- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.801
Hayır ilk ama hem yaşım küçük hem stresli bir hamilelik geciriyorum eşim asla yardımcı değil bir dahakine bana çocuk diye yalvarsın istiyorum ki burnundan getireyimİkincimi senin öyleyse bencede taktır oda isteğe bağlı çıkartılabiliyor galiba
Açılma olsa su da eksiklik olur oda ultrasonda görülürdü benceKızlar bugün kontrole gittim planlı sezeryan olucam . Sezeryan istediğim için alttan muayene falan yaptırmadım. Ultrosandan baktı her şey iyi dedi. Bi açılma falan olsaydı ultrosandan görür müydü
Onu hiç sorma .saçım çok fazla benim yıkayınca kurutmazsan 2 gün rahat islak oluyor içi. O yüzden de biraz mırın kırın ederimsaçın kuru kalıyo muydu bacım
Açıklık ultrason da belli oluyorKızlar bugün kontrole gittim planlı sezeryan olucam . Sezeryan istediğim için alttan muayene falan yaptırmadım. Ultrosandan baktı her şey iyi dedi. Bi açılma falan olsaydı ultrosandan görür müydü
Sen de çok az almışsınÇok iyi maşallah, ben 4kilo aldım. bakalım kasıklarımda 1 saattir batma var belki bugün doğar minnakım 4 kiloyla tamamlarım gebeliği
Suyunda iyi azalma falan yok dedi canım. Ya bende vajinismus vardı canım o yüzden normal doğumdan çatı muayenesinden falan çok korkuyorum yaptıramıyorum o yüzden . Tarihi 4 eylüle aldık. Çarşamba günü tahlil falan yapılcak bi sıkıntı olmazsa cuma da bebeği alıcak. Ama ondan önce sancim açılmam olur diye korktum. O yüzden merak ettim bi sıkıntı olsa Ultrosan da belli olur mu diyeAçılma olsa su da eksiklik olur oda ultrasonda görülürdü bencene zmana tarih aldın canim
Ay sagolun içim rahatladi:)Açıklık ultrason da belli oluyor
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla bebişin kucağına al inşallahhSuyunda iyi azalma falan yok dedi canım. Ya bende vajinismus vardı canım o yüzden normal doğumdan çatı muayenesinden falan çok korkuyorum yaptıramıyorum o yüzden . Tarihi 4 eylüle aldık. Çarşamba günü tahlil falan yapılcak bi sıkıntı olmazsa cuma da bebeği alıcak. Ama ondan önce sancim açılmam olur diye korktum. O yüzden merak ettim bi sıkıntı olsa Ultrosan da belli olur mu diye
devlette misiniz? kanala inince görülüyor sanırımKızlar bugün kontrole gittim planlı sezeryan olucam . Sezeryan istediğim için alttan muayene falan yaptırmadım. Ultrosandan baktı her şey iyi dedi. Bi açılma falan olsaydı ultrosandan görür müydü
İlaç kullandım , ilaç kullanmasan tehlikeleri daha fazla10 kere olunca ilaç mı kullandın hepsinde canım iyi bebeğe geçmemiş bende baya uğraştım 2 aya kadar yeni geçti gibi inş. Tekrarlamaz diye dua ediyorum
8 aydr yapmıyoruz 2 ay sonra allah yardımcımz olsn unutmuş muyuz ki acaba ne değişik gelirSonra sancım var felan biz yapamayanlar napsın demi
Kaç kilo ? 35 haftalık olmuşsun hiç korkma inşallah vaktinde gelir ama gelmezse de küveze bile girmeyebilirkizlar merhaba bu gidisle bende eylul annesi olacagim daha once dogum yapan anneler regl sancisi gibi agrilarim iyice siddetlenmeye basladi bugun ilk defa beldende vurdu ama karnim sertlesmiyor bunlar olurken sadece agri oluyor sizce dogum yaklawti mi daha kilosu az korkuyorum
Kızlar bugün kontrole gittim planlı sezeryan olucam . Sezeryan istediğim için alttan muayene falan yaptırmadım. Ultrosandan baktı her şey iyi dedi. Bi açılma falan olsaydı ultrosandan görür müydü
Ayy başına geçip nasıl yapıoduk yaaa dediğimizi düşğndüm bian ayy haykırdım8 aydr yapmıyoruz 2 ay sonra allah yardımcımz olsn unutmuş muyuz ki acaba ne değişik gelir
MaşAllah canım canped derken canım normal ped mi kullandın hasta bezi tarzı mı ona göre alalım gümüş kapak bende düşündüm ama fiyatları açıkcası pahalı oyüzden vazgeçtim gece yatmadan nemlendiriyorum bende inş yara olmaz duş ii oluyor bende baş hariç almıştım iki doğumumdaSelam kizlar dogumdan 1 hafta sonra tekrar merhaba. Biz iyiyiz, oglum sarilik oldu ama bugun degeri dusmeye basladi. Benim de dikis agrim artik baya azaldi, hemoroid basa bela ama. Size bir kac onerim olacak. İlk dogumum sezaryendi. Bu normal oldu. İkisini de yasamis biri olarak hastAneye gecelik goturmenizi tavsiye ederim. Sezaryen de iyilesmek biraz uzun suruyor ve bakima ihtiyac duyuluyo ama normal dogumda ayni gun ayaktasiniz bu cok buyuk bir avantajmis. Odaya kimse gelmedigi icin oda suslemesinin hic bir anlami olmuyo. Zaten dogum katinda kimse suslememisti. Normal dogum yapacaklar yanlarina bir tane plastik terlik alirsa iyi olur. Belden asagisina sicak su tutulmasini tavsiye ediuolar. Hastane terligi islaninca kayiyor. Bende hem canped hem de depend vardi. İlk gun canped daha kalin oldugu icin onu tercih ettim ikinci gunden sonra depende gectim. Cunku depend sizdirdi ilk gun. Bu sefer kanamam fazla olmadi ilk haftada bitmeye yaklasti. Sezaryende kanama daha uzun suruyo ama onda da azaliyor ikinci hafta sonunda. Gumus kapak cok rahat ettirdi. Meme ucu yarasi olmadi tavsiye ederim. Tabiki ilk emerken biraz sizlama oluyor ama o da 20 sn den sonra geciyor. Kabiz olmamak her iki dogumdan sonra da cok onemli. Elinizin altinda duphalac olmasini tavsiye ederim. Simdilik aklima gelenler bunlar. Hayirli dogumlar diliyorum hepinize
33 haftada 1850 gramdi canim herhalde olsa olsa 2300lerdedir en fazla gecen 1 ayda 660 gram almisKaç kilo ? 35 haftalık olmuşsun hiç korkma inşallah vaktinde gelir ama gelmezse de küveze bile girmeyebilir
Yanlız değilsiniz en son yaptığımız da hamile kalıp nirvana da bıraktık o işi8 aydr yapmıyoruz 2 ay sonra allah yardımcımz olsn unutmuş muyuz ki acaba ne değişik gelir
Eveetttt canım yaa şimdi korun korunabildiğin kadarEvet en güzeli ten tene de işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?