- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.961
Doğum yaptınız mı ? Bizim günümüz aynıydı merak ettim :)64 ile başladım 69um şimdi
Kız emzirirken dünyanın kilosu gidiyor hem terleme hem yorgunluk sen kiloyu nasıl koruruz diye düşün zaten kilon çok değil ki
Kirkbir kere masallah oglusuna, mis mis kokla. Rabbim saglikla evinize gitmek nasip etsin canimKızlar şükürler olsun kucağıma aldıım, Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin38+2 de geldi tontişim. Kordonu kesınlıkle anlayamıyorsunuz, sık sık kontrole gidin son zamanlar. İkimiz de çok iyiyiz. Spinal anestezi oldum, gercekten cok rahat gectı sakın korkmayın diyorum sezaryen olacaklar arkadaşlarım.. İğne yapılırken duymuyosunuz bile. Emzirirken tüm cektgm sıkıntılar bitti gitti 53 cm, 4230 kg kılomuz da. Uyuyo smdi oğlum gece mesaisine hazırlanıyor :))
Maşaallah gözünüz aydın darısı biz doğurmayanlara inşİyi geceler kızlar, benim son zamanlar evde tadilat sonrası temizlik hazırlıklar falan filan derken pek yazmaya vaktim olmadı ama sizleri okudum.Doğum yapan bütün arkadaşlatın gözü aydın olsun.Günü yakın olanları Rabbim sağlıkla kurtarsın en yakın vakitte. Sıkıntılı süreçten geçenlere de çok dua ettim, Rabbim kolaylık versin.Tam temizliğimi bitirdim bugün sabah yürüyüşünden 2 saat sonra tuvalete gittiğimde kan damladı taşa kahverengimsi bir de adet sancısı vurdu o anda. Sonra 15 dk sonra tekrar sancım geldi tam yarım saat sonra öğlen 1de suyum gelmeye başladı sancılarım biraz sıklaşsın diye biraz ağırdan aldım duş filan 3te hastaneye girdik nst sonrası muayenede 4 cm açıklığım görüldü. Bu arada 1 2 dk da bir sancı vuruyordu adet sancısı gibi (ben adet sancısı çok çektiğim için buralar kolay geldi bana) 7cmden sonrası zor geldi bana sancı şiddeti büyüdükçe, nihayet 10 cm oldu saat 21de. Ikınmak neymiş bilmediğim için biraz boğazıma ıkındım hafiften boğazım ağrıyor o yüzden Ama 10 saatlik açlıkla ıkınmayı öğrenmeye yapmaya çalıştım, üstelik çok utanç verici şeyler oluyor doktor bana kakanı yap güzelim diye gaz verdi resmen, öyle öyle bebek de çıktı 9 buçuğu geçerken doğurdum şükürler olsun.Tabiki dikişsiz olmadı. 3 kez emzirdim o saatten bu saate birazdan uyandırıp tekrar emziricem inşallah. Darısı sizlerin başına, anne olmak güzel ama zahmetli. Rabbim evlatlarımızı hayırlı, sağlıklı etsin inşallah
Doğum yaptınız mı ? Bizim günümüz aynıydı merak ettim :)
Ay maşallah. İnşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın. Biz valla 11 günlük olduk :) Allah bir avazda kurtarsınHayır 39+5 olarak büyümeye devam ediyoruz
Suni sancı almak istemiyorum kendiliğinden başlasın doğum istiyorum bakalım hangi hafta gelecek beklemedeyiz
Amin canım inşallahAy maşallah. İnşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın. Biz valla 11 günlük olduk :) Allah bir avazda kurtarsın
Bende öyle bisi beklerim inan hatta hala muayenede sorarim arada cinsiyeti geçen doktor kızdı artikKiz nazlı olur erkek nazlı mi olurmus ister misin erkek diye bekledigim doğumda kiz çıksın
