2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Elimi karnıma koymadan bazen hareketini hissetmiyorum buydugunden beri artık sağa sola vurma yerine dönüp duruyor çünkü belki ondandir

Bende öyleyim inan eşim diyo onların derdi senin tüyün mu olacak diye ama işte

benim ilk doğumumda epiduraldi, günü belliydi ve erken gelme endişem olmadığı için doğumumdan bir gün önce kuaföre gidip tertemiz olmuştum. Sonrası içinde çok rahat etmiştim, çünkü bebeğin ilk zamanları ilgilenemiyorsun kendinle. O zaman ameliyathaneye girdiğimde bir hemşire gelmişti elinde jiletle Temiz misin diye sorunca anlamadım bile ben keşke herkes böyle temiz gelse demişti, şimdi o söz kulaklarımda çınlıyor, birden sancı başlayacak ve yakalanacağım diye

Stresten olduğunu sanmıyorum canım çünkü benim 30.haftadan beri kasılmam oluyor zaten nst de de çıkıyordu bu kasılmalar burda çok milletin beynini yedim kasılmam var diye diye

30 da başladıysa iyi gelmişsin maşallah 37 ye Benimde 30u geçerken 31 gibi kasılma sancı kanama
Başlattı . Kadın doğumcu arkadaşım 34 ü görsen bi diyerek 33+1 oldum Bugün

Kizlar rahim agzi uZunlugu 39 mm dedi bugun doktor...yavas yavas mi kisaliyo bu uzunluk,nasil oluyo bu is biliyo musunuz

30 da başladıysa iyi gelmişsin maşallah 37 ye Benimde 30u geçerken 31 gibi kasılma sancı kanama
Başlattı . Kadın doğumcu arkadaşım 34 ü görsen bi diyerek 33+1 oldum Bugün
37 sayılmaz aslında 36+1 de 80 sancı çıktı canım görürsün sende 36 37leri ALLAH kısmet ederse canım

Kızlar şükürler olsun kucağıma aldıım, Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin 38+2 de geldi tontişim. Kordonu kesınlıkle anlayamıyorsunuz, sık sık kontrole gidin son zamanlar. İkimiz de çok iyiyiz. Spinal anestezi oldum, gercekten cok rahat gectı sakın korkmayın diyorum sezaryen olacaklar arkadaşlarım.. İğne yapılırken duymuyosunuz bile. Emzirirken tüm cektgm sıkıntılar bitti gitti 53 cm, 4230 kg kılomuz da. Uyuyo smdi oğlum gece mesaisine hazırlanıyor :))

Ay maşaallah Allah sağlık versin ikinizede. İçim bi hoş oldu bizede dua edin

Yaaa tüyü olanlara jilet mi yapıyorlar mis kii

Maşallah canım benim gözün aydın usg de kilosu kaç çıkıyordu

Maşallah gözün aydın 40 a yaklaşsaymış 5 kilo gelecekmiş paşa

Bende destek istedim aslinda sizlerden. Cunku neden bu kadar korktugumu anlamiyorum. Herkes guzel guzel yaziyor gecti gitti diye cok sukur diye. Bende sorun var farkindayim. Ama destek mi almaliyimki bilmiyorum
Bende çok korkuyorum öyle böyle değil o yüzden hazır değilim daha doğmasın zamanında gelsin diyorum zamanı dolmadan doğsun yeter diyenlerede hayret ediyorum

Gözün aydın canım benim maşAllah bizede dua et lohusasın duan kabul olur

En son ben çatı muayenesi için yaptırdım dr hazırlıklı gel ama kıl tüy açısından demiyorum yanlış anlama onlarında işlevi var alınmaması lazım hatta dedi. Acil bişi olurda kıllı tüylü doğurursak drlar önemsemiyor yani takmayın kafanıza. Hatta bana normal doğum dedi ya ıkınırken kaka mı yaparsam dedim nolcak içinden insan çıkıyo senin dedi

Hey maşallah canım ne yedin ne içtin sen tontiş bir bebiş getirmişsin dünyaya sütün içinde ne güzel hiç beklemmişsin hemen gelmiş. Allah bizlere de böyle güzel doğumlar nasip etsin

kızlar bugün işlerimizi hallettik çok şükür bir sorunumuz yok. ama hastanenin acil kadın doğumunu hiç ama hiç beğenmedim. doktorlar ne kadar ilgili ve cana yakınsa ortam ve lavabolar o derece pisti.

haftaya sakuradan randevu buldum bi de oraya bakacağım. daha önce oraya giden oldu mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…