2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar anestezi uzmanına göründüm bugün onay için. Nabzım biraz hızlı atiyo diye bi ilaç kullaniyodum. Onun için ekg istedi . Orda da biraz yüksek cıktı sıkıntı olabilir ameliyatta daha yükselebilir dedi . Yarın sabah 6 da ilacı içip tekrar ekg istedi benden . Yuksek dediği de en fazla 110 a cikiyo . O da panik atak heyecan korku var diye oluyo . Eve geldik ölçtüm nabzımi 93 cıktı şimdi de . Ama korkuttu beni ameliyat anında yükselir diye . Bu korkuyla napicam ben bilmiyorum. Ölcekmisim gibi hissediyorum şu an resmen

aynı durumdayim gerçi çok çok az kahverengiydi ama oda insandır diyor herkes fakat adet sancısı gibi sancım var benim ve jöle gibi akıntı geliyor arada sizdede boylemidir acaba
Bende adetin son günü gibi az az kanama var. Ama bugün bebeğim çok hareketsiz. Tatlı yedim yemek yedim ama hareket çok az. Evham mı yapıyorum offff normalde şekilden şekile girerdi. Uyuyor olsa elbet uyanırdı. Fikri olan. Aynı olan. Bir yorum rica ediyorum

Dogacaklari zman hareketleri çok azalırmış canım çevremden duydugum kadarıyla

internete bakma bence , kendinide çok dinleme bebeğin hareketlerini takip et sadece , hareket ettiği sürece sıkıntı yok kendini oyalayacak şeyler bul dün gece 3 tü bende safra şeklinde istifra ettim , soğuk yiyecekler yiyoruz , cam kapı açıp rüzgarda kalıyoruz diye düşündüm

Arkadaşımın nişandan 24 gün sonra doğum oldu ama herkes bir değil kimisi nişan gelir gelmez doğuruyor kimisi 2 3 güne kimisi 1 haftaya bünyeye bağlı aslında , kendi anneme sordum geldikten sonra sabaha doğurdum dedi mesela

Kendimi dinlemesemde karnım dinlettiriyor zaten canım kasılma olup duruyor fark etmemem mümkün değil geriliyor iyice karnım kendimi oyalayacak birşey bulamıyorum yukarda da yazdım atamam yapıldı ama kararname yok ortada karmankarısık birşeyin işindeyim, safra da bence üşütmeyle alakalı değil ben ilk 3 ay her gün geliyordu canım 1 buçuk aydır filan birkaç güne bir geliyor eskisi kadar da çok gelmiyor miktar olarak , hamilelikle alakalı bence safra konusu

Senin stresli durumlarında var stresten de karnın kasılır çıkar kararnamede germe kendini ne güzel atanmışsın

Olgunlaşmayan meyve dalından ayrılmazmış, biraz rahat olmaya çalışmalısınız.
Bende öyle düşünüyorum hatta bunu kabızlık gibi düşündüm istediğin kadar ye kabızken vücut müsade edip sancı yollayana kadar yapamıyorsun , bu kabızlık için olan ilaçlarda suni sancı

Senin stresli durumlarında var stresten de karnın kasılır çıkar kararnamede germe kendini ne güzel atanmışsın
Stresten olduğunu sanmıyorum canım çünkü benim 30.haftadan beri kasılmam oluyor zaten nst de de çıkıyordu bu kasılmalar burda çok milletin beynini yedim kasılmam var diye diye

kızlar özel olacak ama kuaföre ağda yaptırmaya gidiceğiniz günü nasıl belirleyeceksiniz? ben şuan 37.haftadayım, sürekli olmasa da kasılmalarım var. Epidural sezeryan olacağım, gün kesinleştirilirse tabi ki planımı ona göre yaparım ama kasılmalarım da var birden bire doğumum başlarda temiz olmazsam diye endişe ediyorum. erken de ağda yaptırmak istemiyorum ya tekrar çıkacak kadar beklemek durumunda kalırsam

Y Yellu
canım mesajımı görürsen müsait olduğunda cevap yazar mısın?

2. bebeğin olduğunu hatırlıyorum. Hastaneye kardeşini görmek için kısa bir süre de olsa ablayı getirebildiniz mi? ilk tepkisi nasıldı senin için endişelendi mi?

Eğer sancin gelirse gitmeden tuy dokucu kullansan yani bende şuan ağdayı bekletiyorum ani bisi olur diye de tüy dökücü bulunduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…