2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun saglıkla büyütün inşallah

gynaydin kizlar . sezeryan olacaklar varnmibaranizda. Ozele gittim carsamba gun verdi. Sizler kacinci haf alarda sezeryan olacaksiniz. Acikcasi devlete gitmyi dusunuyorum evimede yakin cok iyi doktr buldum.pandemiden de korkuyorum.

gynaydin kizlar . sezeryan olacaklar varnmibaranizda. Ozele gittim carsamba gun verdi. Sizler kacinci haf alarda sezeryan olacaksiniz. Acikcasi devlete gitmyi dusunuyorum evimede yakin cok iyi doktr buldum.pandemiden de korkuyorum.
Ben sezeryan olacağım bebeğim dönmedi. 39 a kadar beklemek istiyorum

Kızlar selam,
vajinada ağrı, sızı hisseden var mı ?
Doktorum bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi. Sizce erken doğuma sebebiyet mi bu?

ben de büyük ihtimalle sezaryen olacağım. doktorum ilk gebelik olduğu için 40-41. haftaya kadar bekleyeceklerini söyledi bana. bugün de kontrolüm var bakalım ne diyecek.

ben de büyük ihtimalle sezaryen olacağım. doktorum ilk gebelik olduğu için 40-41. haftaya kadar bekleyeceklerini söyledi bana. bugün de kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Bende bugun 38+1 im carsambaya 38+3 olacagim devlet doktruma da muayene olurum ne zamn alalim derse durma bakarim. Hayirlisi rabbim yadimcimiz olsun.

Ben sezeryan olacağım bebeğim dönmedi. 39 a kadar beklemek istiyorum
Bazilari belli olmuyor son haftada donebiliyor. Benim ilk kizim hic donmedi doktr da donmez dedi. Suyum azaldi 37 haftalik alinmisti. Hayirlisi belki donebilir

Benim 35 haftalikken felan vajinada agrim vardi. Magnezyum kullandiktan sonra gecti cok sukur.
Kızlar selam,
vajinada ağrı, sızı hisseden var mı ?
Doktorum bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi. Sizce erken doğuma sebebiyet mi bu?

bebek baskı yaptığı için ağrın çok oluyordur. uzan dinlen ağır iş yapma sakın.
Evet doktor kapıyı zorluyor dedi
Çalışıyorum uzanmak çok mümkün olmuyor da cuma günü çalışabiliri bozup çalışamaz alacağım zaten
Benim 35 haftalikken felan vajinada agrim vardi. Magnezyum kullandiktan sonra gecti cok sukur.
Magnezyum sanırım 20 den beri kullanıyorum ama son 3-4 gündür baya ağrım var

Kızlar en son kontrolde doktor bana yine enfeksiyon için fitil vermişti 2 tane var içinde malum ben beceremediğim için hep akşamları eşim atıyor fitili ama eşim fitilin ileri girmediğini ilerde sanki bi et parçası olduğunu sanki bişey dışarı fışkırmış gibi olduğunu söyledi çok da tuhafıma gitti açıkcası yani eşim sonuçta bilir normalde böyle değildi ama son zamanlar böyle diyor acaba doğumla mı alakalı ki

Behek gelcektir yakin zamanda . doguma hazirlaniyor bence vucut. Doguma yakin ishal olabiliyormusvyeni okudum
Aynen doğal lavman deniliyor hatta hiç doğumdan korkmazdim ama albabam hastanede ve annem doğuma gelemiyor neye uzulecegimi neyi takacağım şaşırdım o yüzden doğuma kendimi psikolojik olarak hazır hissetmiyorum

Aynen doğal lavman deniliyor hatta hiç doğumdan korkmazdim ama albabam hastanede ve annem doğuma gelemiyor neye uzulecegimi neyi takacağım şaşırdım o yüzden doğuma kendimi psikolojik olarak hazır hissetmiyorum
Kimse gelmiyor mu sizin de benim gibi?aynen benim de son anda belli olacakmış canım çok sıkkın.İlk çocuğumda tüm sülale bizdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…