2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Düşükle muayenenin ilgisi yok, aksine riski daha net görüp tavsiyede bulunabilir doktorun
Bakalim inşallah gine hcg istemez insan cok sitrese giriyor 2 bucukta randevum var rabbim yardim etsin daha eşim bilmiyor 1 haftadir biliyorum kesin kese ciksa soylerim dedim bende adam boşuna umutlanmasin diye bide sağ tarafta boyle ara ara ağri var yumruk gibi bişey var orda bebek heralde

Inşallah herşey yolunda gider sen daha kese görmedin mi

Bu saatten sonra HCG istemez bence , ne yapılmıştı, kaç çıkmıştı HCG?
Maasallah ne kadar sabirlisin, ben evde testi yapıp hiç beklemedigim halde kıpkırmızı çift çizgi çıkınca bastım çığlığı , eşim uykusundan fırladı

Inşallah herşey yolunda gider sen daha kese görmedin mi
5+3 te kese gördüm çok şükür, bebeği ve kalp atışını bekliyorum heyecan ve merakla

Hade inşallah sen bizden biz adim öndesin o zmaan

Hade inşallah sen bizden biz adim öndesin o zmaan
Cunku cok kez soyledim duşuk yada diş gebelik oldu onun için kese cikmasini bekliyorum işte kesinleşince supriz yapcamcok şukur rahim filmi cektim bu sefer gebelikten önce bütün yapilmasi gereken şeyleri yaptim içim rahat aema gine rabbim bilir hayirlisi olsun inşallah zaten sol tüpüm tek var sağdaki 6 sene önce alindi diş gebelik illeti yüzünden 2 sene öncede cok kucukken fark edildi ki diş gebelik olmuş bu sefer iğne ile duşurduler bebek olmasi için tüpün zarar görmemesi için elinden geleni yapti doktorum ve sonuç hamileyim tabi rahim filmi cekmeseydim cesaret edemezdim

Aynen garanti olsun istiyor doktorlar ben dayanamadım gittim yoksa keseyi görünce 2 hafta sonra gel demişti. Kalp atışı gördüğü halde tam netleşsin diye mesela bi daha çağırdı dinletmedi. Dualarım seninle sizinle canım gün içerisinde koşturmaktan cevap yazamıyorum buraya yazan arkadaşlarıma dilimde dua sabit ama hepimiz sağlıkla sağsalim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah

Hayirlisi olsun cok sevindim :) Aslinda devlet hastanesinde kendi doktorum 7+0 da cagirdi kalp atisi icin ama ben 6+2 de persembe günü özel hastanede bir doktora muayene olucam dayanamiyorum demek simdi bile gitsem bebek gozukecek :)

Hcg en son cuma günü 301 cikmişti ondan önce pazartesi günü 64 du cok guzek artiş dedi katlarak gidiyor herşey yolunda dedi bana işte pazartesi gine gel dedi bana bakalim bugun ne olcak alttan bakmazsa kesin çarşanba gel der tabi inşallah ustten cikmazsa alttan bakar

Hayirlisi olsun cok sevindim :) Aslinda devlet hastanesinde kendi doktorum 7+0 da cagirdi kalp atisi icin ama ben 6+2 de persembe günü özel hastanede bir doktora muayene olucam dayanamiyorum demek simdi bile gitsem bebek gozukecek :)
Aynen canım gözüktü tospa:) pıt pıt da hareketi vardı doktor kalp atışı gözüküyor diye onu da gösterdi inşallah senden de hayırlı haberler alırız perşembe günü ben eminim gözükceğine

Ne güzel masallah insallah ben de gorurum hatta keske duymak da nasip olsa persembe günü yazicam buraya ah zaman bir geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…