2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Ne tatlı doktorunuz varmış ben bizimkinden çekiniyorum birazcık haklısınız biraz rahat olmak lazım bu konularda bende bir kaç güne aşarım zaten doğum başlarsa durdurun doğumu benim bir kuaföre uğramam lazım diyemem mecbur öyle doğurcam

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün MaşAllah haftasına göre çok iyi doğmuş

36.haftada gittim ben ağdaya 38.haftadayım azcık çıkmış ağda almaz diye düşünüyorum göremiyorum ama inş tertemiz gireriz doğuma ve mis gibi çıkarız

Oy masallah gozunuz aydin. Ağrınızi kac saat sonra hissettiniz

Bende çok korkuyorum öyle böyle değil o yüzden hazır değilim daha doğmasın zamanında gelsin diyorum zamanı dolmadan doğsun yeter diyenlerede hayret ediyorum
Dr la paylastim durumu cok onemsemedi beni herked korkar fln dedi. Senin 2. Dedi tecrübelisin bide dedi. Fenalasirsam sanirim sakinlestirici fln vuracaklar galiba

Mehaba . Biberon emzik süt sağma pompası bunları nasıl temizlediniz çantaya koyacağım ama açmadım paketlerini
Canım hepsini kaynattım emziğin biberonun kutusu vardı zaten onlara koydum sağma pompasinida buzdolabı poşetine koyup hava almayacak şekilde bağladım ağzını

Kizlar rahim agzi uZunlugu 39 mm dedi bugun doktor...yavas yavas mi kisaliyo bu uzunluk,nasil oluyo bu is biliyo musunuz

Haftana göre gayet iyi, zaten 1 hafta sonra erken doğum ihtimalin kalkıyor. Yiyip içtiklerine ve hareketlerine göre değişiyor kısalma hızı ben öyle biliyorum

B bendebilemedim

Canım suyum geldi yazdın en son? Doğum gerçekleşti mi ? Sen ve bebek iyi misiniz?
Yok canım sadece şu geldi ben sanki 6 aylık hamile halimde gibiyim ne bi şancı ne bisey su hala gelmeye devam ediyor zaten sızıntı şeklinde gelmeye başlamıştı benim. Bakalım sabaha kadar beklenicek uygun olursa suni olmazsa sezeryan.

Bugün çatı.muayenesi olmuştum az önce kahverengi sümüksü akıntım oldu kizlar .sizce nişan mi yoksa muayeneden mi oldu.2 cm açıklığın var dedi gündüz dr. Ama sancım falan yok hiç .gideyim mi.dra napayim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…