2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Süper
Dedim ben sana vajinal muayene bu zaman için en iyisi Sağlıkla kavuş inşallah
Allah razi olsun destekleriniz için hepinize teşekkur ederim rabbim herkeze sağlikli gebelikler nasip etsinbana sen cocuk yapma diş gebelik olur kesin birak dedi bitane doktor ama ben inandin rabbime siğindim ve cok şukur

Cok teşekkur ederim iyi dileklerin için tavsiyelerin için dikkate alcam rabbim korusun bebişlerimizi 10 gün sonra perşembe günü gel dedi bana

Doktora gitmedim henüz beklemedeyim .
Ama kendimce bir açıklama buldum .
cuma günü ben gidip kan vermiştim ve saat 11 buçuk civarıydı bugün eşim evde alıp gitti saat 7 Ydi. Hayırlısı cuma tekrar baktırırım bakalım nasıl çıkacak

farklı yerlerde yaptırdın mı canım yinede düşüş olmamış

Selam,
Biz geldik. 13 Şubat tarihinde verdiğim kan tahlili sonucu hamile olduğumu öğrendim. 2 oğlum var. Allah hayırlısıyla bir kız bebek vermeyi ister inşallah. Yarın Dr randevumuz var bakalım keseyi görebilecek miyiz? Hepimize hayırlı kavuşmak nasip olsun inşallah.

Ustte bakti bana rahim cok kalin dedi 18 mm üzeri bir alttanda bakalim necla dedi ve cok şukur benim kan değerim 979.4 dü kese cikti herkezde farklidir

hayırlı olsun kaç çıktı bhcg

Ustte bakti bana rahim cok kalin dedi 18 mm üzeri bir alttanda bakalim necla dedi ve cok şukur benim kan değerim 979.4 dü kese cikti herkezde farklidir

zaten binli değerlerde görünüyor kese. Seninde değerlerin yakın olduğu için görünmüş

zaten binli değerlerde görünüyor kese. Seninde değerlerin yakın olduğu için görünmüş
Işte belli olmuyor canim 2000 üzeri olup geç görenler var bana göre erken yada geç döllenme ile alakali bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…