- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.981
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsünDoğumum gayet güzel geçti. Dr yönünden çok şanslıyım. Epidural ve spinal anesteziyi beraber yaptılar. Anestezi işlemi sırasında doktorum bana sarıldı. Çok iyi geldi. Doğumdan sonra yanıma gelip emzirmeyi yaptırdı. Ben kurtuldum darısı size :) bebekte çok iyi. Şeker geçmemiş. Başkent kardiyolojiye gitmemiz lazım ama coronadan dolayı biraz erteledik. Sizin doğum ne zaman ? Bizi merak edip, sorduğunuz için teşekkür ederim
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah bağışlasın.Doğumum gayet güzel geçti. Dr yönünden çok şanslıyım. Epidural ve spinal anesteziyi beraber yaptılar. Anestezi işlemi sırasında doktorum bana sarıldı. Çok iyi geldi. Doğumdan sonra yanıma gelip emzirmeyi yaptırdı. Ben kurtuldum darısı size :) bebekte çok iyi. Şeker geçmemiş. Başkent kardiyolojiye gitmemiz lazım ama coronadan dolayı biraz erteledik. Sizin doğum ne zaman ? Bizi merak edip, sorduğunuz için teşekkür ederim
Ah rahim filmi deme gitmeden nette okudum ve anestezili olucam diye kiyameti kopardim. Doktor cocuk gibi yalvardi zor bela ikna etti. Regli agrisi kadar bile degildi.Gerçekten bazen insanoğlu çok patavatsız oluyor. Ben rahim filmi çektireceğim zaman güüya bana destek olan arkadaşımkendi korkunç rahim filmi deneyimini öyyle bir kötü anlattı ki bende daha önce hiç olmayan bir korku oluştu. Film çektirirken sürekli ne zaman çok acıyacak diye ödüm patlayarak bekledim. En son bitti dediklerinde nasıl yani dedim bu kadar mı 5 dk da muayeneden daha kolay bu mu yani??sadaka verdim çok şükür diye.
Demem o ki herkesin durumu kendine özgüdür. Korkutanlara kesinlikle aldanmayın.
Ah kuxumya ne cektirmisler sana oyle. Kiyamam sana. Bende uyuyamadim gece pek. Ama bizde bi uyuyamayan bendim sukur. Aman birak gelmesin bu kadsr yogunlugunun icinde 1 hafta daha en azindan beklesinYok canım nerdeee doktorla erken beklerken hanfendinin geleceği yok yoğun geçiyor bu ara anlamsız Bi şekilde forma girim diyorum okuyorum yazcam bişi çıkıo buralardayım canım
Sorma canım artık taşımasına zorlaştı baya aslına bakarsan temizlik yapıyorum tekrar batıyor daha doğmuyor Haa daha kapı süsümüfelanda bitirmedim ama çok yıprandığımı hissediyorum hiç bişi gözümde yok bu ara şöyle rahat Bi. Uyku uyusam keşke dinlesem 1saat ama imkansızAh kuxumya ne cektirmisler sana oyle. Kiyamam sana. Bende uyuyamadim gece pek. Ama bizde bi uyuyamayan bendim sukur. Aman birak gelmesin bu kadsr yogunlugunun icinde 1 hafta daha en azindan beklesin
3 senede nasıl o kadar zam gelmiş neşter altın kaplama herhaldeOrasi oyle ozeller soygun. Ben kizimi 3 yil once 5bine dogurdum muhtesem bir hastanede. Aydi dra gidiyordum bundada 15bin dediler bana biraktim. Allahima bin sukur bundada oyle tatli bir doktora denk geldimki anlatamam.
