- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Selam arkadaşlar..Benim çok şükür bulantım hiç yok, umarım böyle devam eder. Sadece öğlen 2,5'tan sonra aşırı uykum geliyor ve akşama doğru halsizlik..Sırt ve bel ağrım çok artıyor. Dün kendimi eve zor attım, bir duş alıp hemen uyumuş kendimden geçmişim. Uykumu alıp dinlendiğimde psikolojik olarak da pozitif oluyorum. Çalışanlar var mı aranızda?
Bende öncelikle Allah'ın izniyle sağlıklı olmasını dileyerek ikinci olarak cinsiyetini çok merak ediyorum. Yaş 32, bebeğin ana rahmine düştüğü ay ocak olunca çin takviminde erkek çıkıyor. Bakalım tutacak mı, artık her gün ayrı bir merakla geçecek. Gelsin meraklı günlerimiz:)
Haklısın canım, hep şükrediyorum zaten. Sağlıklı olsunlar da herşeye katlanırız. Gerçi çalışıyoruz da ben çok şükür oturarak çalışıyorum, akşam eve gidince de ufak tefek yapacağım bir kaç şeyi yapıyorum. Eminim evde olanlar daha çok yoruluyor, eğilip kalkıyordur. Ayrıca da Allah ayakta çalışan tüm annelere kolaylık versin.Ben çalışıyorum 3-5 arası aşırı uykum oluyor işyerinde benim de. Buna da şükür kanamadan daha kötü birşey yok, Allah onu yaşatmasın gerisine katlanırız
Ben de çalışıyorum ama serbest çalıştığım için iyice serdimSelam arkadaşlar..Benim çok şükür bulantım hiç yok, umarım böyle devam eder. Sadece öğlen 2,5'tan sonra aşırı uykum geliyor ve akşama doğru halsizlik..Sırt ve bel ağrım çok artıyor. Dün kendimi eve zor attım, bir duş alıp hemen uyumuş kendimden geçmişim. Uykumu alıp dinlendiğimde psikolojik olarak da pozitif oluyorum. Çalışanlar var mı aranızda?
Bende öncelikle Allah'ın izniyle sağlıklı olmasını dileyerek ikinci olarak cinsiyetini çok merak ediyorum. Yaş 32, bebeğin ana rahmine düştüğü ay ocak olunca çin takviminde erkek çıkıyor. Bakalım tutacak mı, artık her gün ayrı bir merakla geçecek. Gelsin meraklı günlerimiz:)
Benim bu haftasonu kanamam olunca ailelere söylemeyi biraz erteledik bir ay daha sabredebilirsek babamın doğum gününde sürpriz yapma hayalim varHaklısın canım, hep şükrediyorum zaten. Sağlıklı olsunlar da herşeye katlanırız. Gerçi çalışıyoruz da ben çok şükür oturarak çalışıyorum, akşam eve gidince de ufak tefek yapacağım bir kaç şeyi yapıyorum. Eminim evde olanlar daha çok yoruluyor, eğilip kalkıyordur. Ayrıca da Allah ayakta çalışan tüm annelere kolaylık versin.
