2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaaa maaşallah sana☺ çatır çatır doğuran hatunlardansın sağlıkla büyüsün yavru
Çatır çatır demeyelim de sancıların gelişini tahmin edip bebeği ve kendimi dinleyerek yol izlediğimden kolaylık yaşadım yoksa öyle acısız fela. Değildi doktor benle irtibata geçin diyordu hayır şuan değil die haykırdığım yerler oluyordu

Gözün aydın bol sütün olsun inşallah.tam olarak kaçıncı haftada geldi.

Çok geçmiş olsun canım şaka tabi bilinçli olduğun için tebrik ederim

Ne güzel pozitif bir doğum hikayesi böyle
Allah analı babalı büyütsün hayirli evlat olsun inşallah
Tam olarak kaçıncı haftadaydın
Ben de 39dan gün aldım ama yerinde sayıyor beyefendi :)

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün MaşAllah ne güzel doğmuş kaç kilo doğdu acaba dikişte etkisi varmı kilosunun
kilosu değilde kafa ölçüsü çok etkiliyor ultrasonda 35 cm gözüküyordu bizimki kesi yapmıyorum bebek geliyor kendi demiştiki doktorum son anda yırtıldı cok az bir ölçtüler 38 cm bu kadar olmasaydi yirtilmaz di demisti doktorum tabi bide perine esnekliğine bağlı

Cok gecmis olsun canm. Rabbim anali babali buyutsun Tebrikler canm

Tecrübe olunca gerçekten iyi oluyor en iyi orneksin bende başarabilir bende hastaneye geç gitmek istiyorum ama daha kasılmaların tam olarak nasıl onu bile çözemedim inşallah başarırım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar benim gibi uyuyamayan var mı cozemedigim bir ishal durumum var karnından sesler geliyor terliyorum karnım sertleşip kramp giriyor sonra rahatlıyor bebekte ayrı kibirdiyor kaç saattir uykum var uyuyamıyorum resmen kahve telvesine limon damlatıp yedim biraz iyi şuan

Ben artık bu uykusuzluk ve sıcaga dayanamıyorum. Gercekten. Tüm haftalar gecti son bı hafta gecmeyecek gibi geliyor az önce dus aldım, uykum var, ama minik minik yumruk atıyor kediler annesini patiler ya emerken sanki öyle. Hem hosuma gidiyor hem uyumak istiyorum bu arada ishal gibiyim sanki ben de. Kahve telvesi hıc uyutmayabilr canım, kafein yüzünden.

Haha aynen geziniyor bebeğim kaburgama degmese sıkıntı yok ishalin yaptığı agridansa telveden uykusuz kalayım daha iyi ayıptır söylemesi totom ağrıyor resmen acıktım yaa saatlerce uykusuz kalincaa

Bende de aynı durum var son günlerde doğal lavman yapıyor vücut o yüzden beklenen bir durum ishal, gece yaşadım daha ve Allah biliyor ya çok mutlu oldum

Behek gelcektir yakin zamanda . doguma hazirlaniyor bence vucut. Doguma yakin ishal olabiliyormusvyeni okudum

Tam 38haftalık doğduk biz ama kızlar size tavsiyem evinizde çekin hastane psikolojik olarak insanı yıpratıyor o süreçte evinizde alan fazla herşeyden önce kendinizi rahat hissedeceksiniz ağrı geldiğinde nerde nası rahat ederseniz orada duracaksınz hastanede o rahatlık olmucak sancıda benim kasıklarımda alt kısmıma aşırı bir baskı ve peşine bel bıçak saplaması gibi ağrı oluyordu
Normal doğum yapacak arkadaşlara özellikle faydam olsun istiyorum o yüzden yazıyorum çnk doğum bittikten sonra o çektiklerini bir anda bitiyor bu Rabbimin mucizesini hepiniz yaşarsınız inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…