2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gobekten devam ediyorum hala kol ve bacak denemedim hic. Ama nereden yapilirsa yapilsin sonucta her turlu kana karisir bence. Bi de bu igneler bebek icin oldugu kadar anneyi de korumak icin yapiliyor tabi risk faktoru olanlari.

Gobekten devam ediyorum hala kol ve bacak denemedim hic. Ama nereden yapilirsa yapilsin sonucta her turlu kana karisir bence. Bi de bu igneler bebek icin oldugu kadar anneyi de korumak icin yapiliyor tabi risk faktoru olanlari.
Bencede öyle heryerden karışır yani anneyi korumak içinde evet doktorumda öyle demişti bende de pıhtılaşma var biri öyle yazmış ilk defa duydum yani göbek deliğinin 3-4parmak İlerisinden mi yapıyorsun canım

Canim koldan gecmemesi gibi sacma birsey olabilir mi hic. Ben kizimda 5 ay kullanmistim kola bacak gobek neresi uygunsa yapiyodum. Hatirladigim en cok bacak aciyordu

Canim koldan gecmemesi gibi sacma birsey olabilir mi hic. Ben kizimda 5 ay kullanmistim kola bacak gobek neresi uygunsa yapiyodum. Hatirladigim en cok bacak aciyordu
Bencede öyle canım ya bana da saçma geldi sonuçta kalçadan vurulduğumuz iğnelerde ağrıyan yerimiz neresiyse oraya fayda ediyor yani etmese doktor vurulabilrsin demez ben kola geçtim kollar morarınca bacağa geçtim bi kaç haftadır iyi gidiyor şuanlık ağrı da oluyor ara da ama göbek çok şiş ve gergin sen kaçıncı aya kadar kullanmıştın canım

Niye ölmüş 38 haftalık bebek?Çok üzücü Allah korusun

5ay dolana kadar kullanmistim canim, kesin bir pihtilasma problemim yoktu, tup bebek yaptirdigim yer kullandiriyordu dr degistirince bir sure sonra biraktirdi.

Yani baslarda 4 parmak sayiyodum ama artik neresi olursa Saglik ocagindaki hemsire 2 parmak yakinina yapiyodu sen cok uzaga yapiyosun morarmasi normal diyodu. Hakikaten onun yaptiklari morarmiyordu

Aynen bende doktorum için her şeye ok diyorum
Doktor çok önemli cidden ben hala şaşırıyorum neden daha ii Bi hastaneye geçmiyor acaba diye gerçi ben doğum yapım öyle geçsin geçiş yaparsa fiyat artar
Doğumda bile ebeler felan cahit beyin hastası felan diye ayrı tutuyorlar hastane elinden kaçırmamak için koca katı doktoruma vermiş mesela el üstünde tutulmak diyorum demekki orda kalmasına sebeb

Benim doktorum da gayet iyi o da Ankara'nın daha farklı bir yerinde özel muayene açtı şimdi oraya gececek ama eski hastalara eski yerinde eski fiyat devam.

Benim doktorum da gayet iyi o da Ankara'nın daha farklı bir yerinde özel muayene açtı şimdi oraya gececek ama eski hastalara eski yerinde eski fiyat devam.
İyi bari canım en azından fark vermeyeceksin bütçeni en başından ayarladığın gibi olucak sorumluluk sahibiymiş yeni fiyattanda yapabilirdi

5ay dolana kadar kullanmistim canim, kesin bir pihtilasma problemim yoktu, tup bebek yaptirdigim yer kullandiriyordu dr degistirince bir sure sonra biraktirdi.
Anladım canım bende pıhtılaşmada var bugün coraspini bırakıyorum bi iğne kalcak korkuyorumda yeterli gelir inş.

Yani baslarda 4 parmak sayiyodum ama artik neresi olursa Saglik ocagindaki hemsire 2 parmak yakinina yapiyodu sen cok uzaga yapiyosun morarmasi normal diyodu. Hakikaten onun yaptiklari morarmiyordu
Hadi ya canım banada tüp bebek merkezindekiler hep 4 parmak diyordu bende hep öyle yaptım 4ğarmağı geçtiğide olmuştur ama yer kalmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…