2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bide devlet olunca insan korkuyor kolay kolay sezeryan yapmıyolar ya
Artık buralarda doğuramıyorumm diye yazdığımı görürsünüz
Arkadaşım devlette 41 i bitirdikten sonra yatış yaptırılıp suni verilip normal doğum yaptı 4 kilo üzeri bebeği vardı
Hatta açılması da yoktu olsun diye rahim içine balon diye adlandırılan birşer yerleştirmişler

Merhaba alakasiz olacak ama agdaya gidecegim, gobegimin altini kesinlikle göremiyorum, utanıyorum da bir yandan giden var mi başka yapacak bisey yok sanirim mecbur gidecegiz

Merhaba alakasiz olacak ama agdaya gidecegim, gobegimin altini kesinlikle göremiyorum, utanıyorum da bir yandan giden var mi başka yapacak bisey yok sanirim mecbur gidecegiz

Ben küçük ayna ve duşun içine küçük tabure aldım bu şekilde jilet kullanabiliyorum idate etsin yeter, doğumdan sonrası lazer zaten inşallah

MaşAllah canım gözün aydın sanda geçmiş olsun inşallah bebeklerde 3 ve üzeri ideal sayılıyor maşallah bebişe

En fazla 10dklık işlem peçeteyle yardımıyla elinizle işlem görmeyecek yeri kapatıp alındıktan sonra yer değiştirerek devam ederseniz rahat edersiniz

Nst ne kadar özelde

Ne güzel darısı başıma.Devlette mi oldunuz özelde mi?epidural için +1000 lira istiyor benim gideceğim hastane siz de verdiniz mi?Değiyor mu bu paraya?acısız istiyorum ben de mümkün olduğunca.

Zeytin yağını duymuştum canım bende deniycem onu hangi aralarda sürüyordum emzirirken memeyi siliyormuydun yıkıyormuydun ? Göğüs kremide almışmıydın

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Ben koşuyolu medipole gidiyorum.
Medipollerin kendi arasında bile çok fiyat farkı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…