıkıp bu ay gene 3.83 çıkmış. Endişeliyim açıkçası bu konuda. 21 haftalık olduk. Doktor hep 2.5 un altinda olmasi gerek yoksa zararli demisti benim sadece 1 kere 2.5 altnda oldu. Bu arada eutroxy 75 ml kullanıyorum
Benimde olduğum gün bir acısı ağrısı olmadi ama diğer gün kolumu kullanamadım fazla ağrısından ağlayacak oldum oda geçti sonraki gün ama. Insallah sizin hiç ağrımaz. Ben 1 hafta oldu olalı olduğum yer acıyor hala yanlışlıkla dokunursam falan