• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen sezaryen mi oldun canım kaçırmışım orayı seni normal zannediyordum
Dikiş izi kremi biraz hikayeymiş aslında doktor genelde kalmıyor zaten dedi sadece renk açmak için varmış kremler o bölgeyi tenine bağlı iz az çok koyu tenlilerde daha belli olurmuş.
korse de hangi marka kullanıyorsun peki canım sadece bel karın korsesi değil mi?
Eskiden eski usul dikişler kalıyomuş da şuankiler kalmıyor. Marka değil canım bizim bura küçük yer asm için dışarı çıkarken medikalden almıştım. İnternetten felan değil yani. Medikalci sordu niçin hangi bölge için diye. Gebelik sonrası göbek için dedim ona göre verdi ayrı oluyo o zaten dedi. Adı knaftmed

Kız ne yaşlanması ya ben 37 yaşındayım stres yapıyosun çok şu korona belasını atlat hayırlısıylada sen mantıklı hatundun yavaş yavaş döneceksin eski haline birazda kilo alırsa Şakirin ,tam olacak sen ona taktın.
evet yaa niye kilo almıyo bu çocuk taktım onada..ne bilim iste kendime suç atıyorum gençlikte ki gibi olmuyo demekki diye..cokta yaslida degilim aslinda demi 😜

Sadece güleyim mi diyosun?yani öyle yapayım bari
Canım psikolojimiz zaten ne kadar normal ki boşver bide onların sözlerini takıp önemseme bunu kendime de söylüyorum aslında gülüp geçmeliyiz ciddiye alınacak şeyler değil onlar da görüp susarlar bir saatten sonra. Baktım cevap verdim olmuyor gülüyorum artık sallamıyorum.

Annelik güzel alışmaya çalışıyorum ben hala çok özlüyorum 😥 evde çoğu şey hamileliği hatırlatıyor dün gebelik kıyafetlerini kaldırdım oturdum ağladım 😭dolapta gördükçe daha kötü oluyordum benimki biraz anormal seviyede oldu bu durum acaba diyorum kıza sürekli eğitim için bekle bekle dedim aman gelmesin etmesin derken sanırım o çok içselleşmiş bende doğumdan sonrasına hazırlamamışım kendimi saolsun kızım eğitimi gördük bir gün sonra geldi dinledi anneyi ama ben neden böyle oldum bilmiyorum geçer bu günlerde elbet Hamileyken hep ninni açardım şimdi onları da açamıyorum söyleyemiyorum direkt Ağlamaya başlıyorum İyi anlarda sıkıntı yok da gazı vs olunca keşke içimde olsaydı böyle sıkıntılar çekmeyecekti bizim yüzümüzden işkence çekiyor diye Eşime çemkiriyorum bir de 🤣 39+5 de oldu daha erken olsa tümden kafayı yerdim sanırım😬

Yok artık kız saçmalama olur mu öyle şey tamamen yaşadığın strese bağlıdır biraz rahatlayınca normale dönecek o da 😊
Şuan beyin error veriyor ne düşüncegimi bilmiyorum valla herşeyi birbirine bağlıyorum ne bilim ..inşallah düzelir herşey..3. ayü iple.cekiyorum..oglumla resmen asik oldugumuz aylardır en sıkintisız gunlerimiz baslamisti..cabucak gecsin su kara kıs koronali gazlı sancılı gunler

Eskiden eski usul dikişler kalıyomuş da şuankiler kalmıyor. Marka değil canım bizim bura küçük yer asm için dışarı çıkarken medikalden almıştım. İnternetten felan değil yani. Medikalci sordu niçin hangi bölge için diye. Gebelik sonrası göbek için dedim ona göre verdi ayrı oluyo o zaten dedi. Adı knaftmed
Tamam canım sağ ol ben de görüp almak istiyorum medicalcilere de bakarım

Annelik güzel alışmaya çalışıyorum ben hala çok özlüyorum 😥 evde çoğu şey hamileliği hatırlatıyor dün gebelik kıyafetlerini kaldırdım oturdum ağladım 😭dolapta gördükçe daha kötü oluyordum benimki biraz anormal seviyede oldu bu durum acaba diyorum kıza sürekli eğitim için bekle bekle dedim aman gelmesin etmesin derken sanırım o çok içselleşmiş bende doğumdan sonrasına hazırlamamışım kendimi saolsun kızım eğitimi gördük bir gün sonra geldi dinledi anneyi ama ben neden böyle oldum bilmiyorum geçer bu günlerde elbet Hamileyken hep ninni açardım şimdi onları da açamıyorum söyleyemiyorum direkt Ağlamaya başlıyorum İyi anlarda sıkıntı yok da gazı vs olunca keşke içimde olsaydı böyle sıkıntılar çekmeyecekti bizim yüzümüzden işkence çekiyor diye Eşime çemkiriyorum bir de 🤣 39+5 de oldu daha erken olsa tümden kafayı yerdim sanırım😬
Ahahah bu mesajı ben mi yazdım diye bir baktım he. Dediklerinin aynısını yaşıyorum. Ninni filan dinleyemiyorum eğer dinlersem şakır şakir ağlıyorum. Gaz sancısı çekerken vicdan yapıyorum. 😂😂 Ve benim ufaklık da 39+5de doğmuştu..😂😂

