- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
canim hazirandan itibaren bende ordayim zaten orda dogum yapicam nasipse beraber dogururz belki :)Ayy Allah bin defa razı olsun canım böyle dedin ya dünyaları vermiş oldun çok çok sağol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hazirandan itibaren bende ordayim zaten orda dogum yapicam nasipse beraber dogururz belki :)Ayy Allah bin defa razı olsun canım böyle dedin ya dünyaları vermiş oldun çok çok sağol.
Evet kızlar toksoplazma testiniz negatif çıktıysa özellikle yaklaşmayın kedi ve köpeğeevet kedi köpekde bi bakteri var hamilelere baya zararlı su an o bakterinin bulasma ihtimali cok yüksek banada doktorlar söylemedi netten okumustum :)ama çiğköftesiz yasayamam tabi etsiz olanlarını yiyorum ben :)
normal kuzum yerleşiyor minigin orayaKızlar 4+5im, kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı normal mi sık sık oluyo sabahtan beri
toxoplasma ıgm sonuç 0.22 negatif yazıyor bende normalde cıkması gerekende negatif değilmidir cok anlayamadım bunları :)Evet kızlar toksoplazma testiniz negatif çıktıysa özellikle yaklaşmayın kedi ve köpeğe
Toksoplazmaya bağışıklığın varsa pozitif çıkıyortoxoplasma ıgm sonuç 0.22 negatif yazıyor bende normalde cıkması gerekende negatif değilmidir cok anlayamadım bunları :)
Şükürler olsun, bebisi de kalp atışını da gördükpıt pıt atıyor kalbimiz
![]()
Asla tedirgin olmayın bende kalp atışını gördüm sadece doktorum duymak için ona ekstra frekans ve ısı gittiğini o yüzden dinlemeyi uygun görmediğini söyledi görmek yeterli dediÇıktık doktordan. 7+0'ım bugün itibariyle. Geçen hafta gittiğimde sadece kese vardı, bugün yolk sac ve emriyoyu gördü. Kalp hareketini de gördüğünü söyledi ancak duyamadık. Baya bir uğraştı, küçük, bilmem neyin gerisinde kalıyor dedi tam anlamadım. Pazartesi günü tekrar gelin dedi. Endişelenecek bir şey olmadığını, hareketi gördüğünü söyledi ama tabi biraz endişelenmedik değil.
Ha haa olabilir neden olmasınAllah nasip ederse devlet hast.deki gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum beraber gideriz
canim hazirandan itibaren bende ordayim zaten orda dogum yapicam nasipse beraber dogururz belki :)
anladım tsk ederm bagısıklıgım yoktur hayvanlara hiç yaklasamadıgım için sıkıntı yok zaten dokunamıyorum bile kediye köpeğe :)Toksoplazmaya bağışıklığın varsa pozitif çıkıyor
Yani o bakteriye bağışıklığın varsa pozitif yazar olmadığı için negatif yazıyor bu da dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor canımtoxoplasma ıgm sonuç 0.22 negatif yazıyor bende normalde cıkması gerekende negatif değilmidir cok anlayamadım bunları :)
Aynen aynen ben de yolumu değiştiriyorum görünceanladım tsk ederm bagısıklıgım yoktur hayvanlara hiç yaklasamadıgım için sıkıntı yok zaten dokunamıyorum bile kediye köpeğe :)
Bu endişelerimiz neden bitmiyorsa? Siz duymuşsunuz çok şükür kalp atımını, artık biraz rahatlayın bence, tadını çıkarın. Ben de sizi takip ediyor olacağım bundan sonra, inşallah sağlıkla ilerleriz dediğiniz gibisizinle aynıyız bgn tam 7 oldu benmde daha öncede yazmıstım hatrladım sizi :) bende gecen perşembe gittim sadece kese var dediler cok üzüldüm güvenemedm sonra baska iyi bi doktor bulup baktırdım 1 gün sonra kalp atısına kdr dinletti ama ben hala güvenemiyorum nedense sizde endişe etmeyin göründüyse bi kaç güne dinlersiniz de ama sizi takip ediyorum aynı gün oldugumuz için inş sağlıkla ilerleriz :)
2 doktora gittim ki birisi cok iyi iyide para lıyor sonuclarada baktı iyi sıkıntı yok dedi sadece ve ben bunu burdan öğreniyorum ama bi dahakine gittiğimde sölicem artık bide cokda sorarım ama heycandan bu sefer kal geldi heralde bu teste bakıp sadece sonuclar iyi skntı yok nedir ya bi uyar bi bsy söleYani o bakteriye bağışıklığın varsa pozitif yazar olmadığı için negatif yazıyor bu da dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor canım
duydum ama emin olamıyorum hepsi farklı bsy diyor küçük oldugu için öyle bence emin olamıyorlar ilk baslarda cuma günü tekrar gideceğim inş o zmnda bakıcam yine :))Bu endişelerimiz neden bitmiyorsa? Siz duymuşsunuz çok şükür kalp atımını, artık biraz rahatlayın bence, tadını çıkarın. Ben de sizi takip ediyor olacağım bundan sonra, inşallah sağlıkla ilerleriz dediğiniz gibi![]()
Evet bana da aynısını dedi doktor tamam gebelik var dedi yolladı 5 tüp kan verdim 3 sayfa test sonucu çıktı hiç birini yorumlamadı bende sonuçları nete yazdım kendi kendime her şeyi yorumladım2 doktora gittim ki birisi cok iyi iyide para lıyor sonuclarada baktı iyi sıkıntı yok dedi sadece ve ben bunu burdan öğreniyorum ama bi dahakine gittiğimde sölicem artık bide cokda sorarım ama heycandan bu sefer kal geldi heralde bu teste bakıp sadece sonuclar iyi skntı yok nedir ya bi uyar bi bsy söle((