- 16 Mart 2020
- 143
- 108
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.741
Bilmemverilecek anesteziyi neye göre ayarlıyolar? dk sını falan nasıl tutturuyolar mesela?
Amin canımHayırlı olsuuunnn❤❤❤Hayırlı evlat olsun inşallah
Genel anesteziyi vermeden önce kilomu sormuştu ilk kızımda.75 di o zaman 7,5 verecek demişti zaten sonrasında bayılıyorsun.Ama bu epidural olacak onu hiç bilmiyorum.verilecek anesteziyi neye göre ayarlıyolar? dk sını falan nasıl tutturuyolar mesela?
ay ben kilomu da bilmiyorumGenel anesteziyi vermeden önce kilomu sormuştu ilk kızımda.75 di o zaman 7,5 verecek demişti zaten sonrasında bayılıyorsun.Ama bu epidural olacak onu hiç bilmiyorum.
Canım kan değerlerin düşmüş dr en doğru kararı verecektir Tabi Demir değerin nasıl kan ilacı kullanıyor Musun önceden farketmek iyi olmuş doğumda da kanı hazır bulundururlar kanaman olacağı için biraz daha düşebilir doğum sonrası benim de Demir’im düşük Hg sınıra yakın damardan Demir aldım geçen hafta oral kullanamıyorum ben hiç multivitamin de kullanamıyorum alerjik reaksiyon gösteriyorum dr doğuma kadar toparlamazsa kanı hazır bulundururuz dedi doğum sonrası da gerekirse takviye yapılır dedi doğum sonrası da ihmal etme çarpıntı yorgunluk halsizlik yapıyorkızlar bu arada açlık-tokluk sonucum güzel çıkmış baktım şimdi. ama hemo testinde bazı sonuçlarım düşük uyarı vermiş. atıyorum anlayan varsa bakabilir mi?
sadece bu değerlerimde uyarı var. çok mu kötü?
Eki Görüntüle 2684206
Benim bebeğimin hareketleri azalmıştı kordonu düğüm olmuş meğerse doktorum ucuz yırttık dediBak gene doğuran dogurana kac kisi yazmış dogurdum diye kiz ne yapiyorsunuz doğurmak icin zıplıyor musunuz hopluyor musunuz taktik verin
Kızlar bugün öğlen planlı sezeryanım gerçekleşti. Bebek ve ben çok iyiyiz. Sezeryandan aşırı korkuyordum yani operasyondan. Eç Oysa operasyon zorluğu/hissiyatı olarak 20 lik diş çektirmekten daha kolaymış diyebilirim. Epidural oldu. hiç hiiiç bir şey hissetmiyorsunuz. Öncesinde beni teskin etmeye çalışıyorlardı ama hiç fayda etmiyordu, korkan arkadaşları da çok iyi anlıyorum ama kendinizi rahatlatmanın yolunu bulun öncesinde, o an zaten bir şey olmadığını görünce rahatlıyorsunuz.
bebek sürekli emmek istiyor ilk 12 saat emmeler çok uzun oluyormuş kendinizi buna hazırlayın ama henüz ilaç etkisi geçmediği için ilk emme çok kolay oluyor emdişelenmeyin, sadece yemeye vakit bulmakta zorlandım
ayrıca yatakta yemek yediğiniz için tam doğrulamıyorsunuz ve sürekli sıvı şeyler veriyorlar. Su gibi çorb, hoşaf, komposto... Tüm bunları pipetle içtim çok rahat oldu. Bol pipet alın yanınıza:))
darısı sağlıkla hepinizin başına. Sevgiler.
ayrıca tam 39+0 da oldu doğum. En başından beri miniş bebekti 3kg doğdu.
