2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben aldım yaklaşık 10 gün önce filan göğüs ucum sızlar gibi oldu takmaya başladım bende nemlendiriyor ucunu banyodan çıkarken de sızlaamya başlıyor hemen takıyorum o sizi gidiyor bakalım dogurunca da işe yarayacak mı gorcez

Canım doğumdan birkaç hafta önce de kalkan kullanabilirsin iyi geliyormuş hiç krem alma bencede . Valla Philips nasıl bilmiyorum canım ben e bebekten Silverina Marka aldım onda sadece iki gümüş kapak var . Philips kullanan varsa Bilgi versin ya da bi araştır internetten istersen nasıl oluyo diye :)

Kullanan herkes çok memnun bende aldım inşallah bizde memnun kalırız

İnşAllah ya az para değil küçücük şeye 150 lira verdim eşimi zaten ikna edene kadar ne çektim işe yaramazsa benden önce eşim tepki verir
Evet ya çok pahalılar bide ama etkiliyse değer yani . Şimdiden bir hassaslaştı göğüs uçlarımız bide emerken ne hale gelir

Benim oğlan 39+1 olduk anca anca içerden tepikliyor sığmıyorum buraya diye
Sancım ağrım vs yok ama ara ara can acıtmayan çok kısa süren kasılmalar oluyor
Durdu ki durdu bari Eylül doğumlu olsun öyle değil mi teyzeleri
Hem doktorumuz da şuan izinde pazartesiye kadar

Sağlıkla büyüsün inşallah canım darısı başımıza

Canım Philips daha farklı gümüş kapaklardan onu süt gelmeye başlayınca takıyorsun meme ucu sütyene falan değmesini önlüyormuş kendiliğinden akan sütleri topluyormuş ikisi arasında kalmıştım gümüş kapakla kalkan alayım dedim inş. İyi yapmışımdır ama zannedersem M mertur da ondan kullanmıştı bilgisi var diye hatırlıyorum bakalım görünce yazar bize

4 sene:) 40 yasimi beklemis sipa:)
Epidural önerir misiniz? O işlem de beni korkutuyor. Herşey doğal seyrinde mi gitse diyorum bazen
benim agri esigim dusuk canim o yuzden epidural benim birinci kosulumdu hep. İslem cok basjt once belini biraz uyusturuyo sonra igne yapiyo. Kalcadan igne olsan ne kadsr acirsa o kadar aciyo 20 sn falan

Oy masallah biz daha yolun basindayiz:) sarilik olduğu icin uyusa da 2 saatte bir kaldiriyoruz

Günü benle yakın olan arkadaşlar ishaliniz var mı

Eveett bir kaç gündür var ki ben hep kabızlıkla uğraşan biriyim o yüzden fark etmemem mümkün değil. Bir de adet ağrısı/bağırsak bozukluğu gibi bir his oluyor nerdeyse her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…