- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.981
Doktorun kim.Benimde dündü kontrolüm Esra hanıma gidiyorum ben.Aaa bende oraya gidiyorum hatta bugun ordaydim
Hem eylüle hem ekime yazınca hatlar karıştı
Ayyy canım sorma kendi kendime gülüyorum valla yaaa hatlar çarpıştı resmenHem eylüle hem ekime yazınca hatlar karıştı
canım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, gözün aydın. pipet fikri iyi söyledin, bu sitedenKızlar bugün öğlen planlı sezeryanım gerçekleşti. Bebek ve ben çok iyiyiz. Sezeryandan aşırı korkuyordum yani operasyondan. Eç Oysa operasyon zorluğu/hissiyatı olarak 20 lik diş çektirmekten daha kolaymış diyebilirim. Epidural oldu. hiç hiiiç bir şey hissetmiyorsunuz. Öncesinde beni teskin etmeye çalışıyorlardı ama hiç fayda etmiyordu, korkan arkadaşları da çok iyi anlıyorum ama kendinizi rahatlatmanın yolunu bulun öncesinde, o an zaten bir şey olmadığını görünce rahatlıyorsunuz.
bebek sürekli emmek istiyor ilk 12 saat emmeler çok uzun oluyormuş kendinizi buna hazırlayın ama henüz ilaç etkisi geçmediği için ilk emme çok kolay oluyor emdişelenmeyin, sadece yemeye vakit bulmakta zorlandım
ayrıca yatakta yemek yediğiniz için tam doğrulamıyorsunuz ve sürekli sıvı şeyler veriyorlar. Su gibi çorb, hoşaf, komposto... Tüm bunları pipetle içtim çok rahat oldu. Bol pipet alın yanınıza:))
darısı sağlıkla hepinizin başına. Sevgiler.
ayrıca tam 39+0 da oldu doğum. En başından beri miniş bebekti 3kg doğdu.
canım ben 35+4'e kadar hep gönekten vuruldum. göbek deliğimin bir sağından bir solundan vuruluyordum. nst'de sancılarım çıkınca doktor bıraktırdı. bana doktor kol yada bacaktan vurul yada vurulma gibi birşey demedi. Göbeğimin bi tarafı morardığında diğer taraftan devan ediyordumTecrübeli hamile ve anneler kan sulandırıcı iğneyi nerelerden vuruyordunuz ben bacağa geçtim göbeğim fena olmuştu.. ama başka bi forumda birisi doktorum koldan bebeğe geçmiyor dedi göbekten yapıyorum demiş ama benim doktorum bacak koldan yapabilirsin demişti yapanlarda var zaten sizce öyle birşey olabilir mi ?
Anladım canımm sancı çıkınca neden bıraktırdıcanım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, gözün aydın. pipet fikri iyi söyledin, bu siteden
doğum için iki önemli tavsiye edindim, socak su torbası ve pipet bence çok işime yarayacak ☺
canım ben 35+4'e kadar hep gönekten vuruldum. göbek deliğimin bir sağından bir solundan vuruluyordum. nst'de sancılarım çıkınca doktor bıraktırdı. bana doktor kol yada bacaktan vurul yada vurulma gibi birşey demedi. Göbeğimin bi tarafı morardığında diğer taraftan devan ediyordum
çatın darsa 3250 ve üstü zorlayabilir. onca acıyı çektikten sonra zorunlu sezaryana dönmek yormaz mı seni? direkt sezaryan daha rahat gibi sanki bu şartlarda.Kızlar merhaba aktif olarak yazmasam da sürekli okuyorum konuşulanları. Şimdi son kontrolde çatı kemiklerinin darlığından bahsetti doktor. Ve çarşamba gününe kadar normal doğmazsa cuma günü sezeryan diye konuştuk ama ikisi hakkında bi çok çekincem var. Normal doğum için daha fazla beklemek istemiyorum kilosu artarsa daha zor olabilirmiş. Dünki muayenede 3250 gr civarıydı. Sezeryanda sonrası korkutuyor zorlanicam diye siz olsanız ne yaparsınız?
