2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim algıma göre de olacaksa her türlü oluyor nasibi yoksa da ...
Tabikide orasi doğru ama hcg ve kese ile alakasini anlamadim ben kizimda hem alltan bakti doktor hem ustten mesela 3000 yakin değerde cikmadi 5 haftam bitti 6 ya girdim cikti işte değişiyor ben diş gebelik tehlikem var diye kese cikmasini cok istedim hemen yoksa kişiden kişiye değişir

gördün çok şükür için rahatladı

Çin takvimleri ne diyor cinsiyetlerde istediğiniz var mı
Valla bu çin takvimi kızımdada oğlumdada tuttu.Bu sefer kız diyo ben sağlıklı olsun ne olursa olsun kafasındayım ama ikisinide tatmış biri olarak kız çocuk olur inşaallah diyorum

Selam kizlar bnde ekim annesi olacagim.2.gebeligim oglum suan 20 aylik biraz kucuk onun icin morelim bozuk Var mi bnim gibi olan SAT 7 OCAK
Bozma moralini Rabbimin hediyesi de Allah sabrını verir merak etme ikincisi için uğraşıp hamile kalamayan o kadar tadınığım varki.hem araları çok uzak olması iyi değilki benim kızım 16 oğlum 12 yaşında hangisiyle oynayacak garibim.

Valla bu çin takvimi kızımdada oğlumdada tuttu.Bu sefer kız diyo ben sağlıklı olsun ne olursa olsun kafasındayım ama ikisinide tatmış biri olarak kız çocuk olur inşaallah diyorum
Sen ikisini De yaşadığın için şanslısın şimdi ne olursa olur

Daha kolay büyür . Abi abla büyük ne güzel tam abilik ablalık yaparlar

Aynenn canm haklisin :) Saglicakla gelsin. Cin takviminde kiz yaziyor bnimki oglumdada tutmustu

Selam kizlar bnde ekim annesi olacagim.2.gebeligim oglum suan 20 aylik biraz kucuk onun icin morelim bozuk Var mi bnim gibi olan SAT 7 OCAK

bugün küçük oğlum için okul fln bakıyordum keşke araları az olsaymış dedim senin biri ikiye giderken diğeri bire gider ne güzel okulda birbirlerine arkadaş evde arkadaş . Hiç üzme kendini Rabbim aratmasın

Yok canim aralarinda 2 bucuk yas olucak doguma kadar. Bi yas degil.Ama sagll cok guzel morel verdin:)❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…