2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ben çalışıyorum 3-5 arası aşırı uykum oluyor işyerinde benim de. Buna da şükür kanamadan daha kötü birşey yok, Allah onu yaşatmasın gerisine katlanırız

Ben çalışıyorum 3-5 arası aşırı uykum oluyor işyerinde benim de. Buna da şükür kanamadan daha kötü birşey yok, Allah onu yaşatmasın gerisine katlanırız
Haklısın canım, hep şükrediyorum zaten. Sağlıklı olsunlar da herşeye katlanırız. Gerçi çalışıyoruz da ben çok şükür oturarak çalışıyorum, akşam eve gidince de ufak tefek yapacağım bir kaç şeyi yapıyorum. Eminim evde olanlar daha çok yoruluyor, eğilip kalkıyordur. Ayrıca da Allah ayakta çalışan tüm annelere kolaylık versin.
Bu arada ailelere mutlu haberi verdiniz mi?Biz henüz söylemedik, haftaya söylemeyei düşünüyorum Allah'ın izniyle kalp atışını duyunca inşallah..Tabi böyle içinde tutması da çok zor, üstelik annemle aynı şehirdeyim, kesin çok kızacak öğrenince

Ben de çalışıyorum ama serbest çalıştığım için iyice serdim Sabah erken çıkmıyorum, birkaç saatte işimi halledip geri geliyorum bir iki gündür. Mecbur kalmadıkça çok uzun kalmıyorum ofiste. Ama hep bir uyku hali, ayaktayken gözümü kapatsam uyuyacak gibiyim

Benim bu haftasonu kanamam olunca ailelere söylemeyi biraz erteledik bir ay daha sabredebilirsek babamın doğum gününde sürpriz yapma hayalim var

Oo daha var ozaman bosuna korkmuşum bende belirti arıyorum rahat batıyo
Korkma korkma sağlıcakla gelsin bebişin ben 5+5 im 4. Haftadan itibaren sadece meme hassasiyeti var şimdi ara ara yemek yedikten sonra hafif bulantım oluyor inşallah böyle de devam eder

5. HAFTAMDAYIM HENÜZ KALP ATIŞINI DUYAMADIK NE ZAMAN DUYDUNUZ ANNELER?
Ben de 5+5 im kalp atılı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum daha erken telaşlanma stres yapma hiç ben keseye 5+4 de gittim kalp atışı için 7+4 de gideceğim
Görmek için sabırsızlanıyoruz ama erken gidince görüldü görülmedi duyuldu duyulmadı daha çok stres olunuyor zor ama akışına Bırakmak lazım

Daha çok erken. Ben yarın gideceğim kalp atışı duymaya. 6+7 olacağım. Adet tarihime göre haftam normalde 7+5 ama ultrasona göre birkaç gün geriden geliyoruz. Ultrasondaki tarihi baz alıyorum.
EVET GERÇEKTEN ZOR Bİ BEKLEYİŞ Bİ DE İLK HAMİLELĞİM GERÇEKTEN HİÇ Bİ FİKRİM YOK :)

uyku çoksa erkektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…