Gozun aydin canim masallah, saglikla buyusun insallahKızlaaaar ben sabah 9u 10 geçe doğum yaptım, akşam suyum.gelince hastaneye gitmiştik çok şükür gayet kolay bir doğum oldu yaklaşık 7 saat sancı çektim 3.570 gr 50 cm bir oglum oldu haber vereyim dedim
evet şimdi bile çarpıntım oluyor. bundan önceki değerlerim iyi çıktığı için kan ilacı kullanmıyordum. yarın verir mi bilmiyorum.Canım kan değerlerin düşmüş dr en doğru kararı verecektir Tabi Demir değerin nasıl kan ilacı kullanıyor Musun önceden farketmek iyi olmuş doğumda da kanı hazır bulundururlar kanaman olacağı için biraz daha düşebilir doğum sonrası benim de Demir’im düşük Hg sınıra yakın damardan Demir aldım geçen hafta oral kullanamıyorum ben hiç multivitamin de kullanamıyorum alerjik reaksiyon gösteriyorum dr doğuma kadar toparlamazsa kanı hazır bulundururuz dedi doğum sonrası da gerekirse takviye yapılır dedi doğum sonrası da ihmal etme çarpıntı yorgunluk halsizlik yapıyor
Sondaji hissetmiyosun canim genel anestezide ama digerlerinde de hissedecegini sanmiyorum.Kızlar sezeryan yapanlara bir sorum olacakAklıma takıldı da sondaj takılırken ağrı olabiliyor mu
Ben spinal anestezi oldum sondayı iğneyi vurup uyuşturduktan sonra taktılarKızlar sezeryan yapanlara bir sorum olacakAklıma takıldı da sondaj takılırken ağrı olabiliyor mu
Sancım arada giriyor siklasmasi lazımmış doktor gelsin artık tam zamanı dedi 3200 olmuş yavrum hayırla kavusalim ben platese başladım ve merdiven inip çıkmaya aciicasi
Anladim sanirim dogurdun geçmiş olsunBenim bebeğimin hareketleri azalmıştı kordonu düğüm olmuş meğerse doktorum ucuz yırttık dedi
Herşeyin hayırlısını iste canım geç olsun güç olmasın inşallah
Ben 9 aydir yürüyorum yürümekle olaydı ben ikisinde de 38 i zor görürdüm ama yok içerisi nasil rahatsa oturduğum yattığım zaman tekme atıyor resmen kalk diyor içerden yatma diyor1 aydan uzun süredir pilates yapıyorum, 10 gündür de merdiven inip çıkmayı sıklaştırdım 8 kat üstelik. Ama minik zeytinim memnunum burdan diyor
ben panik atak hastasiyimBazı kişiler acıdığını söyledi de o yüzden sormak istedim bence bünyeden bünyeye de değişiyor ben çok panik bi insanım çok korkak
33 te ettiler o zaman kanamam olmadı hiç bir sıkıntıda olmadı 36 olunca artık sancıca 80 çıkınca sanırsam doğum filan başlamış mı diye bakmak için yaptılar kanamam öyle çok olmadı kahvemsi renkte biraz geldi öyle canlı kırmızı ve sürekli gelen bir kanama değildi o yüzden çok korkmadım açıkçası birde bakmadan önce birşey sürüyorlar rahat bakmak için onu sürdüğü için öyle aşırı bir ağrı hissetmedim kayganlastı vajina girişi çünküBenim doktorum hiç alttan muane etmedi şuana kadar neden ediyor ki acaba doktor yaa aslında alttan muane zararlı değil diyor doktorlar ki özellikle cinsel ilişki halen yasiyorsaniz bu daha hafifi diye ama çoğu kadında kanamaya sebep oluyor psikolojik men zaten çok rahatsız oluyorsun
peki bunun nişan olmadigina eminmisiniz33 te ettiler o zaman kanamam olmadı hiç bir sıkıntıda olmadı 36 olunca artık sancıca 80 çıkınca sanırsam doğum filan başlamış mı diye bakmak için yaptılar kanamam öyle çok olmadı kahvemsi renkte biraz geldi öyle canlı kırmızı ve sürekli gelen bir kanama değildi o yüzden çok korkmadım açıkçası birde bakmadan önce birşey sürüyorlar rahat bakmak için onu sürdüğü için öyle aşırı bir ağrı hissetmedim kayganlastı vajina girişi çünkü
Nişan tarzı değildi nasıl anlatsam ki bilemedim ama nişan daha sümüksü yapıda duruyor daha kalıplı bir akıntı internette baktıgıma göre bu öyle değildipeki bunun nişan olmadigina eminmisiniz
3800u sezeryan mi olmustunuz benim bebek de 40.haftada 3800 dedi Dr.normal.olur dedi ama bı korktumValla kızım 41.haftada gelmişti,o kadar rahat ettimki doğduğunda zaten 3800 dü ele avuca geldi.Bu da öyle olsa diyorum ama planlı Sezeryan 38. Haftada.Zaten hiç hazır hissetmiyorum kendimi gerçi hamilelikte zorladı,bir daha mı aman aman diyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?