• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı onun dozunu da arttırdık
Hamileliğimizin keyfini çıkarmaya stress skntı yapmaya son verme kararı aldım dün bi aydınlandım 🥰
Ben oksapar 4000 lik kullanıyorum, neden doz artışı oldu ben doguma kadar aynı doz kalıyor biliyordun

Kızlar son 3-4 günüm aşırı yorucu geçti dün akşam da pembe kan gibi bir sıvı geldi ve korkunç bel ağrım vardı. Bugün sabah kalktım belirtilerim kaybolmuştu doktora gittim progestan verdi fitil kullan dedi ben de ağızdan almayı tercih ediyorum da baş dönmen çok olur dedi böyle bir durumu yaşayan var mı biraz korkuyorum bide şehir dışına çıkmak zorunda kaldım
Vajinal kullanın hem mideniz rahat eder hem daha çabuk etki gösterir geçmiş olsun dinlenip ayaklarınızı dikmeniz öneriliyor genelde 💕💐

Kızlar normalde düşük tansiyonu biriyim 7/5 8/5 çıkar. İki gündür 14/10 13/9 civarı çıkıyor dinlenince düşüyor sonra yine yükseliyor.bas ağrım arttıginda tansiyon yükseldiğini anlıyorum.sizce acile gitmeli miyim
Geçmiş olsun 💐 💕 sabah akşam aynı saatlerde ölçmeni isteyecekler canım sanırım 1 hafta boyuncaydi içebiliyorsan yarım limon üstüne su 1 çay bardağı iç ayaklarını dik hemen düşüyor kusunca çıkıyor benim de

Vajinal kullanın hem mideniz rahat eder hem daha çabuk etki gösterir geçmiş olsun dinlenip ayaklarınızı dikmeniz öneriliyor genelde 💕💐
Çok teşekkür ederim 🙏🏼Ama enfeksiyon riski de oluyormuş herhalde duydunuz mu öyle bir şey

İnşallah yorgunluktanfır 1saattir göbek deliğimi izliyorum iner kalkardı belirti yok şimdi sonuclar cikcak arabada bekliyoz damar yolu açtılar bide kolumda takılı neden bilmem
Ultrasonla bakmadılar mi neden 1 saat bekliyorsunuz

Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı onun dozunu da arttırdık
Hamileliğimizin keyfini çıkarmaya stress skntı yapmaya son verme kararı aldım dün bi aydınlandım 🥰
Bende 0,4 lük kullanıyorum ecopirle birlikte. Dozu kilo alınca vs de yükseltiyorlar bir sürü detay var doktorlara emanet etmek lazım bir noktada. İnsan hep sıkıntısız bir süreç ve bir anda oluveriyor sanıyor dışarıdan bakınca. İlaç vs kullanmak beni de strese sokuyordu ama bende saldım 12. Haftayı da atlatınca. Alabileceğimiz tedavi ve tedbiri alıyoruz geri kalanında artık karnımızı sevip ayaklarımızı uzatıp bebişimizi hayal ederek geçirelim 🤍
Akıl verin 15 haftalık şuan ve şimdi WC de silerken peceteye kan geldi biraz akıntıyla karışık bişey olmuştudur bebegimd😔
Sadece bir kerelik devamı gelmeyen kanama için tehlikeli değil diyor bütün doktorlar içiniz rahat olsun zaten kontrole de çağırırlar. 10 gün önce falan bende de oldu çok korktum başta ama devam etmedi dr da kanama alanı falan görmedi ki öyle olsa bile iyileşiyor. Kendimi yorduğum için olmuş sanırım. Progestan + dinlenmeyle devam ediyorum. Oğluş anneci çıktı elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor diye düşünüyorum 😁

Bende 0,4 lük kullanıyorum ecopirle birlikte. Dozu kilo alınca vs de yükseltiyorlar bir sürü detay var doktorlara emanet etmek lazım bir noktada. İnsan hep sıkıntısız bir süreç ve bir anda oluveriyor sanıyor dışarıdan bakınca. İlaç vs kullanmak beni de strese sokuyordu ama bende saldım 12. Haftayı da atlatınca. Alabileceğimiz tedavi ve tedbiri alıyoruz geri kalanında artık karnımızı sevip ayaklarımızı uzatıp bebişimizi hayal ederek geçirelim 🤍

Sadece bir kerelik devamı gelmeyen kanama için tehlikeli değil diyor bütün doktorlar içiniz rahat olsun zaten kontrole de çağırırlar. 10 gün önce falan bende de oldu çok korktum başta ama devam etmedi dr da kanama alanı falan görmedi ki öyle olsa bile iyileşiyor. Kendimi yorduğum için olmuş sanırım. Progestan + dinlenmeyle devam ediyorum. Oğluş anneci çıktı elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor diye düşünüyorum 😁
Çok geçmiş olsun progestanı ağızdan mi yoksa fitil olarak mi kullandınız

Çok teşekkür ederim 🙏🏼Ama enfeksiyon riski de oluyormuş herhalde duydunuz mu öyle bir şey
Ellerini güzelce yıkayıp hijyene dikkat edersen enfeksiyon için endişe etmen gerekmez bence. Ben kullanıyorum başından beri enfeksiyon çıkmadı hiç. Tırnaklarına falan dikkat et çizmesin. Ağızdan alınca sindirimde etkisi azalıyor en etkin yolu vajinal kullanmak. Kullandıktan sonra da yarım saat falan uzan diyor doktorum ilacın saatini ona göre ayarlıyorum.

Yok şöyle yok temiz tutacaksınız ben günde 4 tane kullanıyordum 1 aydır 3 e indi günlük ped hep kullandım ama 2-3 saatte bir değiştirmek gerekiyor çünkü fazlası emilmeyen geri geliyor bekletirseniz enfeksiyon olur ben hiç olmadım daha

Geçmiş olsun 💐 💕 sabah akşam aynı saatlerde ölçmeni isteyecekler canım sanırım 1 hafta boyuncaydi içebiliyorsan yarım limon üstüne su 1 çay bardağı iç ayaklarını dik hemen düşüyor kusunca çıkıyor benim de
Deneyim hemen teşekkür ediyorum cnm

Ellerini güzelce yıkayıp hijyene dikkat edersen enfeksiyon için endişe etmen gerekmez bence. Ben kullanıyorum başından beri enfeksiyon çıkmadı hiç. Tırnaklarına falan dikkat et çizmesin. Ağızdan alınca sindirimde etkisi azalıyor en etkin yolu vajinal kullanmak. Kullandıktan sonra da yarım saat falan uzan diyor doktorum ilacın saatini ona göre ayarlıyorum.
Akşam öyle deneyeyim çok teşekkür ederim

Ultrasonla bakmadılar mi neden 1 saat bekliyorsunuz
Acile gittik kan alıp damar yolu açti sonuçlara göre Dr bakcak dediler beta fln dedi sonuçlar 1.5 saate çikar dedi bekledik sonra gittik yukarda kadın doğuma çıkın dedi bide orda bekledik sezeryendelermiş nasıl prosedür bilmem ultrasona girdim şükür alttan bakam dedi istemedim ultrason baktık kalp atiyodu şükür herşey iyi dedi plasenta fln herşey normal sebep ne bilemedim progestan kullan dedi yazdı ama reçete değil yazamiyolarmiş onlar kullansam mi nasıl bişey o

Back
X