- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.181
Çatır çatır demeyelim de sancıların gelişini tahmin edip bebeği ve kendimi dinleyerek yol izlediğimden kolaylık yaşadım yoksa öyle acısız fela. Değildi doktor benle irtibata geçin diyordu hayır şuan değil die haykırdığım yerler oluyorduYaaa maaşallah sana☺ çatır çatır doğuran hatunlardansınsağlıkla büyüsün yavru
Gözün aydın bol sütün olsun inşallah.tam olarak kaçıncı haftada geldi.Çatır çatır demeyelim de sancıların gelişini tahmin edip bebeği ve kendimi dinleyerek yol izlediğimden kolaylık yaşadım yoksa öyle acısız fela. Değildi doktor benle irtibata geçin diyordu hayır şuan değil die haykırdığım yerler oluyordu
Çok geçmiş olsun canım şaka tabi bilinçli olduğun için tebrik ederimÇatır çatır demeyelim de sancıların gelişini tahmin edip bebeği ve kendimi dinleyerek yol izlediğimden kolaylık yaşadım yoksa öyle acısız fela. Değildi doktor benle irtibata geçin diyordu hayır şuan değil die haykırdığım yerler oluyordu
Ne güzel pozitif bir doğum hikayesi böyleKızlar duramadığımı yazmıştım dk hesabı yapamadım o acıyla kasılma programı indirdim 2dk 30sn ye düşünce hastaneye gdin uyarısı geldi
Ama öğlen açılma yokken k. Valideme giderken acaba diyerek uğramıştı hastaneye ebe geceye bilemedin 2güne gelir bugün yavaşça gez ama dikkat et yinede dedi giderken tümsek varmış farketmedik sonrasında sancım asla kesilmedi dozu çok arttı 2saat kadar çektik bağdan hastaneye geldik tabi ne çanta ne hazırlık hiç bişi bagajınızda dursunhastaneye geldiğimizde 7cm açılma olmuştu hemen doktorumu aradılar gelene kadar lavman yapıldı suyumu patlattılar nst aldılar 5dk kadar en yüksek sancım 1sefer 80i buldu sonra kaka yapma hissi geldi dedim ebeme beni hemen masaya aldılar doktorum geldi 3ıkınmaya bebeğim doğmuştu çok şükür dikişim felan yok kızlar bende bebeğim de sağlıklıyız sıkıntımız yok darısı hepinizin başına kızlar inşallah dua ettim hepinize
kilosu değilde kafa ölçüsü çok etkiliyor ultrasonda 35 cm gözüküyordu bizimki kesi yapmıyorum bebek geliyor kendi demiştiki doktorum son anda yırtıldı cok az bir ölçtüler 38 cm bu kadar olmasaydi yirtilmaz di demisti doktorum tabi bide perine esnekliğine bağlıGözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün MaşAllah ne güzel doğmuş kaç kilo doğdu acaba dikişte etkisi varmı kilosunun
Cok gecmis olsun canm. Rabbim anali babali buyutsun Tebrikler canmKızlar hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için Allah razı olsun
Hastane aşamam kolay oldu ancak evde çektiğim için kızlar en büyük etkisi oydu birde ebenizin dediklerini mutlaka yapın
Kolaylık olarak duş ve yürüyüş benim en büyük kolaylığı oldu dün sancıyla beraber gece ikiye kadar sürekli yürüdüm mesela
Çok şükür çok zorlayıcı Bi doğum değildi ama şunu unutmamak gerek bizden Bi can çıkıyor illaki zorluğu oldu ama benim 3.olduğu için karşılamam sancıları nezmn gitmem gerektiği felan hepsini tahmin edebiliyorum her doğum insanı tecrübe sahibi ediyor sonuçta
Bebeğim 2920gram doğdu ikinci kızım 2200doğdu onda dikişim vardı mesela bunda olmadı başka varmıydı soru atladığım inanın bilmiyorum
Ha birde ikinci doğumda ve sonrasında burç diye bir ağrı giriyor arada Kasılmanın 30 da felan olduğunu düşünün 15-20saniye kadar zorluyor o biraz beni
Tecrübe olunca gerçekten iyi oluyor en iyi orneksin bende başarabilir bende hastaneye geç gitmek istiyorum ama daha kasılmaların tam olarak nasıl onu bile çözemedimKızlar hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için Allah razı olsun
