2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
2 cm açıklık varsa muhtemelen nişan sancılarını bekle canım hiç acele etme. Sancın sıklaşsın öyle git. Sıcak duş al şimdi duşun altında karnına masaj yap sabunla.duşu beline tut o arada çömel kalk dikkatli bir şekilde. Ama tavsiyem sancın olmadan gitme.

Hiç fikrim yok canım ya netten nisan fotolarına mi baksan galibaa bende gelse emin olmak icin bakarim

Bencede sen doğurursun benim sipanin gelmeye niyeti yok zaten boşuna rekabet etmeyecem ama nolur doğurma yada benle aynı anda aynı günde doğur nolurrrr
Tamam oğluşu sıkı sıkı tembih ettim önce teyzen doğursun sonra sen doğ diye senin 2. Gebelikti dimi sen benden önce dogurursun benimki ilk çünkü geç gelir biliyorum 40i tamamlarız gibime geliyor

Tamam oğluşu sıkı sıkı tembih ettim önce teyzen doğursun sonra sen doğ diye senin 2. Gebelikti dimi sen benden önce dogurursun benimki ilk çünkü geç gelir biliyorum 40i tamamlarız gibime geliyor
Evet 2.gebelik erkek 40 i tamamlar diyorlar zaten benimde erkek o yuzden merak etme bende 40 i görürüm hatta 42 falan bekleriz bu gidişle biz

Evet 2.gebelik erkek 40 i tamamlar diyorlar zaten benimde erkek o yuzden merak etme bende 40 i görürüm hatta 42 falan bekleriz bu gidişle biz
Eylül annesi olacaz derken bi bakmışız ekim annesi olmuşuz ama benim artık bekleyecek sabrım kalmadı inan bide çevrede herkes doğmadı mi yeter doğur diyince daha bi stres oluyorum

Eylül annesi olacaz derken bi bakmışız ekim annesi olmuşuz ama benim artık bekleyecek sabrım kalmadı inan bide çevrede herkes doğmadı mi yeter doğur diyince daha bi stres oluyorum
Ben buraya gelmeden once ekim annelerine yazdim beni kovdular eylül annesisin sen diye bende buraya geldim senin çevren doğur artik yeter diyolarsa şükret ben ilk bebekte de 41 bitiyordu deve misin sen 10 aylık mi doguracan diyolardi bunda bari demesinler diye ugrasiyorum

Miniş biraz nazlı annesi olsun o kadar anne karnında kaldığı her gün altın değerinde ne kadar kalsa o kâr

Gözünüz Aydın,ne güzel,epidural de yaptılar mı yoksa sadece spinal mi?çıkınca baş ağrısı vs çektiniz mi?darısı bize inşallah kolay olur benimki de

Bende de kac gundur bi mide bulantısı var soracam soracam kızlara cvp yazmaktan soramadım demek açılma belirtisi mide bulantısı iyi iyi açılsın da çıksın sıpa yetti artık
Kizlar acilmam yoktu ama dogurmadan onceki 2 gun mide bulantisi ve cok az ishalim vardi. Halsizlikten kafami kaldiramiyodum. Ustune sancilarim eklenmisti

Kizlar acilmam yoktu ama dogurmadan onceki 2 gun mide bulantisi ve cok az ishalim vardi. Halsizlikten kafami kaldiramiyodum. Ustune sancilarim eklenmisti
Mide yanması gibi benimki iştahım yok nisan geldi bel agrisi var arada sertleşip duruyor karnim bıçak batması gibi altta ağrı oluyor bu kadar belirtiye rağmen doğmuyorsa bu sıpa ben 42 haftaya kadar beklerim gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…