2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İyi gözükmesi için mantıklı aslında ama beklemek dert

HERSEYİ AYNI YERDENMİ ALACAKSINIZ babymallda güzel ebebekte ben karıstırıdım ikisinede gittim bide herseyi aynı andamı alcaksınız ona göre bi karar vermen lazım yada ikisinede git bence imkanın varsa

HERSEYİ AYNI YERDENMİ ALACAKSINIZ babymallda güzel ebebekte ben karıstırıdım ikisinede gittim bide herseyi aynı andamı alcaksınız ona göre bi karar vermen lazım yada ikisinede git bence imkanın varsa
Ben ilk olarak iki puset iki ana kucağı iki beşik birde oğluma bisiklet alıcam gittikçe fiyatlar artıyor diye onları aradan çıkarmak istedim bunları toplu alıcam..
Tabi gözüme çarpan şeyler olursa alırım yine..
Tekstil ürünlerini sonra tek başıma almayı düşündüm havlu hastane çıkışı battaniye lohusa takımi vb vb aklıma gelmedi şimdi bunların fiyatı fazla yükselmez diye düşünüyorum çıktıkça alırım..

Kizlar selam e bebekte bebek cantalari cok indirime girmis 60 tl olan 38 tlye kadar dusmus ben baby mom aldim 120 den 80 e dusmus ilgilenen baksin:)

Arkadaşlar bugün ben de işe başlıyordum rapor için gittim ama vermedi doktor kendı doktorum yoktu zaten. Ben de yıllık iznimi aldım. Üçlü testi başından beri yaptırmak istemiyodum ama doktor isteyince yaptırdım riskli geldi çok kötüyüm. Amniyosentez ve ayrıntılı usg önerdi ayrıntılıya zaten 17 haziran da gideceğim aminiyosentezi yaptırmayı düşünmüyorum. Şimdi özel hastaneye geldim buradaki usg cihazları baya iyi neredeyse detaylı gibi inşAllah iyi gelir sonuçlarım dua edin

İkili testte çıkmış mıydı risk? üçlü test güvenilir değil diyorlar dörtlü yapıyorlar genelde birşey çıkmaz inşallah

Allah kolaylık versin valla bacım

Inşallah iyi çıkar sonuçlar canım canını sıkma üzülme hiç doktorlar neler söylüyor doğunca bakıyorsun söylediklerinin hiçbiri olmamış Allah 'ın dediği olur sağlıkla gelsin inşallah

Amin bacım okurken bile korkutucu geliyor dimi
Birde bu cümbüş evin içine girecek,
Korkmadım dersem yalan olur 10 yıl aradan sonra gözüme herşey korkunç geliyo şuan açıkçası..bebek arabaları tofaş sahin fiyatına çikmış ..Arabası olmayan onu alsın tüm aile gezsinler daha iyi...neye baksam baktiğim gibi kapatıyorum seni hiç düşünemiyorum hakkaten..Eşin artık yegenlerini kayırmayı bıraksin yoksa isiniz zor

Hım walla beniö gittiğim babymall cok. Üyğktğ asırı çeşit vardı o yüzden orayı daha cok begendm e bebeğin büyük mağazasına gitmekte fayda var heralde küçğk olunca modelde az oluyor

Senin 10 yıl olmuş benim 5 yıl ve arada dağlar kadar fark var 4 katı herşey olmuş desem yeridir ..
gerçi ilkinde çoğu şeyi annemler aldı biz pek birsey almadık sadece tekstil ürünlerini ben aldim şimdi hem fiyat pahalı hem iki bebek neye uğradığımı şaşırdım

Hilalciğim topiğe hoş geldin.Ateş ölçme topiğinde yazmadan 1 yıl takip ettim seni çok duamı aldın söyliyim O ağrı hepimizde mevcut.Çatı kemiklerin artıkyavaş yavaş kendini doğuma hazırlayacak bu haftalardan sonra bazen vajinada bile hissedebilirsin.Cinsiyeti bellimi bebeğin.

3 lü ve 4 lü testi yaptırıpta riski düşük çıkanada hiç rastlamadım.Ne çıktı oran canım.Takma diycem ama insan takıyo haklısın benim ikili teste 1:896 gibi bişiy çıktı ama detaylıyı yapan doktor burun kemiği ense ölçümü ikili test haftasında yapılan ve detaylı usg iyi çok rahatlamak istetsen fetal dna yaptır ama bence ondada bişiy çıkmaz dedi rahatlattı.valla bu testlerin biri 550 biri 650 her muayneye veriyoruz 350 bilsem en başta fetal dna yı 2500 e yaptırır rahatlardım.Sen yinede tevekkül et rabbimin izniyle hiç bişi çıkmayacak bunlar tanı değil tarama testi.

2.5 kiloda ben aldim bu aylardan sonra cok hızlı alınıyormuş dikkat etmek lazim
Rekor bende o zaman 5 kg aldım.diğer iki hamileleiğimdede 25 kg almıştım bundada durum değişmeyecek sanırım ama onlarda çok zayıftım hamile kaldığımda buna zaten kilolu hamile kaldım Allah sonumu hayretsin.

Günaydın güzel hamisler
Bugün işe başlayan arkadaşlar, sakin olun noolur, stres en büyük düşman bize.. Allah'a emanetsiniz Tedbirinizi zaten fazlasıyla almışsınızdır , onu hiç söylemiyorum
Tedbir aldik canim almasınada gelenlerde alsa o tedbiri vatandaş hic uymuyor kurallara onu gectim saatlerce masa başı oturmaktan sırtım agriyor arada yürüdüm ama cok fayda etmedi bir mucize izin bekliyorum tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…