2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hımm tşkler cnm evet banada söledi onu ama zaten sadece ilk 6 ay lazım o özellik sonra kullanmam belki ilk 6 ay araba kullanamıcaz o bile belirsiz de onun dısında cok farkı yok zaten travel sistemlerin

Kizlar haftaya detayli ultrason icin gidecegim.Ayni gun tetanoz asisini da yaptirmayi dusunuyorum.
22 nci haftaya kadar sanirim suresi..

Bİz bugun gittik ama doktorumuz ameliyattaydı diye göremedik yarına kaldı onun dışında bel ağrım başladı sen nasılsın kuzum
Haziranda gidicem canim bende 10 undan sonra. Gobek deligimin 5 parmak altina elimi koyunca bisiler hissediyorum gobegim yukari dogru kabariyo gibi bebek mi acaba hissediyomuyum ki anlayamiyorum. Bu arada 5 kilo almisim14 haftada kiz 16 haftada kiz dedi ama ayrintiliyi bekle net belli olur dedi

Kızlar bende bir haftadır birşeyler hissediyor gibiyim ama adlandıramıyorum ama bağırsak hareketi değil ondan eminim eee o zaman bebeğim olmalı değil mi böyle ilk balon şişer patlar gibi birley oldu sol tarafımda sonra göbek deliğimin altında oldu aynısı.. arada oluyor şimdi damar atması gibi, bazen kıpırtı gibi birşey, değiyor sanki gibi yani değişik tam anlam veremedim henüz ama bu şekilde mi oluyor olunca

Hımm tşkler cnm evet banada söledi onu ama zaten sadece ilk 6 ay lazım o özellik sonra kullanmam belki ilk 6 ay araba kullanamıcaz o bile belirsiz de onun dısında cok farkı yok zaten travel sistemlerin
Çift yön çok kullanılmıyor zaten ben oğlanı hala kendime dönük sürüyorum 2 yaşında nazar değmesin diye mi nasıl bi içgüdüyse nerdeyse üstünü kapatcam analık delilik ya

Çift yön çok kullanılmıyor zaten ben oğlanı hala kendime dönük sürüyorum 2 yaşında nazar değmesin diye mi nasıl bi içgüdüyse nerdeyse üstünü kapatcam analık delilik ya
Cocuk etrafı izlemek istemiyor mu yazık zaten bütün gün seni görüyor bırak biraz etrafı keşfetsin

Evet benimde böyle oldu doktora söyledim ayakları varmış tam hissettigim yerde

Bende bakayım diyorum travel sistemlere bide sadece puset alsam kışa geliyor zaten arabayla hallederim bütün işleri bebek arabasına gerek var mı bahara doğru bastonlardan alırım diyorum ben karar verene kadar zam gelecek

Walla eninde sonunda alınacak ilk cocuk ilk heves 2bin TL ye değer dedim aldım ben biner binmez ne olur orasını bilmiyorum evde dursunda soncta araba ha alalım deyince alınacak bsy değil ayrıca mağazalar hep araba bakanlarla doluydu

Kizlar haftaya detayli ultrason icin gidecegim.Ayni gun tetanoz asisini da yaptirmayi dusunuyorum.
22 nci haftaya kadar sanirim suresi..
Tetanoxu doğumdan 3 -4 hafta önce bile yapıyorlar ama rutine oturmuş genelde 27 e kadar bitmiş oluyo

Chicco ohlala yada chicco late way tavsiye ederim baston tarzı düşünüyorsan.Yeni doğandada kullanılabiliyor üstelik.

Benim 7. haftada demir, b12, tsh vs. değerlerine bakılmıştı. Hepsi normal çıktı. Sonra salgından dolayı muayenehaneye gitmeye başladım. Yeni doktorum tahlil istemedi hiç. Multivitamin verdi. Ben kullanamadığım için artık bakmasını isterim ama sen kullanabiliyorsan zaten gerekli olanları alabiliyorsun diye tekrar tahlil yaptırmamış olabilir.

Aa aldın mı hayırlı olsun hangi mağazasına gittin gimat mı

2000 tl iyi rakam 2300 buda indirimde ben hala füşmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…