Amin ne demek canim birbirimize destek olmaliyiz bu topiğin amacida bu zaten destek ve bilgi alişverişiİnşallah canım Allah hepinizden razı olsun hepinizin miniklerini sizlere bağışlasın
Sende canimÇok teşekkür ederim canım benim eksik olma sağol varol.
5+3 te sadece keseyi gördük, 22 sinde 6+5 te gidicem yine ama Çarşamba da devlette randevu aldım belki o zaman görürüm 6+2 olacak carsambayaMerhaba kızlar bende 5+2 gebeyim henüz kalp atışları duyulmdı haftaya inşallah gidicem Dr a sizler duydunuz mu kalp atışı?
Valla zor iş hamile kalmak için dünya kadar caba gosteriyoruz sonra kaliyoruz kese ne zaman cikcak sitresli bekleyişlerden sonra cikiyor bu sefer kalp atişi ne zaman cikcak gebelik sağlikli gitcek mi işimiz zor valla erkekler ne güzel ne dert ne tasa ne sitresGittiğim hastane özel bir kadın doğum ve çocuk hastanesi canım. Hepsi tecrübeli doktorlar. Ama tatbiki kendi hastası olmayanlara daha rahat bir şekilde konuşma yapabiliyorlar. Az da olsa içim rahatladı canım ama 14 haftalık olana kadar bana rahat yok..
Amin ne demek canim birbirimize destek olmaliyiz bu topiğin amacida bu zaten destek ve bilgi alişverişi❤
Sende canim
Evet dondurulmuş embriyolari transfere gidicez derken kendiliğinden geldi mucizemNe güzel hayirli olsun rabbim kucağina almayida nasip etsin inşallah
Gerçekten yaa.. Öyle heyecanlıyım ki, biran önce Çarşamba olsa da hayırlısıyla görsem diye sabırsızlanıyorum. Öğrenir öğrenmez devlet hastanesindeki doktoruma da randevu almıştım. Ben hem devlette hem de kendi özel doktorumda takibe devam etmeyi düşünüyorum bu süreçte.Valla zor iş hamile kalmak için dünya kadar caba gosteriyoruz sonra kaliyoruz kese ne zaman cikcak sitresli bekleyişlerden sonra cikiyor bu sefer kalp atişi ne zaman cikcak gebelik sağlikli gitcek mi işimiz zor valla erkekler ne güzel ne dert ne tasa ne sitres
Günler saatler gecmek bilmiyor sağlikli olsunlarda biz bekleriz minnaklariEvet dondurulmuş embriyolari transfere gidicez derken kendiliğinden geldi mucizemAmin, cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah
Gerçekten yaa.. Öyle heyecanlıyım ki, biran önce Çarşamba olsa da hayırlısıyla görsem diye sabırsızlanıyorum. Öğrenir öğrenmez devlet hastanesindeki doktoruma da randevu almıştım. Ben hem devlette hem de kendi özel doktorumda takibe devam etmeyi düşünüyorum bu süreçte.
Ay maşallah ne güzel rabbim ol derse olur doktorlar ne derse desin mevlam bilir mucize seninkiEvet dondurulmuş embriyolari transfere gidicez derken kendiliğinden geldi mucizemAmin, cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah
Gerçekten yaa.. Öyle heyecanlıyım ki, biran önce Çarşamba olsa da hayırlısıyla görsem diye sabırsızlanıyorum. Öğrenir öğrenmez devlet hastanesindeki doktoruma da randevu almıştım. Ben hem devlette hem de kendi özel doktorumda takibe devam etmeyi düşünüyorum bu süreçte.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımmKanama şimdilik durdu. Yani rengi açığa döndü. İki iğne yaptılar ve progestan dozunu yükseltti doktor
Doktorların da hakkını yemeyeyim , ben iyileriyle karşılaştım çok şükür , bazı ihtimaller üzerinde durdular ama hiçbir zaman normal yolla olmaz demediler. Yaş ilerledikçe ben endişe etmeye başladım. 9 yılda bir çok sağlık sorunu yaşadım farklı farklı. 2016 da ilk tüp bebek denemesini yaptık ama sonra ameliyatlar geçirdim , ekonomik sıkıntılar yaşadık, bir türlü nasıl olmadı 2016 da dondurdugumuz iki embriyoyu gidip almak... Vakit saat işte, hayırlı zamanda hayırlısıyla diyordum. Şimdi elde Rabbim beni oyalamis, sabrımı denemiş, sen bunlarla oyalanirken ben sana vereceğim demisAy maşallah ne güzel rabbim ol derse olur doktorlar ne derse desin mevlam bilir mucize seninki
Rabbim kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsinDoktorların da hakkını yemeyeyim , ben iyileriyle karşılaştım çok şükür , bazı ihtimaller üzerinde durdular ama hiçbir zaman normal yolla olmaz demediler. Yaş ilerledikçe ben endişe etmeye başladım. 9 yılda bir çok sağlık sorunu yaşadım farklı farklı. 2016 da ilk tüp bebek denemesini yaptık ama sonra ameliyatlar geçirdim , ekonomik sıkıntılar yaşadık, bir türlü nasıl olmadı 2016 da dondurdugumuz iki embriyo4yu gidip almak... Vakit saat işte, hayırlı zamanda hayırlısıyla diyordum. Şimdi elde Rabbim beni oyalamis, sabrımı denemiş, sen bunlarla oyalanirken ben sana vereceğim demisŞükürler olsun
Heyecanını yürekten hissediyorumGunayedin
Gunaydin bugun randevum var hecanliyim
Oyle mi diyorsun sorun olmaz dime bende duşuk tehlikesi var gebelik gecmişim sorunluHeyecanını yürekten hissediyorumHayırlısıyla gidin ve keseyi görün inşallah Karından gorunmezse birkaç gün beklemede kalmaktansa vajinal muayene ol muhakkak
Ay cok sevindim cok güzel haber hayirli olsunKızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçümKalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
Düşükle muayenenin ilgisi yok, aksine riski daha net görüp tavsiyede bulunabilir doktorunOyle mi diyorsun sorun olmaz dime bende duşuk tehlikesi var gebelik gecmişim sorunlu
Kızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçümKalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?