2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Teşekkür ederim sleepy çok öneriliyor içeriği dolayisiylada fiyatıda daha makul. Aa evet onu gördüm ebebekte onada bir bakayım o zaman alt açma örtüsünü yastık ped şeklinde olanlardan almaya gerek var mı yeterli olmaz mı sizce bu çoklu satılanlar

Yeğenlerine kıyamıyor birde ihtiyaçları olunca kendini rahat hissetmiyor.. Ama aşırı yapması beni sinir etmiyor değil hani karsimdakiler hak etse versin diyecem görümcem in ihtiyacı var abisidir versin ama ihtiyacı olmayan abilerine verince ayar oluyorum..
Geçen bizim laptobu abimin kızına verelim dersleri var ben yenisini alırım diyor yok artık dedim durduk yere 5000 laptoba niye verelim çok zenginsen salona televizyon al dedim laptoplari ucuz sanıyordu 5000 i duyunca durdu
Ailesi de çok fena bizim sırtımızdan her türlü ihtiyaçlarını karşılama derdindeler abisi istemiş bide tabi ben bu işi bozarim

Günaydın herkese. İstanbul Avrupa Yakasında ayrıntılı ultrason yaptıran oldu mu. Devlet hastanelerine randevu bulamadım. Önerebileceğiniz yer var mı? 20+5 oldum.
Ben Bahçeşehir de Dr. Altan beye gidiyorum detaylı için 11. Haftada da gitmiştim çok güzel anlatarak bakmıştı

Benim arkadasim ilk etapta cam kullan daha saglikli dedi ama buyumeye baslayipta kendi eline almaya baslarsa pp almami soyledi kirilma riski ve agir oldugu icin sonralarda cam.kullanisli olmuyormus
Çünkü içindekini bitiriyorlar sonra fırlatıp atıyor sıpalar

Dun bende eşimle konuştum fiyatlar uçuyor detaylıdan sonra alışverişi çıkaralım aradan dedim iyi olur hem sende agirlasmadan hallederiz şimdiden şişmişsin dedi ileri aylarda sıkıntı olur dedi
An itibari ile göze gelecek şekilde çıkmış göbüşüm..

Ben kararsız kaldım babymall'a mi gitsek ebebeg'e mi babymall'a hiç gitmedim giden anneler beni bilgilendirirseniz sevinirim..

Ohh keyifli alışverişler. İnşallah gönlüne göre bulursun içine siner Ben Joker baby i çok seviyorum arada e-bebek e de gidiyorum ama babymall a hiç gitmedim canım

Bence o yastık ped şeklinde dediğine hiç gerek yok. Bu kullan at şeklinde olanlar çok mantıklı, bana daha hijyenik geliyor

Ohh keyifli alışverişler. İnşallah gönlüne göre bulursun içine siner Ben Joker baby i çok seviyorum arada e-bebek e de gidiyorum ama babymall a hiç gitmedim canım
Teşekkürler canım daha çok var detaylıya bu cuma kontrole gitmeyi düşünüyorum doktorla ayrıntılı yi konuşacaz doktor önermese kendim perinatolog bulup gidecem
biz biraz geriden geliyoruz detaylıya da en son biz görecez her halde
babymaall da herşey varmış internet yorumlarına baktım kimisi memnun kalmış kimisi kalmamış ebebeğe kıyasla biraz daha ucuz diyorlar internet sitesindede baya uygun olduğunu farkettim biz şimdi eşimle gitsek herseyi ordan alır gelir, gitmeden tecrübeleri alayım dedim

Araç gereç olarak babymall bence ama giyim vs için e bebek

Araç gereç olarak babymall bence ama giyim vs için e bebek
Ben zaten puset, ana kucağı istediğim gibi bulursam beşik almak için babymall a gitmeyi düşünüyordum birde varsa paşama bisiklet alıcam teşekkür ediyorum tatlım..
Ebebege eşim olmadan gidicem o varken rahat rahat baktirmiyir acele et diye diye ne alacağımı şaşırıyorum

selam kızlar.öncelikle hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah merak ettiğim aranızda karın ağrısı çeken varmı bu haftalarda.bugün benim karnımın en alt tarafı ağrıyor.yürürkende kasılmayla birlikte ağrıyor.bide pelvik taban kası diye bir yer varmış.ismini acaba ağrıyan yerim neresi diye internette bakarken buldum.1 haftaya yakında o bölgede ağrı var.normalmi değilmi tedirgin oluyorum

Evet benimde aynı oluyor hele WC’ye giderken koştur koştur gitçem nerdeyse o baskıda yürütmüyor bazen

Aynen hadi hadi diyolar sürekli babymall güzel fiyatlarda uygun biz yeğenime mama sandalyesi, park yatak, yürüteç, puset hepsini ordan almıştık

Bencede o zamana kadar net şekilde belli olur kaçıncı haftada olacak detaylı
başta 22 hafta duye konuşmuştuk bu sefer bir gebe daha varmış haziran sonu 24 hafta gibi yaparız dedi asistanıda temmuz başıda olabilir dedi ee o zamana 25 hafta oluyor dedim daha iyi gözükür dediler ama 15 gün içinde kontrole gidiliyor haftaya tekrar gideceğim unutacaklar beni yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…