Gittiğim hastane özel bir kadın doğum ve çocuk hastanesi canım. Hepsi tecrübeli doktorlar. Ama tatbiki kendi hastası olmayanlara daha rahat bir şekilde konuşma yapabiliyorlar. Az da olsa içim rahatladı canım ama 14 haftalık olana kadar bana rahat yok..
Valla zor iş hamile kalmak için dünya kadar caba gosteriyoruz sonra kaliyoruz kese ne zaman cikcak sitresli bekleyişlerden sonra cikiyor bu sefer kalp atişi ne zaman cikcak gebelik sağlikli gitcek mi işimiz zor valla erkekler ne güzel ne dert ne tasa ne sitres
Valla zor iş hamile kalmak için dünya kadar caba gosteriyoruz sonra kaliyoruz kese ne zaman cikcak sitresli bekleyişlerden sonra cikiyor bu sefer kalp atişi ne zaman cikcak gebelik sağlikli gitcek mi işimiz zor valla erkekler ne güzel ne dert ne tasa ne sitres
Gerçekten yaa.. Öyle heyecanlıyım ki, biran önce Çarşamba olsa da hayırlısıyla görsem diye sabırsızlanıyorum. Öğrenir öğrenmez devlet hastanesindeki doktoruma da randevu almıştım. Ben hem devlette hem de kendi özel doktorumda takibe devam etmeyi düşünüyorum bu süreçte.
Gerçekten yaa.. Öyle heyecanlıyım ki, biran önce Çarşamba olsa da hayırlısıyla görsem diye sabırsızlanıyorum. Öğrenir öğrenmez devlet hastanesindeki doktoruma da randevu almıştım. Ben hem devlette hem de kendi özel doktorumda takibe devam etmeyi düşünüyorum bu süreçte.
Doktorların da hakkını yemeyeyim , ben iyileriyle karşılaştım çok şükür , bazı ihtimaller üzerinde durdular ama hiçbir zaman normal yolla olmaz demediler. Yaş ilerledikçe ben endişe etmeye başladım. 9 yılda bir çok sağlık sorunu yaşadım farklı farklı. 2016 da ilk tüp bebek denemesini yaptık ama sonra ameliyatlar geçirdim , ekonomik sıkıntılar yaşadık, bir türlü nasıl olmadı 2016 da dondurdugumuz iki embriyoyu gidip almak... Vakit saat işte, hayırlı zamanda hayırlısıyla diyordum. Şimdi elde Rabbim beni oyalamis, sabrımı denemiş, sen bunlarla oyalanirken ben sana vereceğim demis Şükürler olsun
Doktorların da hakkını yemeyeyim , ben iyileriyle karşılaştım çok şükür , bazı ihtimaller üzerinde durdular ama hiçbir zaman normal yolla olmaz demediler. Yaş ilerledikçe ben endişe etmeye başladım. 9 yılda bir çok sağlık sorunu yaşadım farklı farklı. 2016 da ilk tüp bebek denemesini yaptık ama sonra ameliyatlar geçirdim , ekonomik sıkıntılar yaşadık, bir türlü nasıl olmadı 2016 da dondurdugumuz iki embriyo4yu gidip almak... Vakit saat işte, hayırlı zamanda hayırlısıyla diyordum. Şimdi elde Rabbim beni oyalamis, sabrımı denemiş, sen bunlarla oyalanirken ben sana vereceğim demis Şükürler olsun
Heyecanını yürekten hissediyorum Hayırlısıyla gidin ve keseyi görün inşallah Karından gorunmezse birkaç gün beklemede kalmaktansa vajinal muayene ol muhakkak
Heyecanını yürekten hissediyorum Hayırlısıyla gidin ve keseyi görün inşallah Karından gorunmezse birkaç gün beklemede kalmaktansa vajinal muayene ol muhakkak
Kızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçüm Kalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
Kızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçüm Kalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
Yaaa çok şükür, çok güzel Benden 1 gün geridesin , benim sat 6 ocakti. Ben de Çarşamba devlet hastanesindeki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, darısı başıma inşallah. Kendi doktorum da cumartesi çağırdı, sanırım hem görüp hem dinleyebilmek için arayı uzun tuttuDua beklerim