Hastane aşamam kolay oldu ancak evde çektiğim için kızlar en büyük etkisi oydu birde ebenizin dediklerini mutlaka yapın
Kolaylık olarak duş ve yürüyüş benim en büyük kolaylığı oldu dün sancıyla beraber gece ikiye kadar sürekli yürüdüm mesela
Çok şükür çok zorlayıcı Bi doğum değildi ama şunu unutmamak gerek bizden Bi can çıkıyor illaki zorluğu oldu ama benim 3.olduğu için karşılamam sancıları nezmn gitmem gerektiği felan hepsini tahmin edebiliyorum her doğum insanı tecrübe sahibi ediyor sonuçta
Bebeğim 2920gram doğdu ikinci kızım 2200doğdu onda dikişim vardı mesela bunda olmadı başka varmıydı soru atladığım inanın bilmiyorum
Ha birde ikinci doğumda ve sonrasında burç diye bir ağrı giriyor arada Kasılmanın 30 da felan olduğunu düşünün 15-20saniye kadar zorluyor o biraz beni
Ben artık bu uykusuzluk ve sıcaga dayanamıyorum. Gercekten. Tüm haftalar gecti son bı hafta gecmeyecek gibi geliyorKızlar benim gibi uyuyamayan var mı cozemedigim bir ishal durumum var karnından sesler geliyor terliyorum karnım sertleşip kramp giriyor sonra rahatlıyor bebekte ayrı kibirdiyor kaç saattir uykum var uyuyamıyorum resmenkahve telvesine limon damlatıp yedim biraz iyi şuan
Haha aynen geziniyor bebeğim kaburgama degmese sıkıntı yokBen artık bu uykusuzluk ve sıcaga dayanamıyorum. Gercekten. Tüm haftalar gecti son bı hafta gecmeyecek gibi geliyoraz önce dus aldım, uykum var, ama minik minik yumruk atıyor kediler annesini patiler ya emerken sanki öyle. Hem hosuma gidiyor hem uyumak istiyorum bu arada ishal gibiyim sanki ben de. Kahve telvesi hıc uyutmayabilr canım, kafein yüzünden.
Kızlar benim gibi uyuyamayan var mı cozemedigim bir ishal durumum var karnından sesler geliyor terliyorum karnım sertleşip kramp giriyor sonra rahatlıyor bebekte ayrı kibirdiyor kaç saattir uykum var uyuyamıyorum resmenkahve telvesine limon damlatıp yedim biraz iyi şuan
Ben artık bu uykusuzluk ve sıcaga dayanamıyorum. Gercekten. Tüm haftalar gecti son bı hafta gecmeyecek gibi geliyoraz önce dus aldım, uykum var, ama minik minik yumruk atıyor kediler annesini patiler ya emerken sanki öyle. Hem hosuma gidiyor hem uyumak istiyorum bu arada ishal gibiyim sanki ben de. Kahve telvesi hıc uyutmayabilr canım, kafein yüzünden.
hadi gözünüz aydın allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinKızlar size yazdıktan sonra sancımı çekip on olmadan doğurdum
Çok kolay bir doğum oldu hepinize nasip olur inşallah
Teşekkür ederim
Kızlar size yazdıktan sonra sancımı çekip on olmadan doğurdum
Teşekkür ederim
Maşallah canım hayırlı olsunKızlar size yazdıktan sonra sancımı çekip on olmadan doğurdum
Teşekkür ederim
Amin canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar size yazdıktan sonra sancımı çekip on olmadan doğurdum
Teşekkür ederim
Kızlar benim gibi uyuyamayan var mı cozemedigim bir ishal durumum var karnından sesler geliyor terliyorum karnım sertleşip kramp giriyor sonra rahatlıyor bebekte ayrı kibirdiyor kaç saattir uykum var uyuyamıyorum resmenkahve telvesine limon damlatıp yedim biraz iyi şuan
Hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün canımKızlar size yazdıktan sonra sancımı çekip on olmadan doğurdum
Teşekkür ederim
Tebrikler canm gecmis olsun. Ay nebkadar guzelb kurtulmussun. Rabbim banali babali buyutsunKızlar size yazdıktan sonra sancımı çekip on olmadan doğurdum
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?