• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin bile öyle güzel beslenmeyle +2 kg gosteriyorsa ödem oldugu kesin. Ben de şimdi tartılmıştım icimden dusunuyodum 1,5 kg nerden aldim diye. aslinda pek bi fark yok yumurta hep yiyodum süt hep iciyodum sadece muz cok yedim farkli olarak ve hep yatiyorum hareket yok. Neyse 8 haftayi kapattik bu kadarla 😁
Yine cok iyi gidiyorsunuz👏🏻 İlk gebeliğimde bu haftalarda coktan 4 kilo almıştım. Bazı arkadaslar bulantı işini bebek sağlığına bağlıyor da, benimki genetik testten gecmiş bir embriyoydu tutunma değeri de cok yüksekti. Ama hic midem bulanmadı hic göğüslerim hassaslaşmadı hiç belim ağrımadı. Kasıgım da cok nadir. Ve bütün kontrollerde doktorum hep cok sağlıklı diyordu. Hatta cinsiyetini 9+2de söylemişti erkek diye ve yanılmadı. Videosunu da atabilirim 9+2de icimde kolu başı kıpır kıpırdı. O zaman da dedim şimdi de diyorum alakası yok bebek sağlığıyla.Bütün hamileliğimi rahat gecirdim 27 kilo aldım.

Günaydın herkese 😊 benim gibi işe gelmek zorunda olanlara da Allah ım ayrıca güç kuvvet versin de bebişlerimizi yormayalım :anne:
sabahın 6sında uyandım mide ağrısından sonra kahvaltı yaptım ne fayda 5 dk sonra çöp oldu tabi :) işe geldim çay içtim ne fayda çöp oldu tabi su an kendme gelmeyi bekliyorum neyseki işim rahat allah çalısanlara kolaylık versin gercekten cok zormuş :(

Günaydınn :KK200:
sabahın 6sında uyandım mide ağrısından sonra kahvaltı yaptım ne fayda 5 dk sonra çöp oldu tabi :) işe geldim çay içtim ne fayda çöp oldu tabi su an kendme gelmeyi bekliyorum neyseki işim rahat allah çalısanlara kolaylık versin gercekten cok zormuş :KK43:

Bana sabah değil de 3 ten sonra çok zor geliyor uyumak istiyorum diye pankart açasım var her gün :), Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamile arkadaşlarım 4-5-6. aylarda daha rahat oluyor diyorlar umarım o günleri de görürüz.

sabahın 6sında uyandım mide ağrısından sonra kahvaltı yaptım ne fayda 5 dk sonra çöp oldu tabi :) işe geldim çay içtim ne fayda çöp oldu tabi su an kendme gelmeyi bekliyorum neyseki işim rahat allah çalısanlara kolaylık versin gercekten cok zormuş :KK43:
Allah kolaylık versin ben evdeyim kızlar
düşük tehdidi olduğu için raporluyum
Keşke olmasaydı bende işe gidiyor olacaktım nasip

Günaydınn :KK200:

Bana sabah değil de 3 ten sonra çok zor geliyor uyumak istiyorum diye pankart açasım var her gün :), Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamile arkadaşlarım 4-5-6. aylarda daha rahat oluyor diyorlar umarım o günleri de görürüz.
Keske uykum gelse onun caresi var masaya kafayı koy uyu :) mide bulantısı cok kötü caresinide bulamadım bugunde iyice bi azdı bu kdr olmamıstı valla su an cok kötüyüm sanırım ben :(((

Senin bile öyle güzel beslenmeyle +2 kg gosteriyorsa ödem oldugu kesin. Ben de şimdi tartılmıştım icimden dusunuyodum 1,5 kg nerden aldim diye. aslinda pek bi fark yok yumurta hep yiyodum süt hep iciyodum sadece muz cok yedim farkli olarak ve hep yatiyorum hareket yok. Neyse 8 haftayi kapattik bu kadarla 😁

Ayy benim de hala -2 kilo. Hiç de kusmuşluğum yok neden böyle oldu anlamadım, doktor da çözemiyor. Görüntü kilo almışım gibi karnım şiş resmen. Tatlı hamurişi kızartma yemiyorum umarım ondandır

Allah kolaylık versin ben evdeyim kızlar
düşük tehdidi olduğu için raporluyum
Keşke olmasaydı bende işe gidiyor olacaktım nasip

Allah yardımcın olsun, düşük tehlikesi geçer umarım en kısa zamanda. O duyguyu iyi biliyorum bana da kanamam olunca yatış vermişlerdi geçti gitti, senin de geçecek inşallah :dua:

Güzel Ekim anneleri nasılsınız. Ben çok psikolojik olarak yorucu bi gebelik geçiriyorum😔çarşamba günü sata göre 5+1ken hafif sarı kahve arası akıntım oldu doktorum ilaç iyne yazdı ertesi gün doktora gittim dış gebelik ihtimalini öğrenmek için çok şükür keseyi anında gördük 4 mmdi nokta kadar sata göre 5+2 usm göre 4+3 normal dedi tam yerinde bi problem gözükmüyo 6 gün geride o da bende zaten reglin 28. günü hcg 12.09du geç döllenme diye küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Şimdi 2 gündür de çamur gibi akıntım var çok koyu kahve bildiğin çamur rengi yine iyne dedi yaptım ama aynı çamur gibi geliyo bugün sata göre 5+6 ama normalde 5+0 oldu mu sizde de böyle garip akıntılar ya çok üzülüyorum ha düştü düşecek diye😔😔😔😔
Canım benim kuzenimde hamileliğin ilk iki, üç ay çamur gibi akıntısı olduğunu söylemişti hatta o ilk kanda öğrenmiş ve iki ay hiç doktora gitmedi şimdi gayet sağlıklı 3 yaşında kızı var.

Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.

Çok üzüldüm arkadaşım, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah güç kuvvet versin, en kısa zamanda kucağını sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah.

Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Cok üzüldümm😞 Allahım sabır versin. Ne olur bırakma kendini en azından hamile kalabiliyosun, yine kalırsın Allahın izniyle. Sağlıksızmış demek yiyecek ekmeği yokmuş. Yerini sağlıklı bir evlat doldursun inşallah🤲🏻

Erkek olduğunu düşünenler saçlarınız nasıl?daha güzelleşti mi ? Ayrıca vücudunuzdaki kıllarda daha artışta olmuş olabilir onu bir gözlemleyin . Erkek bebekten kaynaklı vücutta testesteron hormonu arttığı için kıllarda artış dolayısıyla saçlara da güzellik geliyor 🥰
Ay benim de geçen göbeğindeki tüylerin arttığını fark etmiştim. Hadi bakalım :KK45:

Canım çok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin, herşeyin hayırlısı. Bir daha ki sefere sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah. 😞

çok üzüldüm Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kalbin o kadar temiz ki senin hiç tanışmasak bile bunu hissettirdin bana canım arkadaşım.

Back
X