2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben de bugün akşamdan beri sancılıydım kızım da sağolsun çok hareketliydi. şu an bişey yok ama sanırım yavaş yavaş doğum yaklaşıyor

Ama düzensiz sancilarda da doğum başlayabiliyor ablamin ki duzensizdi ama şiddetliydi nst de 120 leri görünce hemen doğuma aldılar
3sefer üst üste 5dk ya girince korku oldu sonra baktım uzadı yalancınsanırım dedim eşim ciddiye almıyordu yüzümün rengi nası değiştiyse beşiği getiriyim en iyisi die gitti benimde 100leri buldu sanırım çok fena girdi çnk yarınıda geçireyim en azından istiyorum ama sonra doğsun

sanırım. artık sadece sola dönüp yatabiliyorum diğer türlü şiddet görüyorum kızımdan
Daha karnımızdayken bizi terbiye etmeye çalışıyorlar benim oğluş da aynı.çekyatta sağa sola yatırtmıyor beni.mecburen sırt üstü yatıyorum.yatakta ama beyefendi sağa sola bir şey demiyor.çekyat ve yatak odası ayrımını nasıl yapabiliyor hayretler içerisindeyim

sanırım. artık sadece sola dönüp yatabiliyorum diğer türlü şiddet görüyorum kızımdan
Ayy ben çok zor dalıyorum sonra nefes kesilmesiyle uyanıyorum bakıyorum sırr üstü yatmışım eşim dioki nasıl horluyorsun gelde sen taşı bebeyi ozmn diyorum

Canım bende pıhtılaşma var tüp bebek olduğu için ilk başta başlamıştık sonra pıhtılaşma testi yapınca pıhtılaşma çıktı.. perinatolog doğumdan 1 gün önceye kadar vurulacaksın dedi coraspinde kullanıyordum onu bugün kestim.. nstye daha girmedim. Ama doğuma kadar kullanıcam bende heralde. Düşüklerinin sebebine baktılar mı canım pıhtılaşma testi yaptılar mı ?

Gerçek sanci belden girip göbeği sıkıştıyormuş öyle bi ağrıymış birde regl oldugumuzda ağrıyan yer yanıyormuş 6 doğum yapan annemden duydum

Sırt üstü çok tehlikeli canım özellikle son ayda yerleri genişliyor bu nedenle kordon boğazına takılabiliyor

görüyolar mı napıyolar

Bende coraspirin 34.cu haftada bıraktım..
Igneyide 37 hafta dolunca bırakıcam..
Umarim ters biseyler olmaz
Umarım canım bende bugün kestim coraspini ama korku sardı iğne yeter mi diye iğneyide perinatolog doğumdan 1gün önceye kadar dedi ondada kanamam olur mu diye korkuyorum 6000lik vuruluyorm.. senin pıhtılaşman varmıydı ?

Karından karnim büyüdüğü için yapamıyorum cok cnm aciyo..koldan dehşet morariyo..en iyisi bacak cok rahatım ne acı ne morarma
Banada bacak daha iyi geldi şuan canım.. nerden vursak aynı etkiyi gösteriyordur başka forumdaki doktorum koldan bebeğe geçmez yazısını okuyunca şaşırdım doktorum vurulabilrsin dedi ve çoğu doktorda diyor zaten

Bizim bebeler bizi bekletecek gibi duruyor :)
O kadar farkı dr umda söyledi ancak yeni ultrason aletlerinde artık bire-bir aynı kiloda doğan bebekler biliyorum.
Anne karnında durduğu 1 gün bile çok önemli gelişim konusunda.
Kızım da 40 haftada doğdu.
O yüzden sabırla bekliyorum bakalım.

Sakin canım
Dr unu arayabiliyorsan ara
Ulasamiyorsan hastaneye gidin derim

Nişan doğumdan çok öncede gelebiliyomuş sakin ol kuzum ama acile git yinede ebeler bakar ne olur ne olmaz

Acile gidip yatış alıp saatlerce suni çekip sonra sezeryana girmek istemiyorum suyum gelmedi dayanılmayacsk kasılma da yok şimdilik evde bekliyoruz
Hastaneyi arayıp sordum şuan geçen gün beni boş yere korkutup yatış veren imza ile çıkıp 2 saat sonra ki nst mi çok beğenen Dr varmış ona denk gelmek istemiyorum

nişandan sonra hemen doğum olmayabiliyor. bence pazartesini beklersin. şu an kasılmaların nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…