2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Amin canım sağol inşAllah elimizden geleni yapıyoruz durur inşAllah

Ayniyiz senle sat 17 aralık mi bide nisan olduğuna eminmisin
Düşük tehlikesi geçirdim ilk 5 ay kanamalarim oldu sonra herhangi bi kanama yada bisey olmadi 3 gün once kahverengi sümüksü akıntı oldu nisanmi diye sordum burda nisan dediler hayır nisan olmasada gelsin artik

Şu meşhur alttan muayene sonrası kanama bendede oldu kızlar belime bir ağrı vurmaya başladı tuvalete girdim ve baktım ki kan gelmiş
Benim doktorum hiç alttan muane etmedi şuana kadar neden ediyor ki acaba doktor yaa aslında alttan muane zararlı değil diyor doktorlar ki özellikle cinsel ilişki halen yasiyorsaniz bu daha hafifi diye ama çoğu kadında kanamaya sebep oluyor psikolojik men zaten çok rahatsız oluyorsun

Dimi bak bende de öyle, sancı yok adet ağrısı var. Açılma olurken olurmuş adet ağrısı da
Sancım arada giriyor siklasmasi lazımmış doktor gelsin artık tam zamanı dedi 3200 olmuş yavrum hayırla kavusalim ben platese başladım ve merdiven inip çıkmaya aciicasi

Kızlaaaar ben sabah 9u 10 geçe doğum yaptım, akşam suyum.gelince hastaneye gitmiştik çok şükür gayet kolay bir doğum oldu yaklaşık 7 saat sancı çektim 3.570 gr 50 cm bir oglum oldu haber vereyim dedim
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canim,

Bazı kişiler acıdığını söyledi de o yüzden sormak istedim bence bünyeden bünyeye de değişiyor ben çok panik bi insanım çok korkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…