2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
verilecek anesteziyi neye göre ayarlıyolar? dk sını falan nasıl tutturuyolar mesela?
Genel anesteziyi vermeden önce kilomu sormuştu ilk kızımda.75 di o zaman 7,5 verecek demişti zaten sonrasında bayılıyorsun.Ama bu epidural olacak onu hiç bilmiyorum.

Canım kan değerlerin düşmüş dr en doğru kararı verecektir Tabi Demir değerin nasıl kan ilacı kullanıyor Musun önceden farketmek iyi olmuş doğumda da kanı hazır bulundururlar kanaman olacağı için biraz daha düşebilir doğum sonrası benim de Demir’im düşük Hg sınıra yakın damardan Demir aldım geçen hafta oral kullanamıyorum ben hiç multivitamin de kullanamıyorum alerjik reaksiyon gösteriyorum dr doğuma kadar toparlamazsa kanı hazır bulundururuz dedi doğum sonrası da gerekirse takviye yapılır dedi doğum sonrası da ihmal etme çarpıntı yorgunluk halsizlik yapıyor

Bak gene doğuran dogurana kac kisi yazmış dogurdum diye kiz ne yapiyorsunuz doğurmak icin zıplıyor musunuz hopluyor musunuz taktik verin
Benim bebeğimin hareketleri azalmıştı kordonu düğüm olmuş meğerse doktorum ucuz yırttık dedi
Herşeyin hayırlısını iste canım geç olsun güç olmasın inşallah

yeniden merhaba, doğum sonrası burayı takip etmek çok zor ancak sizlere faydalı olsun istediğim için hayati bir tavsiye vermeye geldim.

Daha önce hastane çantasına pipet koymanızı tavsiye etmiştim, şimdiki tavsiyem GÜMÜŞ KAPAK. Hayat kurtarıyor vehastanedeki emzirmeye yardım edem tümbebek hemşirelerim iyi ki bunları almışsın en güzeli gümüş kapak dediler ve krem bile sürme dediler.

evet şimdi bile çarpıntım oluyor. bundan önceki değerlerim iyi çıktığı için kan ilacı kullanmıyordum. yarın verir mi bilmiyorum.

Sancım arada giriyor siklasmasi lazımmış doktor gelsin artık tam zamanı dedi 3200 olmuş yavrum hayırla kavusalim ben platese başladım ve merdiven inip çıkmaya aciicasi

1 aydan uzun süredir pilates yapıyorum, 10 gündür de merdiven inip çıkmayı sıklaştırdım 8 kat üstelik. Ama minik zeytinim memnunum burdan diyor

1 aydan uzun süredir pilates yapıyorum, 10 gündür de merdiven inip çıkmayı sıklaştırdım 8 kat üstelik. Ama minik zeytinim memnunum burdan diyor
Ben 9 aydir yürüyorum yürümekle olaydı ben ikisinde de 38 i zor görürdüm ama yok içerisi nasil rahatsa oturduğum yattığım zaman tekme atıyor resmen kalk diyor içerden yatma diyor

Bazı kişiler acıdığını söyledi de o yüzden sormak istedim bence bünyeden bünyeye de değişiyor ben çok panik bi insanım çok korkak
ben panik atak hastasiyim 1 yil ilac tedavisi gordum hic korkmayin sezeryan sonda bunlarda hic korkacak bisi yok belden ugusturuldu benim.sohbet ede ede doktorla bebegime kavstm 7 yil gecti aradn 2.gelicek nasipse ❤

33 te ettiler o zaman kanamam olmadı hiç bir sıkıntıda olmadı 36 olunca artık sancıca 80 çıkınca sanırsam doğum filan başlamış mı diye bakmak için yaptılar kanamam öyle çok olmadı kahvemsi renkte biraz geldi öyle canlı kırmızı ve sürekli gelen bir kanama değildi o yüzden çok korkmadım açıkçası birde bakmadan önce birşey sürüyorlar rahat bakmak için onu sürdüğü için öyle aşırı bir ağrı hissetmedim kayganlastı vajina girişi çünkü

peki bunun nişan olmadigina eminmisiniz

3800u sezeryan mi olmustunuz benim bebek de 40.haftada 3800 dedi Dr.normal.olur dedi ama bı korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…