Buna bende katılıyorumBuna bende eminim..hemde yüzde yüz..ne kadar uyku o kadar süt..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna bende katılıyorumBuna bende eminim..hemde yüzde yüz..ne kadar uyku o kadar süt..
O yogurt gibi seyler balgam da olabiliyomusBenimki de bir kaç gündür kusmayı adet edindi..bildiğin yogurt gibi boyle kesik kesik..ama ben tabi bu ara herseyi koronadan sanıyorum..neyin neyden dolayı oldugunu sasirdim artık
Aç burayı oku okurken uyuyakalırsın![]()
Valla annem öyle söyledi fazla gelen sütü atıyorlarmış..Benimki de bir kaç gündür kusmayı adet edindi..bildiğin yogurt gibi boyle kesik kesik..ama ben tabi bu ara herseyi koronadan sanıyorum..neyin neyden dolayı oldugunu sasirdim artık
Ben bdv ye kadar gidemiyorum daha burdayken gidiyorumIyi fikir bdv konularını açıp açıp okuyayım..
Evi b. K götürürken uyku tutmuyor beni![]()
Kanamadan sonda sarı sıvısı bsy gelmedi mi bende kanama 2 hafta da bitti ama sürekli sarı akıntı dan daha sıvı bsy geliyor sürekli pedsiz gezemiyorum hala
Ben bdv ye kadar gidemiyorum daha burdayken gidiyorum![]()
yok kız beyaz kesik kesik öyle balgammı olurO yogurt gibi seyler balgam da olabiliyomus
Bizim doktor hemen verebilirsin dedi hem çene kasları kuvvetlenip emme refleksi artıyormuşBen de denedim bir kez hemen aldı pek de güzel emdi ama bir daha vermedim. Erken diye bekliyorum hala
Bende de var. Gebelikte doktorum hormonlardan demisti. O zaman hafifti. Simdi deri buzulunce daha bi koyu renk oldu sanki. Karin kendini topladikca ve hormonlar eskiye dondukce gecer diye dusunuyorum.Benim gibi göbeği kararanlar var mı?Çizgiden bahsetmiyorum.Karartı direkt
Ay ben gecen gece bi girdim oraya cikamadim..sinirden sacimi basimi yolasim geldi..kusura bakmasınlar ama.ne salak kadınlar var dedim kendilerini ne durumlara düşürüyolar deli oldum valla dedim çık sen burdan iyice.sinirden sütün gitcekBen bdv ye kadar gidemiyorum daha burdayken gidiyorum![]()
Aha benimkide kac gundur sivilcelendi..ananin agzi bal yesinValla annem öyle söyledi fazla gelen sütü atıyorlarmış..
Birde yüzde sivilceler çıkıyorsa oda gelişmelerine işaretmiş..
Bende 10 aralıkta işe başlıyorum sende Bursa’dasın dimi ? Kamu mu özel sektör mü canım bide yakın yerlerde çalışıyomuşuzKızlar bu yorgunluk uykusuzluk nasıl olacak. Nerdeyse her gün migren tutuyor. Halsizim. Gece bebek uyumuyor. Gündüz büyük oğlan uyutmuyor. 17 günde çöktüm resmen daha bunun kaç ayı var. Aralık’ta doğum izni de bitiyor işe başlama var. Bebeğe kim bakacak derdi falan. Bugün iyice düşündükçe sıkıldım. İşin içinden çıkamadım. Ücretsiz izne ayrılacak durumumuz da yok. Bakalım nasıl halleşeceğiz bilmiyorum.
Tecrübe işte buraya gelip beni de mutive edip gidiyor çok küçükler diyorum çok şükür iyiler,sağlıklar yatıp kalkıp şükret sen Allahtan 1 tane istedin o sana 3 tane verdi diyorAha benimkide kac gundur sivilcelendi..ananin agzi bal yesin![]()
Biz birazdan bebişi banyo yaptırıcaz suyunu kaynattık soğumasını bekliyoruz bizimki de suya bayılıyor ağlarken bile suya sokunca susuyor duş boyunca hiç ağlamıyor filenin kenarına sıkı sıkj tutunmayı tüm bebekler yapıyor galiba bizimkini fileden zor ayırıyoruzBizimkiler de fileye yapışıyorlar zor ayırıyoruz
Benim bıdıklar birde banyoyu çok sevdiler![]()
Kanamadan sonda sarı sıvısı bsy gelmedi mi bende kanama 2 hafta da bitti ama sürekli sarı akıntı dan daha sıvı bsy geliyor sürekli pedsiz gezemiyorum hala
İyi yapmışın işe dönmeden ne kadar çok stoklarsan o kadar iyiEvet vermedim pompayı 1 aylık daha kiraladım ne olur ne olmaz geceye süt sağmak için diğeri ev tipi olan cok yavas ve az cekiyor
Aynı ben bir de başkasının yaptığını çok beğenemiyorumEvi b. K götürürken uyku tutmuyor beni![]()
Bdv ne ya yine mi Fransız kaldım benBen bdv ye kadar gidemiyorum daha burdayken gidiyorum![]()