Ahahah bu mesajı ben mi yazdım diye bir baktım he. Dediklerinin aynısını yaşıyorum. Ninni filan dinleyemiyorum eğer dinlersem şakır şakir ağlıyorum. Gaz sancısı çekerken vicdan yapıyorum. 😂😂 Ve benim ufaklık da 39+5de doğmuştu..😂😂
Allahım Yalnız olmadığımı duymak ne iyi geldi Ama bu psikoloji iyi değil keşke hiçbirimiz yaşamasak hemen bitsin lohusalık yarıyı geçtim bugün şükür

Evet hemşeriydik dimi unutmuşum 😅
Maşallah kırkı çıkarmışsın bile ne güzel😍😍
Canım ben de 12 Ekimde yaptım doğum gün doldurdum sıfır sancı açılma malesef sezaryen😢
Doktoru dinlicem riske atmayayım o zaman gider göbeğin zaten çok yok dedi sadece cidden ameliyat göbeği kaldı kullansam direkt gidecekmiş gibi kırk muayenesinde başlarım inşallah.
canım bide bir şey daha sorucam cinsel ilişki için en uygun zamanı biz mi seçiyoruz doktor mu söylücek normalde söyler ben son muayenede hızlı çıkmak zorunda kaldım aklımdakileri soramadım pek şimdi zararı olur mu bilmiyorum 😅

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt herşey istediğimiz gibi ilerlemeyebiliyor işte olsun onlar iyi olsun da sezaryen doğum vajinal doğum sadece bir detay. Canım bana doktor 1 ay spor ve cinsel ilişki yasak dedi zaten kanamamda 1 ay sürdü benim sonrasında normal hayata devam 🤪

Kızlar o kadar şey denedim ve kesinlikle sütü en çok artıran şey uyku. Ne kadar uyursak o kadar göğüsler şişiyor. Test edildi, onaylandı.☝️

Evet canım çok haklısın bende ne zaman uykusuz olursam göğüslerim boş ama 1 saat uyku bile yetiyor bebek uyurken uyumalı ister evi b. K götürsün 😬

Allahım Yalnız olmadığımı duymak ne iyi geldi Ama bu psikoloji iyi değil keşke hiçbirimiz yaşamasak hemen bitsin lohusalık yarıyı geçtim bugün şükür
Benim yarın 28. gün ama hala çok duygusalım ya. Ninnilere aglamadığım günleri bekliyorum.
Bir de bu enkazdan kurtulabilen bebeklerin haberleri çok ağlatıyor ya. Neyse açmayayım simdi onu.🥺
Kesinlie geceleri sabaha kadar sütün olmasının sebebi aralarda uyuyor olmam👍

Evet canım çok haklısın bende ne zaman uykusuz olursam göğüslerim boş ama 1 saat uyku bile yetiyor bebek uyurken uyumalı ister evi b. K götürsün 😬
Evet kızlar da ben uyumam gerekiyor diye yatınca uyuyamiyorum. 🤦‍♀️ Uyuyamadikca strese giriyorum hadi uyu hadi uyu diye 😬

Benim yarın 28. gün ama hala çok duygusalım ya. Ninnilere aglamadığım günleri bekliyorum.
Bir de bu enkazdan kurtulabilen bebeklerin haberleri çok ağlatıyor ya. Neyse açmayayım simdi onu.🥺

Evet kızlar da ben uyumam gerekiyor diye yatınca uyuyamiyorum. 🤦‍♀️ Uyuyamadikca strese giriyorum hadi uyu hadi uyu diye 😬

Haha bende öyle 😁😁 bebek uyurken sanki geri sayım başlıyor uyumam gerek diye kendimi strese sokuyorum aklıma başka şeyler geliyor uykum kaçıyor zihnin tamamen boş olması lazım..

hanımlar bebeğiniz şapkayla uyuyabiliyormu. ne zaman şapka taksak gece bir homurtu bir bakıyorum burnuna kadar inmiş şapka🤣🤣battaniyeyle çeviriyorum onu da yüzüne getiriyor mutlaka. hiç istemiyor birşey kafasında. eldiven bile takmıyor benim paşa🤣🤣
Benim kız da öyle hiç sevmiyor, bir sürü bandana filan almıştım süslü püslü taktırmıyor cimcime

Canım psikolojimiz zaten ne kadar normal ki boşver bide onların sözlerini takıp önemseme bunu kendime de söylüyorum aslında gülüp geçmeliyiz ciddiye alınacak şeyler değil onlar da görüp susarlar bir saatten sonra. Baktım cevap verdim olmuyor gülüyorum artık sallamıyorum.
Haklısın ama kusur arıyorlar gibi geliyor bebeğimde ne bileyim☺️☺️Haklısın gülüp geçmek lazım

Allahım bir hafta öndesin lütfen 40ın dolunca geçti haberlerini alayım senden 🥰

Back
X