- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.881
Ben aldım yaklaşık 10 gün önce filan göğüs ucum sızlar gibi oldu takmaya başladım bendeŞu gümüş göğüs kapaklarını uzuun süredir araştırıyordum yine önerilince alayım dedim artık
Ebebekteki 99 ₺ imiş sipariş vericem şimdi muhtemelen doğumdan sonra gelir ama olsun, şifa olur inşallah
İshal doğum belirtisi diye biliyorum canım eğer yediğin birşeyden kaynaklı değilseGünü benle yakın olan arkadaşlar ishaliniz var mı
Canım doğumdan birkaç hafta önce de kalkan kullanabilirsin iyi geliyormuş hiç krem alma bencede . Valla Philips nasıl bilmiyorum canım ben e bebekten Silverina Marka aldım onda sadece iki gümüş kapak var . Philips kullanan varsa Bilgi versin ya da bi araştır internetten istersen nasıl oluyo diye :)Aaa bak canım M mertur söylemiş kreme gerek yokmuşmerturcum krem almayalım mı o zaman doğumdan bi kaç hafta önce kreme başlayın diyorlar napalım Philips kalkan çatlağı yarayı önlüyormu göğüsteki bide benim kutudan 4 tane çıktı o plastik kapaktan iki delikli iki deliksiz nasıl kullanılcanı anlamadım deliksiz olanı süt dolsun diye mi takcam
Kullanan herkes çok memnun bende aldım inşallah bizde memnun kalırızBen aldım yaklaşık 10 gün önce filan göğüs ucum sızlar gibi oldu takmaya başladım bendenemlendiriyor ucunu banyodan çıkarken de sızlaamya başlıyor hemen takıyorum o sizi gidiyor bakalım dogurunca da işe yarayacak mı gorcez
İnşAllah ya az para değil küçücük şeye 150 lira verdim eşimi zaten ikna edene kadar ne çektim işe yaramazsa benden önce eşim tepki verirKullanan herkes çok memnun bende aldım inşallah bizde memnun kalırız
Evet ya çok pahalılar bide ama etkiliyse değer yani . Şimdiden bir hassaslaştı göğüs uçlarımız bide emerken ne hale gelirİnşAllah ya az para değil küçücük şeye 150 lira verdim eşimi zaten ikna edene kadar ne çektim işe yaramazsa benden önce eşim tepki verir
Benm ilki de 39+0dı, bu da 39+0 canım. Bir problem yoksa ne kadar dursa iyi. Benm eski doktorum hep onu derdi, ciğer ve beyin gelişimi için.Sezaryen olacak anneler doktor tam kac haftaya gün verdi 39+0diyor benimki.yani çok geç diye düşünüyorum
Sağlıkla büyüsün inşallah canımKızlar bugün öğlen planlı sezeryanım gerçekleşti. Bebek ve ben çok iyiyiz. Sezeryandan aşırı korkuyordum yani operasyondan. Eç Oysa operasyon zorluğu/hissiyatı olarak 20 lik diş çektirmekten daha kolaymış diyebilirim. Epidural oldu. hiç hiiiç bir şey hissetmiyorsunuz. Öncesinde beni teskin etmeye çalışıyorlardı ama hiç fayda etmiyordu, korkan arkadaşları da çok iyi anlıyorum ama kendinizi rahatlatmanın yolunu bulun öncesinde, o an zaten bir şey olmadığını görünce rahatlıyorsunuz.
bebek sürekli emmek istiyor ilk 12 saat emmeler çok uzun oluyormuş kendinizi buna hazırlayın ama henüz ilaç etkisi geçmediği için ilk emme çok kolay oluyor emdişelenmeyin, sadece yemeye vakit bulmakta zorlandım
ayrıca yatakta yemek yediğiniz için tam doğrulamıyorsunuz ve sürekli sıvı şeyler veriyorlar. Su gibi çorb, hoşaf, komposto... Tüm bunları pipetle içtim çok rahat oldu. Bol pipet alın yanınıza:))
darısı sağlıkla hepinizin başına. Sevgiler.
ayrıca tam 39+0 da oldu doğum. En başından beri miniş bebekti 3kg doğdu.
Canım Philips daha farklı gümüş kapaklardan onu süt gelmeye başlayınca takıyorsun meme ucu sütyene falan değmesini önlüyormuş kendiliğinden akan sütleri topluyormuş ikisi arasında kalmıştım gümüş kapakla kalkan alayım dedim inş. İyi yapmışımdırCanım doğumdan birkaç hafta önce de kalkan kullanabilirsin iyi geliyormuş hiç krem alma bencede . Valla Philips nasıl bilmiyorum canım ben e bebekten Silverina Marka aldım onda sadece iki gümüş kapak var . Philips kullanan varsa Bilgi versin ya da bi araştır internetten istersen nasıl oluyo diye :)
Epidural önerir misiniz? O işlem de beni korkutuyor. Herşey doğal seyrinde mi gitse diyorum bazenSuni sancidan sonra epidural takildi tam bilemiyorum ama 9 cm den sonda epidural gecince agrim oldu baya. Suni sancıdan kaynaklanmis olabilir siddeti ama uzun surmedi cok dogum basladi sonra
benim agri esigim dusuk canim o yuzden epidural benim birinci kosulumdu hep. İslem cok basjt once belini biraz uyusturuyo sonra igne yapiyo. Kalcadan igne olsan ne kadsr acirsa o kadar aciyo 20 sn falanEpidural önerir misiniz? O işlem de beni korkutuyor. Herşey doğal seyrinde mi gitse diyorum bazen
Kapak cok kucuk zaten. Vermedim o yuzden icime sinmedi ama istesen verilir tabiCanım o kapaktaki sütü veriyormusun bebeğe ben Philips kalkan aldım onda veriliyormuş ama krem sürüp kapatınca verilmez nasıl yapıyorlar o arayı acaba
Oy masallah biz daha yolun basindayiz:) sarilik olduğu icin uyusa da 2 saatte bir kaldiriyoruzHarika tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün.
Alışır tabi bizim koca dana bile kıskandı
Daha yenisiniz tabi sen de alışırsın, o uyuduğunda uyusan süper olur. Gece uyumuyo mu?
Biz de sıkıntılardayız ikimiz de dişten çekiyoruzdaha çıkaramadı bugün tam 200 günlük oldu
Günü benle yakın olan arkadaşlar ishaliniz var mı
Kızlar vajinası şişen vardı aranızda akşam uyudum 11 gibi filan uyanıp fark ettim şişmiş nedenini bilen var mı
Aynen benimde öyle haftaya gidicem bi sorayım bakalım ne dicekDoktora sorduğumda bana ödem demişti. Ama sadece vajinam şiş bacaklarım değil
Aynen şuan sütyene değmesini engelliyor bakalım emzirirken napacakEvet ya çok pahalılar bide ama etkiliyse değer yani . Şimdiden bir hassaslaştı göğüs uçlarımız bide emerken ne hale gelir
Ishal doğum belirtisidir kızlar dikkat edinEveett bir kaç gündür var ki ben hep kabızlıkla uğraşan biriyim o yüzden fark etmemem mümkün değil. Bir de adet ağrısı/bağırsak bozukluğu gibi bir his oluyor nerdeyse her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?