2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çin takvimleri ne diyor cinsiyetlerde istediğiniz var mı
Benim erkek görünüyor Çin takviminde bir kızım var 2,5 yaşında. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyet önemli değildiyoruz ama ilkinin cinsiyeti kız olunca 2.gönülden erkek geçiyor. Bakalım hayırlısı artık Cinsiyet belirleme testi almayı düşünüyorum 10.haftada

Sakın öyle düşünme. Hepimizin başına gelebilirdi ve sen evde yalnızdın. Allah bir daha yaşatmasın.

12 de 14 te dr a gittiğinde o da söyler zaten 10. Haftaya kadar sabredince gerisini beklersin bence

12 de 14 te dr a gittiğinde o da söyler zaten 10. Haftaya kadar sabredince gerisini beklersin bence
Yok bekleyemem 2 hafta 2 haftadır Sabırsızım biraz ben yumurtlamadan 4 gün sonra test yapmaya başlayanlardanım. Tabi bu kişiden kişiye değişir. Öğrenene kadar her gün yaptım. Çok şükür adetten 4 gün önce öğrendim. 12.haftada tam anlamıyla net birşey söylemiyor doktorlar. İlk gebeliğimden biliyorum

Son düzenleme:
kızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?
Başlar canim cok normal benim adetim geçmeden bulandi mesela her hamilik başkadir özellikle boyle yemekten sonra midem bulaniyor hafiften doktor ilaç verdi şiddetlenirse iccem

kızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?

Ne guzel bnim bulantim adetime bi hafta kala basladi iştah sifir bisi yiyemiyorum.Dun ogrendim gebeligimi Simdide ayaga kalkinca midem bulaniyir.Ilk gebeligimde bole degildim

Benim bir tüp bebek denemem oldu daha önce , gelişim durdu devam etmedi. Bu da 9. Yılda kendiliğinden geldi ilk olacak Allah nasip ederse
Canım..çok sevindim 9 seneden sonra gelen bebek yazmışsın, çok duygulandım... Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepsini..

Günaydın

Benim de arada bir öğürme geliyor geçiyor, genel olarak rahatım. Ağzımın tadı acı sadece yediklerimden pek tat alamıyorum. Ne aşırı iştah ne iştahsızlık var şu an için. Dün sabah 1 yumurta, karabuğday ekmeği ile tost, 1 havuç ve avokado yedim. Akşamüstü yoğurda chia tohumu , birkaç kuru üzüm ve badem ekleyip yedim. Akşam da kemik suyuna çorba ile pırasa yemeği. 2 öğünü yoğurt meyve , yoğurt kuruyemiş gibi bir yarım öğün ekleyerek arttırdim. Diyetisyenim bı dönemde bebeğin 50 kalori gibi bir ihtiyacı olduğunu fazlasına gerek olmadigini söyledi. Canim istemese, tat almasam da besin değeri açısından yiyorum su an için.
Canım..çok sevindim 9 seneden sonra gelen bebek yazmışsın, çok duygulandım... Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepsini..
Amin canım, cümlemize nasıp etsin inşallah hayırlısıyla meleklerimizin kokusunu duymayı

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar..Benim çok şükür bulantım hiç yok, umarım böyle devam eder. Sadece öğlen 2,5'tan sonra aşırı uykum geliyor ve akşama doğru halsizlik..Sırt ve bel ağrım çok artıyor. Dün kendimi eve zor attım, bir duş alıp hemen uyumuş kendimden geçmişim. Uykumu alıp dinlendiğimde psikolojik olarak da pozitif oluyorum. Çalışanlar var mı aranızda?
Bende öncelikle Allah'ın izniyle sağlıklı olmasını dileyerek ikinci olarak cinsiyetini çok merak ediyorum. Yaş 32, bebeğin ana rahmine düştüğü ay ocak olunca çin takviminde erkek çıkıyor. Bakalım tutacak mı, artık her gün ayrı bir merakla geçecek. Gelsin meraklı günlerimiz:)

gebeliğimin 5.haftasındayım çok erken farkettim henüz kalp atışlarını da duyamadık sizler kaçıncı haftalar da duymuştunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…