2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Sen de mi yorgunlar kervanındasın Pembis, şu enerji patlaması ne zaman olacak merak ediyorum

Zayıf başladıysan 12 kilo çok normal canım
Çokta zayıf sayılmaz 165 boy 61 kilo normal kilo sınırları içindeydim yani zayıf olmam için 45 50 filan olmam lazım buna şükür ben 12 kiloyu takmıyorum bile canım hipotiroid ve haşimato hastası biri olduğum için gayet güzel bu homini gırtlaklıgıma rağmen, ben korkuyordum 25 kilo filan alırsam diye 15 16 ile kapatırız gibi geliyor 1 ay kaldı zaten

çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için, gerçekten fikirleriniz çok hoşuma gitti. Dediğiniz gibi hastane çıkışıma gelebilirler. Hepimizin güzel hayalleri vardı, kardeşlerin ilk karşılaşmalarına dair. Sanırım hep hastanede olmasını hayal ettiğim için , olamayacağını öğrendiiğim ilk zaman çok üzülmüştüm. Yazdıklarınızı tekrar tekrar düşününce aslında anlattığınız gibi de olması çok güzel.
şuan hastanede yattığınızı yazmışsınız, Hamileliğinizle mi ilgili?

2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bence doğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya
Ben ilkinde 10 kilo almıştım dogum dan sonra eve gelince tartıldım 10u da gitmişti.sonra süt için yediklerim bir kaç kilo olarak geri döndü. Sonra tekrar gitti.

Kilolar ne durumda kızlar
60la başladığım bu yolu 74le devam ediyorum 72diyordum ama nasip değilmiş doğana kadar 78olucam sanki
Kızlar doğum oldu spinal anestezi iyiyim çok şükür bebeğim yoğun bakımda ciğerlerindeki suyu atamamış duaya ihtiyacım var ne zaman çıkacağı belli değil öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla yanına gelir canım bu sürede sende kendini toparlar sın inşallah

2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bence doğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya
Bende hiç. Gitmiyor canım o yüzden 40 çıksın direk diyetisyene başlıcam 8kilo verip hamile kalmıştım daha 7kilo daha vericek tim halbuki eski ben olmaya gidiyordum 36bedene ama olamadı şuan 42beden olarak kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…