• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Buarada teşekkür ederim asudan doktora göründük çok tatlı bir kadın ya 😂 oldukça sempatik biri bebeği seviyor bayağı hastası olan bebekleri
evet çok pozitif kadın cidden. bende 1 aylık kontrolünde bktıracağım bakalım yapmamız gereken bir şey varmı diye. bazen yarım sünnet olabiliyormuş sünnetli doğsada çocuk

Ya kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak 😂😂
Ya da ekstra verimli uykunun formülünü buldu, 2 dk icin de sanki 8 saat uyumuş gibi enerji depoluyor. Keşke bize de soylese neymiş bu formul 🧐
Senin ki 10 dk emip doyan modellerdendi sanırım 😂

Nazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırım 🤭 bizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.
maşallah maşallahhh

biz de fena sayılmayız totoyu kaşıyayım🤣

Ya kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak 😂😂
Ya da ekstra verimli uykunun formülünü buldu, 2 dk icin de sanki 8 saat uyumuş gibi enerji depoluyor. Keşke bize de soylese neymiş bu formul 🧐
O uyuduğunda sende uyumuyor musun?
Uyku uykuyu çeker gece evde herkes uyudu mu onlarda uyuyor..

Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor 😞 2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm😞
Canım benim de bebeğimin böbreğindd genişleme varmış VUR olabilirmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi düzelirler inşallah insanın canı gidiyor benim hamilelikte yaptığım bir şeyden mi diye yiyor içim içimi😢

Sen bebeği yanına yatır beraber uyuyun senin kokunla daha güzel uyuyorlar sen odadan çıkınca koku gidiyor ya ondan uyanıyor olabilir ben denedim ben yanında yatarsam daha uzun uyuyor gözünü açıyor yanında anne var geri uyuyor 🤣

Canım benim de bebeğimin böbreğindd genişleme varmış VUR olabilirmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi düzelirler inşallah insanın canı gidiyor benim hamilelikte yaptığım bir şeyden mi diye yiyor içim içimi😢
Geçmiş olsun canım inşallah birdahaki usg de hiç bir sorun çıkmaz🤲🤲
Bence hiç bir şeyle ilgisi yok ben biraz araştırdım bizimki erken doğumdan dolayı bebeklerde taş görülenilir, birde erkeklerde taşa daha sık rastlanıyormuş 😔 inşallah yoktur ama varsa da çok şükür çaresi var rabnim dermansız dert vermesin🤲

Nazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırım 🤭 bizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.
Maşallah cnm sen kocadanda şanslısın bebeden de senle yarışamam😂😂😂😂

Geçmiş olsun canım inşallah birdahaki usg de hiç bir sorun çıkmaz🤲🤲
Bence hiç bir şeyle ilgisi yok ben biraz araştırdım bizimki erken doğumdan dolayı bebeklerde taş görülenilir, birde erkeklerde taşa daha sık rastlanıyormuş 😔 inşallah yoktur ama varsa da çok şükür çaresi var rabnim dermansız dert vermesin🤲
Benim bebeğim de erkek genel olarak erkeklerde böbrek sorunları daha yaygınmış zaten gebelikte de doktorumuz bilgi vermişti sağolsun takşpteyiz artık
Aynen çok şükür Allah ıma tek sorunları bu olsun elleri kolları sağlam sağlıkla yanımızdalar ne kadar şükretsek az çok şükür🤲🏻🤲🏻

Senin ki 10 dk emip doyan modellerdendi sanırım 😂
Haaha evet ya hızlı yaşıyor bu çocuk. Her şeyi jet hiizyla yaşıyor sonra yapacak bir şey kalmayınca huysuzlaniyor😂😂
O uyuduğunda sende uyumuyor musun?
Uyku uykuyu çeker gece evde herkes uyudu mu onlarda uyuyor..
Valla eşim uyuyor da ben o uyanacak korkusuna uyuyamiyorum ki korktuğum başıma geliyor hemen😂😂 valla annemi cagirdim bi iki sbaşarısın yoruba yoruldum 🤦‍♀️
Bende anlamadım arabada uyuyor böyle giderse arabayla gezip durcaz valla 🙄
Keşke mazot fiyatlarına anne indirimi gelse di mi 😂😂
Sen bebeği yanına yatır beraber uyuyun senin kokunla daha güzel uyuyorlar sen odadan çıkınca koku gidiyor ya ondan uyanıyor olabilir ben denedim ben yanında yatarsam daha uzun uyuyor gözünü açıyor yanında anne var geri uyuyor 🤣
Genelde yanında oluyorum ki çünkü mırıldanmaya başlayınca hemen sallıyorum. Bir umut işte, umut fakirin ekmeği 😂😂
Keşke bebekler için uyku ilacı olsa ya.
Şimdi mesele yarim saat uyudu ama nasıl? Ayağımda sürekli sallıyorum hiç durmadan, ona rağmen uyanıyor hazırlık yapıyor şimdi geriniyor filan🤦‍♀️🤦‍♀️

Kolik nöbeti böyle bir şey değil di mi🙄
Eşim kolik müzikler diye uygulama indirmiş bizim çocuk kolik gibi bişey heralde o muzikleri seviyor o neyse diyor 🤣 sende kendimi görüyorum geceden beri sadece memede aralıklarla uyudu gazman falan heralde benim çocuk çıkarıyor yenisi geliyor tekrar ıkın

Maşallah de kız sendeki uykunun yarısını bana göndersen razıyım kız mı bebiş kızlar daha gazsız oluyormuş

Kızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum 🤔
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?
Günaydın ☀️ ben oğlumda 1 yıla yakın kullandım. Ama arkadaşım 2,5 yıl kullandı. İhtiyacına göre yani canım 🥰

Eşim kolik müzikler diye uygulama indirmiş bizim çocuk kolik gibi bişey heralde o muzikleri seviyor o neyse diyor 🤣 sende kendimi görüyorum geceden beri sadece memede aralıklarla uyudu gazman falan heralde benim çocuk çıkarıyor yenisi geliyor tekrar ıkın
Aynen aynen gazın birini attik diye seviniyordum diğeri geliyor haydaa baştan bir daha derken sabah oluyor. Eşim ise gidiyor ben de tek devam ediyorum.🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X