2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

doğumdan önce kreme başlamak istiyorsan başlayabilirsin ama kalkan kullanırken kreme gerek olmuyor aynen deliksizi kullanırsan sütün ziyan olmaz göğsünün yara olması memeyi bebişin ağzına tam vermediğinde yara oluyor

Benm ilki de 39+0dı, bu da 39+0 canım. Bir problem yoksa ne kadar dursa iyi. Benm eski doktorum hep onu derdi, ciğer ve beyin gelişimi için.
Haklısınız anne karnındaki büyümenin yerini dolduracak bişey yok. Ama gerçekten zorlanmaya başladım günden güne.ve çok korkuyorum

Göğüs ucu kremi veya göğüs kalkanı almadım kızımda hiç. Ve çok da emiyordu. Zeytinyağı sürdüm ben.
Çok işe yaradı arkadaşlar, biliyorsunuzdur muhtemelen ama yazayım yine de.
Hatta bunda da erken sürmeye başladım inanılmaz yumuşatıyor.

Sıcak su torbasını doktorlar kaşığa karna değil ayak altına öneriyor aslında ayak altından tüm vücuda etki eder canım bende şaşırmıştım ama ayaktan damar ve sinirler tüm vücuda gidermis

Benim de doktorum zeytin sütü tavsiye etmişti .karnım göğüslerim için .onu kullanıyorum banyodan banyoya.şu an için bir seyim yok. Dogumdan sonra da gögüs uçlarını onla devam edicem inşallah.zeytin sütünün üstünde de seni soguk sıkım erken hasat yazıyor.bizim evde kullandığımız zeytinyağı da öyle acaba aynı şeyler mi

Zeytin sütünü nerden temin ettin canım?

Yine bir bakınayım canım ama ben alalım desem eşim bu ne der almaz dediğin gibi ilk bebekte yara daha çok oluyor ikincimde olmadı benim az Bi çatlak oluşmuştu
İnşAllah sarılık ta hemen toparlar kafası hariç vucud soyup güneşe koymak çok etkili oluyor tavsiye ederim ayy oğlumda yaşamıştım emzirip koyuyorum ozmn k. Validemle oturuyordum gelen giden aşırı çoktu ohh diyip tam yatıodum hadi kal emzir bebeği die kucağıma tutuşturuyorlardı doğumdan sonra 4.gün randevüsunde doktor anlatıyor ödemden dolayı 200-250gram düşüş yaşamıştır ne die Bi baktı 400gram daha almış ne yaptın sen bu bebeğe demişti şoka girmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…