2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kirkbir kere masallah oglusuna, mis mis kokla. Rabbim saglikla evinize gitmek nasip etsin canim

İyi geceler kızlar, benim son zamanlar evde tadilat sonrası temizlik hazırlıklar falan filan derken pek yazmaya vaktim olmadı ama sizleri okudum.Doğum yapan bütün arkadaşlatın gözü aydın olsun.Günü yakın olanları Rabbim sağlıkla kurtarsın en yakın vakitte. Sıkıntılı süreçten geçenlere de çok dua ettim, Rabbim kolaylık versin.Tam temizliğimi bitirdim bugün sabah yürüyüşünden 2 saat sonra tuvalete gittiğimde kan damladı taşa kahverengimsi bir de adet sancısı vurdu o anda. Sonra 15 dk sonra tekrar sancım geldi tam yarım saat sonra öğlen 1de suyum gelmeye başladı sancılarım biraz sıklaşsın diye biraz ağırdan aldım duş filan 3te hastaneye girdik nst sonrası muayenede 4 cm açıklığım görüldü. Bu arada 1 2 dk da bir sancı vuruyordu adet sancısı gibi (ben adet sancısı çok çektiğim için buralar kolay geldi bana) 7cmden sonrası zor geldi bana sancı şiddeti büyüdükçe, nihayet 10 cm oldu saat 21de. Ikınmak neymiş bilmediğim için biraz boğazıma ıkındım hafiften boğazım ağrıyor o yüzden Ama 10 saatlik açlıkla ıkınmayı öğrenmeye yapmaya çalıştım, üstelik çok utanç verici şeyler oluyor doktor bana kakanı yap güzelim diye gaz verdi resmen, öyle öyle bebek de çıktı 9 buçuğu geçerken doğurdum şükürler olsun. Tabiki dikişsiz olmadı. 3 kez emzirdim o saatten bu saate birazdan uyandırıp tekrar emziricem inşallah. Darısı sizlerin başına, anne olmak güzel ama zahmetli. Rabbim evlatlarımızı hayırlı, sağlıklı etsin inşallah

Maşaallah gözünüz aydın darısı biz doğurmayanlara inş

İyicene psikolojim bozuldu yaa galiba şuan burda günü yaklaşan herkes öyle kendimi dinliyorum resmen uğraşacak biseyde yok malesef eşim dışında kimsede olmayınca kendimedoguma sardım gelsin artık diyorum nasılsa ailem gelmicek beklemeye ne gerek var diyorum bu saatte adetken nasilsam öyle uyandım adet olduğum günler aklıma geldi mide bulantısı bağırsak hareketliliği karnımın guruldamasi huzursuzluk karnında ağrı var ya psikolojik yada başka bişey ama herkesin doğum sancısı farklı olabiliyormuş da yarın nedense bebeğim gelicek gibi hissediyorum

Hayır 39+5 olarak büyümeye devam ediyoruz
Suni sancı almak istemiyorum kendiliğinden başlasın doğum istiyorum bakalım hangi hafta gelecek beklemedeyiz
Ay maşallah. İnşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın. Biz valla 11 günlük olduk :) Allah bir avazda kurtarsın

Kiz nazlı olur erkek nazlı mi olurmus ister misin erkek diye bekledigim doğumda kiz çıksın
Bende öyle bisi beklerim inan hatta hala muayenede sorarim arada cinsiyeti geçen doktor kızdı artik
Maşallah canım benim gözün aydın sağlıkla huzurla büyüt miniğini inşallah

Bana ilk kiz dediler sonra 2 hafta sonra sordum erkek hatta o zaman sordum değişme ihtimali var mi diye kiz olsa olurdu ama erkek nasıl değişecek demişlerdi

Ne kadar çok söylenmişsiniz yaaa Herkes vaktini beklemek için gözünün içine bakar erken doğum olmasın diye vallahi ben gerildim bebe çıkmaz istemez tabi

Ne kadar çok söylenmişsiniz yaaa Herkes vaktini beklemek için gözünün içine bakar erken doğum olmasın diye vallahi ben gerildim bebe çıkmaz istemez tabi
Ah cnm Sende ben gibi ol bak bakalim istiyor musun istemiyor musun ilk bebekte 19 saat şancı çektim.ben bunda hemen olsun bitsin istemem normal bence

Ah cnm Sende ben gibi ol bak bakalim istiyor musun istemiyor musun ilk bebekte 19 saat şancı çektim.ben bunda hemen olsun bitsin istemem normal bence

herşeyin bir çözümü var ben 22 saat boyunca suni sancı ile 42. Haftada doğum yapmıştım ilk hamileliğimde . Sıfır açılmayla suni verilmeye başlanmıştı ve yüksek dozda veriliyordu açılma olmuyor diye ikincide de 39+3 kendim suni sancı ile doğum yapmak istedim ya yine 42 ye kadar beklemek zorunda kalırsam diye . 42 ye kadar beklemek çok stresliydi diye iyi mi acaba , birşey oldu mu , hareket etmiyor (yeri olmadığı için) sende gelmez , gelmedi dedikçe gelmeyecek

Sinirden ağlayacam simdi ben doğumu beklerken kontrole geldim bugün doktor sen 31 haftaliksin yanlis ölçüm yapılmış diyor su an doğursan erken olur yatiririz seni diyor açılma falan varsa Delirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…