2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağlıklı giysin minnos nare bayıldım hepsi cok guzeller onlarin icinde hayal etsene bebisini 😍😍😍 biz daha isme karar veremedigimiz icin yazili bisey yaptiramadim
Teşekkür ederiz teyzesi, siz de karar verirsiniz isme inşallah, ben çok kararsız biriyim oğlumda isme karar verememiştim doğunca seçeneklerimizin arasından birini koymuştuk dolasıyla oğlumda böyle şeyler yaptıramamıştım şimdi kızımda acısını çıkartıyorum🥰😂

[
Kızlar vajinada böyle garip bir hissi olan var mı
batma gibi acı gibi. Bir çok tuvaletim olduğunda oluyor bir de bebek oynadığında
Benim oluyor bir kaç gündür iyice arttı bebek ve karnımız büyüdükçe baskı da artıyor..yürüyüşte yapmakta zorlanıyorum artık

İkinci gebelik evet. Aynen arkadaşım da bizim yan evde memlekette ikinci bebeği 35 de geldi. Gece bel ağrısı yaşamış. Ağrı düzenli olunca sabah gemisiyle karaya döndü. Doğum başlamış. Evrak imzalayıp hastaneden çıktı. 2 saat yol gidip kendi doktorunda sezaryen oldu. Ben de hemen doğmaz herhalde o kadar vakit verir diye düşünüyorum. Benim de sezaryen olacak. İnşallah olmaz ya. Olursa da ne yapalım kısmet derim. 10000 TL özel hastane parasından kurtulurum 😂. Şaka bir yana umarım olmaz.
İnşallah vaktini bekler canım🙏

batma gibi acı gibi. Bir çok tuvaletim olduğunda oluyor bir de bebek oynadığında
Benim oluyo canim ince sizi gibi bicak saplanmasi gibi yururken de oluyor tuvaletim de gelmis gibi hissediyorum o an ama epey can yakici

Kızlar belimde sürekli bir ağrı var😣
gripten diye düşünüyorum sonra ya sancıysa diye kendi kendimi yiyiyorum acaba bugün doktoru arayıp gitsemmi🤔

Yine son aylar yine en ufak birşeyde kafayı yiyen ben😞

Inşallah canim sagolasin🥰💐nst ye girince allah az kaldi şaka maka geliyor bizim sipa dedim daha cantam hazir digil yikiycam ütülüycem😍bezde can bebe alcam karar verdim sen ne almayi duşunuyorsun😊
Ayyy benim de hazır değil üstüne hastayım yine gelip planlarımı alt üst etti kv belası ne zaman bir telaşım olsa gelip çomak sokuyor en azından alışveriş bitmiş olsaydı birine yaptırırdım..

Bende sleepy ile başlayacağım alerji falan yapmazsa sleepy ile devam..

gripten diye düşünüyorum sonra ya sancıysa diye kendi kendimi yiyiyorum acaba bugün doktoru arayıp gitsemmi🤔

Kaynana ağrısıdır o Gitti hazır yat dinlen geçmesse ararsın o var diye yatıp dinlenememişsindir.karnında göbek altında sertleşme varmı.

[

Benim oluyor bir kaç gündür iyice arttı bebek ve karnımız büyüdükçe baskı da artıyor..yürüyüşte yapmakta zorlanıyorum artık
Benim oluyo canim ince sizi gibi bicak saplanmasi gibi yururken de oluyor tuvaletim de gelmis gibi hissediyorum o an ama epey can yakici
Günaydın.benimde bugün senle hep denk geliyoruz hadi bakalım hayırlı haberlerle gelelim inşaallah :KK200:
İnşallah canım :) görelim bebişlerimizi
Benimde oluyor son 1 haftadır şimdi kontrolden çıktım doktorum baskıdan olabileciğini normal olduğunu söyledi 35+0 olduk bugün

Ay iyi bari sevindim. Cidden yürüyüşümü değiştirdi yani öyle bi baskı

Güle güle giysin Nare ismi çok güzelmiş.
Nerde yaptırdığınıda yazarmısın tam set yaptırmak istemiyorum bana çok kalabalık geliyo seninkini sevdim yastık ,tulum ve battaniye gayet sade çok sevdim.
Teşekkür ederiz canım🥰yastıklı olan takımı instagramdan minik_dukkanim adlı sayfadan yaptırdım. Çok ilgili bir hanımefendi işini layıkıyla yapıyor inşallah sen de memnun kalırsın

Canım uzaktan ne.desek boş olur böyle durumlarda ağrını en iyi sen bilirsin bi nst girsen fena olmaz devam ederse görün bence bi doktoruna için rahatlar en azından

Canım benim de birkaç gündür sol tarafımda batma var otururken olmuyor ayaktayken hissediyorum önemli birşey değildir umarım

Back
X