2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Erken gelsin derken derken sanırsam getireceksin çocuğu canım onlar dikkatlice bakar eğer gelişme geriliği olmuşsa müdahale ederler ama çok şükür haftası erken değil zaten ciğeri gelişmiştir
Sancim var ama kiz erken gelmeyi geçtim sağlıklı gelsin isterse 42 haftalık olsun

yaa sen hala orada bekliyor musun çık bence hemen , stresten yükselmiştir. Hastanedekilerin yüzünden ben insülin kullanmaya başladım hastanede yattığım dönemde git başka yere , başka dr a

Hayir bana bunca aydır deseler sen su kadarlık hamilesin bende
yaa sen hala orada bekliyor musun çık bence hemen , stresten yükselmiştir. Hastanedekilerin yüzünden ben insülin kullanmaya başladım hastanede yattığım dönemde git başka yere , başka dr a
Uzman gelecek 31 dedi dedim tekrar ölçün 33 hafta dedi genetiktir belki diyor simdide Hayir hadi ben adet tarihini karistirdim bunca aydır geliyorum buraya birisi de demez mi arkadas sen su kadarlık hamilesin ben doğum beklerken ne demek doğarsa yoğun bakıma alınır falan

Kızlar nişandan anlayan biri bakabilir mı özelden atsam 2 gün biraz kahve akıntı geldi ama bugün sümüksü bir akıntı gelmiş sabah, nişan mı yoksa normal akıntı mı çözemedim ben
Valla aynı durumu ben de dün yasadım.değişik bir seydi.yani normal akıntı gibi değildi. Miktarı da rengi de. Doktorum a sordum . Nişan olma ihtimali var dedi. Ama şükür agrım sızım yoktu.olursa agrın falan haber ver dedi. Ayrıca ben idrar yolu enfeksiyonu için bir ilaç kullanıyorum acaba o mu bunu artırdı falan diye düşündüm.bakalım bekleyip göreceğiz

Sancim var ama kiz erken gelmeyi geçtim sağlıklı gelsin isterse 42 haftalık olsun
Ben hep siz yazarken bunu düşünmüştüm .hep hemen gelsin geç gelmesin derken 63 gün kuvezde kuzumu beklemiş bir anne olarak hastane kapısında beklemenin daha zor olduğu hatırlamiştim. Ama sizin de yasadıklarınız bu durumu istediğinizi anlamaya çalıştım. Şu anda yasanan durum gerçekten çok garip .ben de ölçümün hatalı olduğunu düşünüyorum. Sağlıkla vaktinde bir dogum diliyorum

Yaa ben uzman fln beklemezdim ne demek 31-33 adet tarihini biliyorsun , aylardır geliyorsun akıl alır yanı yok

Yaa ben uzman fln beklemezdim ne demek 31-33 adet tarihini biliyorsun , aylardır geliyorsun akıl alır yanı yok
Bir daha baksınlar bakalım canım belli olmaz o ya
Kizlar bebek gelisimi geri suyuda azmış yatış veriyor 1 hafta içinde doğurursun yatarsan dedi ama burda yenidoğanda yer yokmuş sanirim yoğun bakımda ister burda yat ister 112 arayalım il dışıda olabilir diyolar ne yapayım bana akıl verin eve gidersen suyu az olduğu icin karnında ölebilir farketmeyebilirsin dedi

Canım güvendiğin bir hastaneyse dinle suyunu sürekli kontrol ederler zaten doğuma kadar serum filan verirler

Canım güvendiğin bir hastaneyse dinle suyunu sürekli kontrol ederler zaten doğuma kadar serum filan verirler
Şuan buraya degil 112 arayacaklar il dışıda olsa yer bulurlarsa beni gonderecekler bebekle aynı yerde olayim.diye yer bulunamazsa beni buraya yatıracaklar bebek doğduğunda bebeği sevk edecekler ben ne yapacağım ya

Şuan buraya degil 112 arayacaklar il dışıda olsa yer bulurlarsa beni gonderecekler bebekle aynı yerde olayim.diye yer bulunamazsa beni buraya yatıracaklar bebek doğduğunda bebeği sevk edecekler ben ne yapacağım ya
İnşAllah yer bulunur canım beraber olursunuz ve uzak bir şehir olmaz

başka hastaneye git ben uzmanına da güvenmem birden 6 hafta geri kalamaz nasıl farkedilmez. Stres yapma başka hastaneye geç , özele geç

hayır mutlaka bi yanlışlık olmalı. sat tarihin ne senin?

bu zamana kadar gerileme olsa bile fark etmemeleri çok ilginç. olduğun yerde yat 1 haftaya yenidoğan yoğun bakımda da yer açılır elbette.

başka hastaneye git ben uzmanına da güvenmem birden 6 hafta geri kalamaz nasıl farkedilmez. Stres yapma başka hastaneye geç , özele geç
hayır mutlaka bi yanlışlık olmalı. sat tarihin ne senin?
Şuan haftayı bıraktık suyu az mis belki bugün belki 10 gün içinde doğum yaptiracaklar ve belki sağlıklı bi şekilde doğar alır eve gidersin belki de 1 ay yatar bebek yoğun bakımda diyolar şimdi eve gidip çanta hazırlayacam hem kendime hem.bebege kıyafet sonra gelip yarış yapacam 112 arayacaklar yenidoğan yoğun bakımda yer olan bi yere sevk edeceklermis

bu zamana kadar gerileme olsa bile fark etmemeleri çok ilginç. olduğun yerde yat 1 haftaya yenidoğan yoğun bakımda da yer açılır elbette.
Oldugum yerde yenidoğan da yer yok diye sevk etmek istiyolar hele bi çanta hazırlayayım geleyim bakacaz bakalim nerde yatacam nereye gidecem ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…