2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım coraspin mi içiyorsun ne zaman bırakacaksın ?

tadını cıkar canım hıc düşünme , keşke ben de böyle yapabilsem. Üstüne hepimizde var bı buhranlık:)

valla sıcak memleket. sanki zıbın çorap yeter gibi. olmadı kundak ya da müslin örtü yapmadan ince bi alt üst giydirirsin. ben istanbuldayım benim bile sadece zıbın çorap giydiresim var.
Ayy kizlar minicik bebe hava sicak.olsada usutmezmi öyle ben hic kisa kollu tulum fln almadim.Almalimiyim ki ?Kisa kollu badi aldim icine sadece.

Ben bağlatacağım yarın doğumdan önce bir form imzalayacakmışız o kadar yaptıran çok yakın arkadaşlarım var hiç bir sorun yaşamamışlar
Ozelemi gidiyorsunuz?ektra ort. Kac tl acaba?en onemlisi cok uzatiyormu acaba ameliyat suresini?Benim icin bu onemli cunki panik atak hastasiyim ve anastezi turune kararsizim korkuyorum.Ben henuz dr umla konusamadim bu konuyu.Bir sakincasi yoksa yaptirmak istiyorum.Gerci menepoza girmek uzereyim sanirim derken tekrar kismetse anne olacagim amalohusalik sonrasi bir sene tehlikeli tekrar bi.kaza olsun istemiyorum.

bu nasıl arkadaş ya. hayatınızdan çıkartmadığınıza şaşırıyorum. felaket tellalı gibi. sizi kıskanıyor mu acaba?

Ayy kizlar minicik bebe hava sicak.olsada usutmezmi öyle ben hic kisa kollu tulum fln almadim.Almalimiyim ki ?Kisa kollu badi aldim icine sadece.
benim üstüne giymesi için aldığım alt-üst takımlar pijamalar ya da tulumlar kışlık hep. zıbınlarını ince pamuklu kısa kollu aldım o yüzden. evim de sıcak oluyor zaten.

havalar değiştikçe onların giyimi de değişecek. biz ne giyiyorsak ondan 1 kat fazla giyinmeleri yeterliymiş. ha biz lohusalıktan yanarız don atlet gezeriz artık orasını bilmiyorum

Evet özele gidiyorum sanırım 800 TL gibi bir rakam henüz hastane ile görüşmedik çok basit bir işlemmiş süreyi uzatmadığını ve sonrasında ekstra bir ağrı oluşturmadığını söyledi arkadaşlarım

bu nasıl arkadaş ya. hayatınızdan çıkartmadığınıza şaşırıyorum. felaket tellalı gibi. sizi kıskanıyor mu acaba?
Eşime doğurana kadar aynı ortama sokma dedim. Eltim olur kendisi, aslında başlarda çok yardımcıydı ki ilk 3 ay rahat geçti çok şükür ama yinede yanımda oldu bence benim için en zor geçen son 3 ay da köstek oluyor çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…