2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayir ben anlamiyorum bu zamana kadar uyumlu olan bebek bugün mu 6 hafta geri gitti Ustelik ben sattan eminim bunuda soledim o zaman baska problem vardir diyor ama bebek 31 haftaya uyumluymus

her zaman gittiğin yer mi , yanlış ölçmüştür bu zamana kadar geri olmayan çocuk birden nasıl geri olsun stres yapma başka dr a git ,gerekiyorsa perinatolağa git onlar detaylı ölçüm yapıyor hangi hastaneye gittin böyle dedi sana

Ben düzenli adet görürüm her ay hadi oynasın 1 hafta ileri bi hafta geri 6 hafta nedir yahu mersin üniversite hastanesine geliyorum ben her sikayetimde kızımı da burda dogurdum

en son ne zaman kontrole gitmiştin ? İmkansız 6 hafta geri kalması hadi 2 hafta geri kalmış olsa o da bir önceki kontrolde 2 hafta kalması lazım ki max. 4 hafta geri kaldı denebilir. Sana bir önceki kontrolde de geri kalma denmediyse 6 hafta geri kalamaz zaten . Başka bir problem olabilir demiş ama öyle birşey olsa şundan şundan der sebep söyler yok öyle birşey yanlış mi ölçtü , ultrasonda son adet tarihini mi yanlış girdi ölçüm yapanda sorun var bence

bence de. max 4 hafta geri olsa yine 6 hafta etmiyor. ölçen kişide bir sorun var. ya da sat tarihini yanlış girdi. satın ne senin?

bence de. max 4 hafta geri olsa yine 6 hafta etmiyor. ölçen kişide bir sorun var. ya da sat tarihini yanlış girdi. satın ne senin?
Ya ben anlamiyorum ölçüm dogru diyor alttan muayene etti bi parmak acilman var diyor sancim var nst de eee ama 31 haftalık doğarsa yenidoğan yoğun bakıma diyor tansiyonum 4 senedir 9/5 ti ölçtüler 11/7 4 sene sonra ilk defa tansiyonum yükseldi yahu yeminle ağlayacam simdi

ALLAH analı babalı büyütsün gözün aydın canım

Kızlar nişandan anlayan biri bakabilir mı özelden atsam 2 gün biraz kahve akıntı geldi ama bugün sümüksü bir akıntı gelmiş sabah, nişan mı yoksa normal akıntı mı çözemedim ben

Geçen haftada kucuk ölçtüler 33 hafta dediler bu hafta gene 33 hafta diyolar gelişmiyor mu genetik mi Anlamadim ins genetiktir
Erken gelsin derken derken sanırsam getireceksin çocuğu canım onlar dikkatlice bakar eğer gelişme geriliği olmuşsa müdahale ederler ama çok şükür haftası erken değil zaten ciğeri gelişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…