Tercih senin kuzum normalden korkuyorsan kimseyi dinleme. Ben cok rahat bir sezeryan ve sonrasi gecirdim
Haklisin bende tasimakta zorlaniyorum ama Allah 2 gundur bir enerji verdi masallah oturmaknistemiyorum yerimdeSorma canım artık taşımasına zorlaştı baya aslına bakarsan temizlik yapıyorum tekrar batıyor daha doğmuyor Haa daha kapı süsümüfelanda bitirmedim ama çok yıprandığımı hissediyorum hiç bişi gözümde yok bu ara şöyle rahat Bi. Uyku uyusam keşke dinlesem 1saat ama imkansız
Doktor unlenince, klinik ucretlerde şaha geçince nesterler pirlantaya donmus sanirim3 senede nasıl o kadar zam gelmiş neşter altın kaplama herhalde
Ayy gozunuz aydinBen de bugün doğum yaptım. Şekerden suyum fazlalaşmıştı. Çok şükür bebeğe şeker geçmemiş. 38+1 de doğum yaptım. Spinal ve epidurali beraber yaptılar. Çok rahat oldu. Umarım sizin de öyle olur
hele biz 29 u beklersekKızlar ağustos anneleri ağustos gelmeden çoğu doğurmuştu fark ettim de bizim tek tük var ve eylüle girdik olduk, sanırsam eylül bebeleri hep 40 i görecekbizimki ekime sarkmasa bari
Yok yok beklemeyelim ya eylül ortası gibi gelsinlerhele biz 29 u beklersek
Bir şekilde çıkacak inşAllah canım bende kendimi öyle teselli ediyorum içimde kalacak hali yok38+4 den selam bu çocuğun hiç doğmaya niyeti yok gibi
Her gören ben 37 de doğurdum ben 38 de iken karnım bacaklarıma değiyordu yürüyemiyordum diyor ama bende hala tık yok
Arada bi kasıklarıma ağrıcıklar giriyor diyebilirim oda çok kısa süreli oluyor
Üstelik şu an gece tuvalete kalkmadan sabahlıyorum
Hamileliğin başında bile böyle deliksiz uykum yoktu
Ve sona yaklaştıkça korkuyorum 4 kilo olacak gibi geliyor 40/41 görürsek ve ben onu nasıl çıkaracağım
Gozunuz aydinBen sezeryan doğum yaptım. Bana covid testi yapılmadı. Doğumda da çıktıktan sonrada hep maskeliydim. 2 gece hastanede kaldım.
Canim korkma ne guzel zamaninda saglikla gelecek.Normal dogum istiyorsan daha iyi kilolu olmasi.Ciliz bebek gucsuz oldugu icin daha zor doğar.Kilolu bebekletin hep bi avazda cok cabuk kolay dogdugunu soylerler38+4 den selam bu çocuğun hiç doğmaya niyeti yok gibi
Her gören ben 37 de doğurdum ben 38 de iken karnım bacaklarıma değiyordu yürüyemiyordum diyor ama bende hala tık yok
Arada bi kasıklarıma ağrıcıklar giriyor diyebilirim oda çok kısa süreli oluyor
Üstelik şu an gece tuvalete kalkmadan sabahlıyorum
Hamileliğin başında bile böyle deliksiz uykum yoktu
Ve sona yaklaştıkça korkuyorum 4 kilo olacak gibi geliyor 40/41 görürsek ve ben onu nasıl çıkaracağım
Ya yok zaten iyi merkezlerde artık hiçbirşey hissetmiyosun ki, o ağrılı dönemler eskidenmiş. Şimdi sadece en başta bi ilaç veriliyor o kadar sonra kimse dokunmuyor bile sana, son model cihazla yatakta yatarken çekiliyor sağdan soldan bu. Aman ne korkmuştum hala hatırlıyorum.Ah rahim filmi deme gitmeden nette okudum ve anestezili olucam diye kiyameti kopardim. Doktor cocuk gibi yalvardi zor bela ikna etti. Regli agrisi kadar bile degildi.
Aynen kimine zor olan kimine sinek isirigidir gerisi safsata
ben artık yüzüstü yatmak istiyorumYok yok beklemeyelim ya eylül ortası gibi gelsinlersabrım kalmadı artık biliyorum daha çok yorulcam ama böylede tüm enerjim gidiyor uyuşuk uyuşuk oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?