Allah razi olsun destekleriniz için hepinize teşekkur ederim rabbim herkeze sağlikli gebelikler nasip etsinbana sen cocuk yapma diş gebelik olur kesin birak dedi bitane doktor ama ben inandin rabbime siğindim ve cok şukur
Kizlarrrr kesem cikti altann bakinca allahim şukurler olsun ağladimm ne zaman hamile kalsam ya kese hiç görmedim bu sefer cok şukur perşembe gel dedi kalp atişlari için
Cok sukur 7.haftada kalp atisini dinle sonra 6 haftada bir git ben oyle yapardim tabi sen bilirsin cok usg ye girmekde iyi degil kanama sanci ama cok agrili sancin yoksa sıkinti yok demektir ben 3 aylik hamileyken 3 kere farkli zamanlarda yere karli buzlu yolda dustum hemde kaba etlerimin ustune cok sukur birsey olmadi simdi 6 yasina girecek kizim Allaha tevekkul edin herseyin vakti zamani var
Doktora gitmedim henüz beklemedeyim .
Ama kendimce bir açıklama buldum .
cuma günü ben gidip kan vermiştim ve saat 11 buçuk civarıydı bugün eşim evde alıp gitti saat 7 Ydi. Hayırlısı cuma tekrar baktırırım bakalım nasıl çıkacak
Doktora gitmedim henüz beklemedeyim .
Ama kendimce bir açıklama buldum .
cuma günü ben gidip kan vermiştim ve saat 11 buçuk civarıydı bugün eşim evde alıp gitti saat 7 Ydi. Hayırlısı cuma tekrar baktırırım bakalım nasıl çıkacak
Selam,
Biz geldik. 13 Şubat tarihinde verdiğim kan tahlili sonucu hamile olduğumu öğrendim. 2 oğlum var. Allah hayırlısıyla bir kız bebek vermeyi ister inşallah. Yarın Dr randevumuz var bakalım keseyi görebilecek miyiz? Hepimize hayırlı kavuşmak nasip olsun inşallah.
Selam,
Biz geldik. 13 Şubat tarihinde verdiğim kan tahlili sonucu hamile olduğumu öğrendim. 2 oğlum var. Allah hayırlısıyla bir kız bebek vermeyi ister inşallah. Yarın Dr randevumuz var bakalım keseyi görebilecek miyiz? Hepimize hayırlı kavuşmak nasip olsun inşallah.
Ustte bakti bana rahim cok kalin dedi 18 mm üzeri bir alttanda bakalim necla dedi ve cok şukur benim kan değerim 979.4 dü kese cikti herkezde farklidir
Selam,
Ustte bakti bana rahim cok kalin dedi 18 mm üzeri bir alttanda bakalim necla dedi ve cok şukur benim kan değerim 979.4 dü kese cikti herkezde farklidir