2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
B bendebilemedim Mihmandar_34
Bende bugün 39+1 i bitirdim bizim oğlandanda tık yok daha
37+5 de çatı muayenesi oldum güzel dedi Dr
38+5 de bebek 3400 olmuş
Doktora kafa büyüklüğü nasıl durdukça daha da kilo alacak beni çok ürkütüyor bu durum kesik dikişim çok olur mu dedim
Drda kafa büyüklüğü çatına uygun ve ultrasondaki kilo tahmini yanıltabilir 200/300 gram eksik olabilir korkma
39+5 de görüşürüz dedi

Anladım canımm sancı çıkınca neden bıraktırdı pıhtılaşman varmıydı
benim öncesinde 3 düşüğüm vardı canım, doktorum bu gebeliğim kan testinde çıkar çıkmaz önlem amaçlı kan sulandırıcıya (oksapar) başladı. sancılarım yoğun olunca doğum heran bailayabilir diye kan sulandırıcıyı kesti. Senden ne zaman bırakmanı istediler? eğer nst'lerde sancın çıkmıyorsa muhtemelen hemen kesmeni istemezler

Doğumdan bi gun once dediler bana. Ama cok agrin sancin varsa ogunluk yapma dedi

Ana esra hanim mi benimde cok sewiyorum doktorumu vallahi. Bana gaz cikartirsan 1 geceden sonra hemen cikartirim dedi. Ben direk drdan bilgi aliyorum genelde. Corona testini bende sormadim haftaya sorarim unutmazsam. Ziyaretci yasak diyolar ama ben gece hafta yattigimda giren cikan hep vardi ziyaretci olarak.
Bugun daha tarih sordum soylemedi erken dogum riskim var cunku, 3kgyu bulalim yeter dedi

Karından karnim büyüdüğü için yapamıyorum cok cnm aciyo..koldan dehşet morariyo..en iyisi bacak cok rahatım ne acı ne morarma

Aha bende seviyorum iyi bi doktor.Sen testlerini Hakan beye yaptırmışsındır o benim oğlumun doktoru maalesef artık doğumlara girmiyormuş ben hamileliğimin 6.ayına kadar onda muayne oldum sonra Esra hanıma geçtim.ona kalırsa 3.sezeryan ve 1 hafta önde olduğu için sata göre 37+4 de alsın diyo Esra hanım 38 +5 diyor bakalım nstler ve bebeğin gelişimine göre bi tarih belirliyeceğiz.

Ayrintilimi sadece hakan beye yaptirdim, 3 yil oncede normal gebe almiyordu hatirliyorum. Neden esra hanima gectin 6 ay ona gitmissin. Esra hocaya kalsa 40i doldurtur ama benimkinde umitli degil 38i gorur muyuz dedi bugun cunku 31den beri sancilarim oluyor. Bana bugunde tarih vermedi akisina biraktim bende. Nstlerin nasil cikiyor? Bebisin kgsu falan nasil

İyi geceler hanımlar 5-3-10dk aralıkla giren sancılarla akşamı geçirdim şimdi Bi tık rahatım sanırım son günlere oynuyor benim kızçe hemen beşiği çıkardık depodan kurduk felan Birden çok şey beynimde dönmeye başladı sonra ayarlayın a herşeyi rahatlama geldi sancıda kesildi

Minnoş sana oyun yapmak istemiş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…