2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aaa bende oraya gidiyorum hatta bugun ordaydim
Doktorun kim.Benimde dündü kontrolüm Esra hanıma gidiyorum ben.
Biraz bilgi aldım hemşireden doğumla ilgili pandemi farketmiyormuş sezeryanda 2 gün kalıcakmışız hastanede ziyaretçi yasakmış.korona testini sormadım henüz sende farklı bilgi varsa sevinirim
Doğum tarihin belli mi bu arada belki denk geliriz sezeryansa 18 ila 22 arası alıcaklar benimkini Allah nasip ederse.

canım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, gözün aydın. pipet fikri iyi söyledin, bu siteden
doğum için iki önemli tavsiye edindim, socak su torbası ve pipet bence çok işime yarayacak

canım ben 35+4'e kadar hep gönekten vuruldum. göbek deliğimin bir sağından bir solundan vuruluyordum. nst'de sancılarım çıkınca doktor bıraktırdı. bana doktor kol yada bacaktan vurul yada vurulma gibi birşey demedi. Göbeğimin bi tarafı morardığında diğer taraftan devan ediyordum

Anladım canımm sancı çıkınca neden bıraktırdı pıhtılaşman varmıydı

Kızlar merhaba aktif olarak yazmasam da sürekli okuyorum konuşulanları. Şimdi son kontrolde çatı kemiklerinin darlığından bahsetti doktor. Ve çarşamba gününe kadar normal doğmazsa cuma günü sezeryan diye konuştuk ama ikisi hakkında bi çok çekincem var. Normal doğum için daha fazla beklemek istemiyorum kilosu artarsa daha zor olabilirmiş. Dünki muayenede 3250 gr civarıydı. Sezeryanda sonrası korkutuyor zorlanicam diye siz olsanız ne yaparsınız?

çatın darsa 3250 ve üstü zorlayabilir. onca acıyı çektikten sonra zorunlu sezaryana dönmek yormaz mı seni? direkt sezaryan daha rahat gibi sanki bu şartlarda.

diğer türlü de dikişin olabilir yine zorlanmış olurdun yani. belki sezaryanda çok ağrın vs olmaz.

Seninle aynı gündeyiz. 39+0 cuma günü oluyor bizim için. Yani tam 1 hafta önce. Bence çok normal. Beklemen taraftarıyım. 3.500a kadar normal bekleyebiliriz. Ben de bekliyorum geçen hafta 36+5'de 3.200dü.
Dr um bekliyor, ben de normal istediğim için son güne kadar bekleyeceğim tıbbi bir zorunluluk olmazsa tabiki.

Bende en başından beri normal düşünüyordum. Ama bu kemik darlığı riskleri falan araştırınca biraz korkuttu. Yanı her şekilde cuma günü ne kadar beklemiş olacağım zaten. Umarım senin gönlündeki gibi olur. Bildiğin hevesim kaçtı aldığım şeyler geliyor kargoylabebek ve kendim icin ama paketiyle koyuyorum kenarı.

Doktor da aynı şeyi söyledi. Ama beni de kirmamak için bekletiyor cumaya kadar umarım gelir. ne yapsam ki. Konuşuyorum bak kizim gelmen lazım anan çok karışık diye ama popoyu sallayıp yatıyor.

Yalniz şimdi fark ettim seninki 3500 olmuştur zaten maşallah. Cinsiyet ne

Inşallah canım
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ancak hevesin kaçmasın
Öyle ya da böyle bebegimize bir şekilde çok yakın bir zamanda kavuşacağız

Inşallah canım
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ancak hevesin kaçmasın
Öyle ya da böyle bebegimize bir şekilde çok yakın bir zamanda kavuşacağız
Amin inşallah. Google aramalarını bir görsen benim. Doğum başlatmak için napilir? Enter
Doğumun başlaması için dua enter.
Gibi gibi 100 tane arama var ama tık yok

Doktor da aynı şeyi söyledi. Ama beni de kirmamak için bekletiyor cumaya kadar umarım gelir. ne yapsam ki. Konuşuyorum bak kizim gelmen lazım anan çok karışık diye ama popoyu sallayıp yatıyor.
yani kemikler açılır mı bilmiyorum ama bana böyle dense sezaryanı tercih eder riske girmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…