2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar duramadığımı yazmıştım dk hesabı yapamadım o acıyla kasılma programı indirdim 2dk 30sn ye düşünce hastaneye gdin uyarısı geldi
Ama öğlen açılma yokken k. Valideme giderken acaba diyerek uğramıştı hastaneye ebe geceye bilemedin 2güne gelir bugün yavaşça gez ama dikkat et yinede dedi giderken tümsek varmış farketmedik sonrasında sancım asla kesilmedi dozu çok arttı 2saat kadar çektik bağdan hastaneye geldik tabi ne çanta ne hazırlık hiç bişi bagajınızda dursun hastaneye geldiğimizde 7cm açılma olmuştu hemen doktorumu aradılar gelene kadar lavman yapıldı suyumu patlattılar nst aldılar 5dk kadar en yüksek sancım 1sefer 80i buldu sonra kaka yapma hissi geldi dedim ebeme beni hemen masaya aldılar doktorum geldi 3ıkınmaya bebeğim doğmuştu çok şükür dikişim felan yok kızlar bende bebeğim de sağlıklıyız sıkıntımız yok darısı hepinizin başına kızlar inşallah dua ettim hepinize

Benim bi kere geldi kac saattir bakiyorum bi daha gelir mi suyum gelir mi yada sancim olur mu diye oğlum içerde kıpır kıpır bende de adet olacak misim gibi ağrı var sadece baska bisey yok
hadi bakalim belki çok bekletmez annesini insallah sagsaglim bir avazda kucagina almak nasip olur doktoruna haber verip kasılmalarını takip et canım

ay maşallah hayırlı olsun darısı bizim başımıza benim öncekinde dikisim vardı inşallah bunda olmaz diye dua ediyorum ne güzel daha cabuk toparlanirsin şimdi

Hay maşallah barekallah, o kadar sevindim ki ne kadar da güzel bir doğum olmuş darısı başıma diyorum bayıldım süper hikaye olmuş sağlıkla büyüt bebişini gözün aydın

Maşallah ne güzel doğum olmuş Yaptığın bir egzersiz filan var miydi kolay doğum olması için
Lavman normal doğumda da yapılıyor mu ya

Canım doğum başladığı zaman hareket kesiliyor karın aşırı sert oluyor
Cnm benim nisan geldi ne ağrı ne sanci bisey yok ole bekliyorum hani acaba bi supriz yaparda erken gelir mi beyefendi diye ama yok geziyor içerde kesin guluyordur bide ohh annemi bekletiyorum diye

Allah analı babalı büyütsün bahtın

Ayy kolay oldu yani gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün MaşAllah ne güzel doğmuş kaç kilo doğdu acaba dikişte etkisi varmı kilosunun

oh ne rahat olmuş allah hayırla büyütmeyi nasip etsin

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün kuzucuk

Yaaa maaşallah sana çatır çatır doğuran hatunlardansın sağlıkla büyüsün yavru

Kızlar hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için Allah razı olsun
Hastane aşamam kolay oldu ancak evde çektiğim için kızlar en büyük etkisi oydu birde ebenizin dediklerini mutlaka yapın
Kolaylık olarak duş ve yürüyüş benim en büyük kolaylığı oldu dün sancıyla beraber gece ikiye kadar sürekli yürüdüm mesela
Çok şükür çok zorlayıcı Bi doğum değildi ama şunu unutmamak gerek bizden Bi can çıkıyor illaki zorluğu oldu ama benim 3.olduğu için karşılamam sancıları nezmn gitmem gerektiği felan hepsini tahmin edebiliyorum her doğum insanı tecrübe sahibi ediyor sonuçta
Bebeğim 2920gram doğdu ikinci kızım 2200doğdu onda dikişim vardı mesela bunda olmadı başka varmıydı soru atladığım inanın bilmiyorum
Ha birde ikinci doğumda ve sonrasında burç diye bir ağrı giriyor arada Kasılmanın 30 da felan olduğunu düşünün 15-20saniye kadar zorluyor o biraz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…