Seninle aynı gündeyiz. 39+0 cuma günü oluyor bizim için. Yani tam 1 hafta önce. Bence çok normal. Beklemen taraftarıyım. 3.500a kadar normal bekleyebiliriz. Ben de bekliyorum geçen hafta 36+5'de 3.200dü.Kızlar merhaba aktif olarak yazmasam da sürekli okuyorum konuşulanları. Şimdi son kontrolde çatı kemiklerinin darlığından bahsetti doktor. Ve çarşamba gününe kadar normal doğmazsa cuma günü sezeryan diye konuştuk ama ikisi hakkında bi çok çekincem var. Normal doğum için daha fazla beklemek istemiyorum kilosu artarsa daha zor olabilirmiş. Dünki muayenede 3250 gr civarıydı. Sezeryanda sonrası korkutuyor zorlanicam diye siz olsanız ne yaparsınız?
Bende en başından beri normal düşünüyordum. Ama bu kemik darlığı riskleri falan araştırınca biraz korkuttu. Yanı her şekilde cuma günü ne kadar beklemiş olacağım zaten. Umarım senin gönlündeki gibi olur. Bildiğin hevesim kaçtı aldığım şeyler geliyor kargoylabebek ve kendim icin ama paketiyle koyuyorum kenarı.Seninle aynı gündeyiz. 39+0 cuma günü oluyor bizim için. Yani tam 1 hafta önce. Bence çok normal. Beklemen taraftarıyım. 3.500a kadar normal bekleyebiliriz. Ben de bekliyorum geçen hafta 36+5'de 3.200dü.
Dr um bekliyor, ben de normal istediğim için son güne kadar bekleyeceğim tıbbi bir zorunluluk olmazsa tabiki.
Duymadılar canım. Gün doldumu bitti sayılıyor hamdolsun. Alakana tşk ederimAmin canim Allah yardimcin olsun. Iyi olmana cok sewindim. 3.kez test yapmaya gerek duymadilar dimi
Doktor da aynı şeyi söyledi. Ama beni de kirmamak için bekletiyor cumaya kadar umarım gelir. ne yapsam ki. Konuşuyorum bak kizim gelmen lazım anan çok karışık diye ama popoyu sallayıp yatıyor.çatın darsa 3250 ve üstü zorlayabilir. onca acıyı çektikten sonra zorunlu sezaryana dönmek yormaz mı seni? direkt sezaryan daha rahat gibi sanki bu şartlarda.
diğer türlü de dikişin olabilir yine zorlanmış olurdun yani. belki sezaryanda çok ağrın vs olmaz.
Yalniz şimdi fark ettim seninki 3500 olmuştur zaten maşallah. Cinsiyet neSeninle aynı gündeyiz. 39+0 cuma günü oluyor bizim için. Yani tam 1 hafta önce. Bence çok normal. Beklemen taraftarıyım. 3.500a kadar normal bekleyebiliriz. Ben de bekliyorum geçen hafta 36+5'de 3.200dü.
Dr um bekliyor, ben de normal istediğim için son güne kadar bekleyeceğim tıbbi bir zorunluluk olmazsa tabiki.
Inşallah canımBende en başından beri normal düşünüyordum. Ama bu kemik darlığı riskleri falan araştırınca biraz korkuttu. Yanı her şekilde cuma günü ne kadar beklemiş olacağım zaten. Umarım senin gönlündeki gibi olur. Bildiğin hevesim kaçtı aldığım şeyler geliyor kargoylabebek ve kendim icin ama paketiyle koyuyorum kenarı.
Erkek canımYalniz şimdi fark ettim seninki 3500 olmuştur zaten maşallah. Cinsiyet ne
Amin inşallah. Google aramalarını bir görsen benim. Doğum başlatmak için napilir? EnterInşallah canım
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ancak hevesin kaçmasın
Öyle ya da böyle bebegimize bir şekilde çok yakın bir zamanda kavuşacağız
yani kemikler açılır mı bilmiyorum ama bana böyle dense sezaryanı tercih eder riske girmezdim.Doktor da aynı şeyi söyledi. Ama beni de kirmamak için bekletiyor cumaya kadar umarım gelir. ne yapsam ki. Konuşuyorum bak kizim gelmen lazım anan çok karışık diye ama popoyu sallayıp yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?