Bu arada ailelere mutlu haberi verdiniz mi?Biz henüz söylemedik, haftaya söylemeyei düşünüyorum Allah'ın izniyle kalp atışını duyunca inşallah..Tabi böyle içinde tutması da çok zor, üstelik annemle aynı şehirdeyim, kesin çok kızacak öğrenince
Normal daha çok erken belirti içinKızlar merhaba 4+4 hamileyim daha çok yeni ama hiç bir belirtim yok korkuyorum. Bitek göğüs hassasiyeti oda varla yok arası. Normalmi belirti olmaması
Adet günü gelmeden neler yaşıyor insanlar okuyunca sorun varmıs gibi hissettim deNormal daha çok erken belirti için
Benim 5+2 de başladı çok erken başlamış dediler :) hem kimi hamilelikler rahat belirtisiz geçiyor ne şanslılarAdet günü gelmeden neler yaşıyor insanlar okuyunca sorun varmıs gibi hissettim de
Ne zaman başlar acaba
Oo daha var ozaman bosuna korkmuşumBenim 5+2 de başladı çok erken başlamış dediler :) hem kimi hamilelikler rahat belirtisiz geçiyor ne şanslılar
Çok normal canım endişe etme hiç stres yapmaKızlar merhaba 4+4 hamileyim daha çok yeni ama hiç bir belirtim yok korkuyorum. Bitek göğüs hassasiyeti oda varla yok arası. Normalmi belirti olmaması
İnşallah cok tesekkur ederim. Sen de mi ilk kontrole gec gidiyorsunMaşallah çok sevindim senin adınatarihlerimiz aynı, İnşallah perşembe günü ben de güzel haberler alacağım
Çok teşekkür ederim içim rahatladıÇok normal canım endişe etme hiç stres yapma
Korkma korkma sağlıcakla gelsin bebişin ben 5+5 im 4. Haftadan itibaren sadece meme hassasiyeti var şimdi ara ara yemek yedikten sonra hafif bulantım oluyor inşallah böyle de devam ederOo daha var ozaman bosuna korkmuşumbende belirti arıyorum rahat batıyo
Daha çok erken. Ben yarın gideceğim kalp atışı duymaya. 6+7 olacağım. Adet tarihime göre haftam normalde 7+5 ama ultrasona göre birkaç gün geriden geliyoruz. Ultrasondaki tarihi baz alıyorum.5. HAFTAMDAYIM HENÜZ KALP ATIŞINI DUYAMADIK NE ZAMAN DUYDUNUZ ANNELER?
İnşAllahKorkma korkma sağlıcakla gelsin bebişin ben 5+5 im 4. Haftadan itibaren sadece meme hassasiyeti var şimdi ara ara yemek yedikten sonra hafif bulantım oluyor inşallah böyle de devam eder
Ben de 5+5 im kalp atılı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum daha erken telaşlanma stres yapma hiç ben keseye 5+4 de gittim kalp atışı için 7+4 de gideceğim5. HAFTAMDAYIM HENÜZ KALP ATIŞINI DUYAMADIK NE ZAMAN DUYDUNUZ ANNELER?
Daha çok erken. Ben yarın gideceğim kalp atışı duymaya. 6+7 olacağım. Adet tarihime göre haftam normalde 7+5 ama ultrasona göre birkaç gün geriden geliyoruz. Ultrasondaki tarihi baz alıyorum.
EVET GERÇEKTEN ZOR Bİ BEKLEYİŞ Bİ DE İLK HAMİLELĞİM GERÇEKTEN HİÇ Bİ FİKRİM YOK :)Ben de 5+5 im kalp atılı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum daha erken telaşlanma stres yapma hiç ben keseye 5+4 de gittim kalp atışı için 7+4 de gideceğim
Görmek için sabırsızlanıyoruz ama erken gidince görüldü görülmedi duyuldu duyulmadı daha çok stres olunuyor zor ama akışına Bırakmak lazım
Selam arkadaşlar..Benim çok şükür bulantım hiç yok, umarım böyle devam eder. Sadece öğlen 2,5'tan sonra aşırı uykum geliyor ve akşama doğru halsizlik..Sırt ve bel ağrım çok artıyor. Dün kendimi eve zor attım, bir duş alıp hemen uyumuş kendimden geçmişim. Uykumu alıp dinlendiğimde psikolojik olarak da pozitif oluyorum. Çalışanlar var mı aranızda?
kaç + kaç olduğu ne demek :)) ilk hamilelik olunca allahımm öğrenicem daha :))Daha çok erken. Ben yarın gideceğim kalp atışı duymaya. 6+7 olacağım. Adet tarihime göre haftam normalde 7+5 ama ultrasona göre birkaç gün geriden geliyoruz. Ultrasondaki tarihi baz alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?