2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım benim benim kızda 41 42 haftada doğdu 3500 dediler 3 kilo doğdu buda ole olmasin istiyorum erken gelsin hatta millet artik kizim da 10 ayda mi doguracan diyorlardi bu erkek 40 haftayi doldurur diyolar yahu arkadas doldurmasın ne var yani bende şuraya yazsam oğlum doğdu diye ama yok illaki en son beni bırakacak beyefendi herkes doğsun ben en sona kalayım diyor sanki hani onlar bi baksın dışarı iyiyse ole gelecem sanki diyor

Kızlar sezeryan yapanlara bir sorum olacak Aklıma takıldı da sondaj takılırken ağrı olabiliyor mu
Ben ilk dogumu sezeryanla yaptim suan 2.bebegim olacak nasip olursa.Sonda dan okadr cok korkuttularki beni dogumhanede gel sonda takicaz dediler eyvah dedim dua etmeye basladim dua bitmeden islem bitti taktinizmi dedim evet dediler ee acimadi hani cok kotuydu bu sonda dedim kim korkuttu seni dediler derin nefes al hic bisi anlamiyosun bile

Henüz kalkamadım ağrım vardı ağrı kesici yapıldı

Bebeğin kilosu ne kadar iyiyse sarılık ihtimali de o kadar düşüyor değil mi?

İyi maşallah, ağrı sızı var mı peki
Kasılma anında hafiften nefesim daralıyor gibi oluyor onun dışında klasik fazla ayakta durunca filan ağrıyan bel ağrısı ama öyle sancı diyebilecegim bir ağrı yok birde fark ettim sancı çıktığında karnım yine kasılıyordu ama bu defa o an daha fazla kasıldı sertleşti , bugünlerde dk ya karnım sertleşiyordu zaten bakalım ne zamana gelecek küçük hanım

Rabbim yardimciniz olsun insallah bir sure daha bekleyebilir. Alirlarsa da hic korkma cok cabuk toparlsr ins

40 kere söylersen olcak valla bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…