2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar ya son günlerde iyice korku basladi ya bebege birsey olursa fln diye. Aklimi baska seylerle oyalamaya calisiyorim ama olmuyor. Dunde hastanede 38 haftalik karninda ölmüş bi bebek duydum iyice psikolojim bozuldu. Allahin takdiri hersey biliyorum ama naasil bas edecegimi sasirdim

Nst ye her girmemizde 30 TL ödüyoruz muayene de 90 lira
36 dan sonra her hafta gittiğim için birinde 120 diğerinde sadece 30 veriyoruz
5 liraya nst çektirenler hangi ilde hangi hastanede ya

Çocuk emsede bişey olmaz zeytinyagjndan degilmi

10 gün içersinde kaç kes giderseniz gidin normalde nst haricinde ücret alınmaması gerek diye biliyorum.çünkü 10 günlük süreç kontrol olarak geçiyor.
Ben 5tl ödüyorum Hatay/İskenderun.

Çok korkunç birşey umarım bunların hiç birini yaşamam

Kötü şeyler düsünme canım. Allah 'ın izniyle sağsalim kavuşcaz bebeklerimize. Son zamanlar beni de böyle korkular stres sardı sanki doguramicakmisim gibi ya da doğumda kötü şeyler olcakmis gibi kötü şeyler düşünmeye başladım. Bol bol dua edelimm

Kayseri hüma hastanesi canım muayene 115 benimde nst 5 tl doğum 2.500
Sgksız 150muayene 30nst 3.500doğum

Zeytin yağını duymuştum canım bende deniycem onu hangi aralarda sürüyordum emzirirken memeyi siliyormuydun yıkıyormuydun ? Göğüs kremide almışmıydın
Her akşam yatarken sürüyordum, gün icinde yumuşak oluyordu, ama hiç yıkamadım emzirmeden önce. Nemli bir pamukla silip öyle veriyordum memeyi. Krem hiç almadım kullanmadım da canım.
Çocuk emsede bişey olmaz zeytinyagjndan degilmi
Dr bir zararı yok demişti.

Tecrübeli hamile ve anneler kan sulandırıcı iğneyi nerelerden vuruyordunuz ben bacağa geçtim göbeğim fena olmuştu.. ama başka bi forumda birisi doktorum koldan bebeğe geçmiyor dedi göbekten yapıyorum demiş ama benim doktorum bacak koldan yapabilirsin demişti yapanlarda var zaten sizce öyle birşey olabilir mi ?

Tamam canım teşekkür ederim bende deniycem bunu inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…