Bakalim inşallah gine hcg istemez insan cok sitrese giriyor 2 bucukta randevum var rabbim yardim etsin daha eşim bilmiyor 1 haftadir biliyorum kesin kese ciksa soylerim dedim bende adam boşuna umutlanmasin diye bide sağ tarafta boyle ara ara ağri var yumruk gibi bişey var orda bebek heraldeDüşükle muayenenin ilgisi yok, aksine riski daha net görüp tavsiyede bulunabilir doktorun
Inşallah herşey yolunda gider sen daha kese görmedin miYaaa çok şükür, çok güzelBenden 1 gün geridesin , benim sat 6 ocakti. Ben de Çarşamba devlet hastanesindeki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, darısı başıma inşallah. Kendi doktorum da cumartesi çağırdı, sanırım hem görüp hem dinleyebilmek için arayı uzun tuttu Dua beklerim
Bakalim inşallah gine hcg istemez insan cok sitrese giriyor 2 bucukta randevum var rabbim yardim etsin daha eşim bilmiyor 1 haftadir biliyorum kesin kese ciksa soylerim dedim bende adam boşuna umutlanmasin diye bide sağ tarafta boyle ara ara ağri var yumruk gibi bişey var orda bebek heralde
5+3 te kese gördüm çok şükür, bebeği ve kalp atışını bekliyorum heyecan ve meraklaInşallah herşey yolunda gider sen daha kese görmedin mi
Hade inşallah sen bizden biz adim öndesin o zmaanBu saatten sonra HCG istemez bence , ne yapılmıştı, kaç çıkmıştı HCG?
Maasallah ne kadar sabirlisin, ben evde testi yapıp hiç beklemedigim halde kıpkırmızı çift çizgi çıkınca bastım çığlığı , eşim uykusundan fırladı
5+3 te kese gördüm çok şükür, bebeği ve kalp atışını bekliyorum heyecan ve merakla
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızAy cok sevindim cok güzel haber hayirli olsun
Darisi bizim başimiza inşallah
Gecmis olsun insallah tekrar yasamazsiniz. Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah bebeginiziKanama şimdilik durdu. Yani rengi açığa döndü. İki iğne yaptılar ve progestan dozunu yükseltti doktor
Cunku cok kez soyledim duşuk yada diş gebelik oldu onun için kese cikmasini bekliyorum işte kesinleşince supriz yapcamHade inşallah sen bizden biz adim öndesin o zmaan
Aminnn aminnn inşallahİnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımız
Aynen garanti olsun istiyor doktorlar ben dayanamadım gittimYaaa çok şükür, çok güzelBenden 1 gün geridesin , benim sat 6 ocakti. Ben de Çarşamba devlet hastanesindeki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, darısı başıma inşallah. Kendi doktorum da cumartesi çağırdı, sanırım hem görüp hem dinleyebilmek için arayı uzun tuttu Dua beklerim
Hayirlisi olsun cok sevindim :) Aslinda devlet hastanesinde kendi doktorum 7+0 da cagirdi kalp atisi icin ama ben 6+2 de persembe günü özel hastanede bir doktora muayene olucam dayanamiyorum demek simdi bile gitsem bebek gozukecek :)Kızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçümKalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
Cihaza bağlı olarak değişir, benim 1500lerde görünmüştü karından, transvajinal usgye ihtiyaç kalmadı.Vajinal usg yaparsa gözükür belki sanırım o değerlerde karından gözükmüyor
Hcg en son cuma günü 301 cikmişti ondan önce pazartesi günü 64 du cok guzek artiş dedi katlarak gidiyor herşey yolunda dedi bana işte pazartesi gine gel dedi bana bakalim bugun ne olcak alttan bakmazsa kesin çarşanba gel der tabi inşallah ustten cikmazsa alttan bakarBu saatten sonra HCG istemez bence , ne yapılmıştı, kaç çıkmıştı HCG?
Maasallah ne kadar sabirlisin, ben evde testi yapıp hiç beklemedigim halde kıpkırmızı çift çizgi çıkınca bastım çığlığı , eşim uykusundan fırladı
5+3 te kese gördüm çok şükür, bebeği ve kalp atışını bekliyorum heyecan ve merakla
Peki kaç haftalikri 1500 cikinca sonuçCihaza bağlı olarak değişir, benim 1500lerde görünmüştü karından, transvajinal usgye ihtiyaç kalmadı.
Aynen canım gözüktü tospa:) pıt pıt da hareketi vardı doktor kalp atışı gözüküyor diye onu da gösterdi inşallah senden de hayırlı haberler alırız perşembe günü ben eminim gözükceğineHayirlisi olsun cok sevindim :) Aslinda devlet hastanesinde kendi doktorum 7+0 da cagirdi kalp atisi icin ama ben 6+2 de persembe günü özel hastanede bir doktora muayene olucam dayanamiyorum demek simdi bile gitsem bebek gozukecek :)
Ne güzel masallahAynen canım gözüktü tospa:) pıt pıt da hareketi vardı doktor kalp atışı gözüküyor diye onu da gösterdi inşallah senden de hayırlı haberler alırız perşembe günü ben eminim gözükceğine
Bende de çok heyecan var 1de randevum senin ne zamanGunayedin
Gunaydin bugun randevum var hecanliyim
Tebrik ederim,çok sevindim. Ben de Çarşamba gideceğim bakalım.Kızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçümKalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
Benimde 14.30 da bugunBende de çok heyecan var 1de randevum senin ne zaman
İnşallah keseyi görürürz ikimizde canımBenimde 14.30 da bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?