Maşallah canım benim gözün aydın sağlıkla huzurla büyüt miniğini inşallahİyi geceler kızlar, benim son zamanlar evde tadilat sonrası temizlik hazırlıklar falan filan derken pek yazmaya vaktim olmadı ama sizleri okudum.Doğum yapan bütün arkadaşlatın gözü aydın olsun.Günü yakın olanları Rabbim sağlıkla kurtarsın en yakın vakitte. Sıkıntılı süreçten geçenlere de çok dua ettim, Rabbim kolaylık versin.Tam temizliğimi bitirdim bugün sabah yürüyüşünden 2 saat sonra tuvalete gittiğimde kan damladı taşa kahverengimsi bir de adet sancısı vurdu o anda. Sonra 15 dk sonra tekrar sancım geldi tam yarım saat sonra öğlen 1de suyum gelmeye başladı sancılarım biraz sıklaşsın diye biraz ağırdan aldım duş filan 3te hastaneye girdik nst sonrası muayenede 4 cm açıklığım görüldü. Bu arada 1 2 dk da bir sancı vuruyordu adet sancısı gibi (ben adet sancısı çok çektiğim için buralar kolay geldi bana) 7cmden sonrası zor geldi bana sancı şiddeti büyüdükçe, nihayet 10 cm oldu saat 21de. Ikınmak neymiş bilmediğim için biraz boğazıma ıkındım hafiften boğazım ağrıyor o yüzden Ama 10 saatlik açlıkla ıkınmayı öğrenmeye yapmaya çalıştım, üstelik çok utanç verici şeyler oluyor doktor bana kakanı yap güzelim diye gaz verdi resmen, öyle öyle bebek de çıktı 9 buçuğu geçerken doğurdum şükürler olsun.Tabiki dikişsiz olmadı. 3 kez emzirdim o saatten bu saate birazdan uyandırıp tekrar emziricem inşallah. Darısı sizlerin başına, anne olmak güzel ama zahmetli. Rabbim evlatlarımızı hayırlı, sağlıklı etsin inşallah
Sağ salim sağlıcakla kucağına al ins korkma uyuyacan uyanacan aaa bi bakican yaninda ciyak ciyak ağlayan karnı acıkmış bi bebekKızlar bi aksilik olmazsa bende bugün sezaryene giricem. Dualarınızı esirgemeyin aşırı korkuyorumhepiniz dualarimdasinizz
Ne kadar çok söylenmişsiniz yaaaIçerisi rahat geldi sıpa ya çıkmaya niyeti yok ki 4 gün oluyor nisan geleli 3 gundur de mide bulantısı var Hayir ne var yani eylül sonunu beklemese herkes doğuracak bi ben kalacam milliler doğuracak 1 aylık olacak ben hala doğacak diye bekliyor olacam bu gidişle
Ah cnm Sende ben gibi ol bak bakalim istiyor musun istemiyor musun ilk bebekte 19 saat şancı çektim.ben bunda hemen olsun bitsin istemem normal benceNe kadar çok söylenmişsiniz yaaaHerkes vaktini beklemek için gözünün içine bakar erken doğum olmasın diye vallahi ben gerildim bebe çıkmaz istemez tabi
Ah cnm Sende ben gibi ol bak bakalim istiyor musun istemiyor musun ilk bebekte 19 saat şancı çektim.ben bunda hemen olsun bitsin istemem normal bence
Sinirden ağlayacam simdi ben doğumu beklerken kontrole geldim bugün doktor sen 31 haftaliksin yanlis ölçüm yapılmış diyor su an doğursan erken olur yatiririz seni diyor açılma falan varsa Delirecem
öyle şey mi olur yahu? bu zamana kadar nasıl ölçmüşler?Sinirden ağlayacam simdi ben doğumu beklerken kontrole geldim bugün doktor sen 31 haftaliksin yanlis ölçüm yapılmış diyor su an doğursan erken olur yatiririz seni diyor açılma falan varsa Delirecem
Hayir ben anlamiyorum bu zamana kadar uyumlu olan bebek bugün mu 6 hafta geri gitti Ustelik ben sattan eminim bunuda soledim o zaman baska problem vardir diyor ama bebek 31 haftaya uyumluymusöyle şey mi olur yahu? bu zamana kadar nasıl ölçmüşler?
Sinirden ağlayacam simdi ben doğumu beklerken kontrole geldim bugün doktor sen 31 haftaliksin yanlis ölçüm yapılmış diyor su an doğursan erken olur yatiririz seni diyor açılma falan varsa Delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?