2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bulunduğun yerde başka hastane yok mu ? niye şartlandın oraya git başka yerden de görüş al en azından muayene ol

Bulunduğun yerde başka hastane yok mu ? niye şartlandın oraya git başka yerden de görüş al en azından muayene ol
Belki bi ozele gider muayene olurum ama ozele yatacak maddi durumum yok o yuzden bu kadar sartlanmam devlet hastaneleri normal muayeneye kapali zaten hasta kabul etmiyolar sadece burasi ediyor Ustelik bakacak kimsem de yok eşim 4 yasindaki kizimiza bakacak kaynanam 3 aydir hastanedeydi oda bugün hastaneden cikacak onada bakacak Esim ben tek basima kalicam

yatma ama en azından git başka yerde bir sor , araştır yani birden bire olmaz bu . Bunca zaman sonra birden böyle dediklerinde ben güvenemem oraya ama başka yerede gidersin bana burda böyle dediler deyip yönlendirme . Bakarsın o da benzer şey söyler o zaman durum hoş olmasada insanın içi rahat eder. Şimdi bana yanlış birşey mi yapıyorlar acaba diye içim içimi yer benim

hastanede tek başına kalmayı bilirim bende iki defa neredeyse iki hafta hastaneye yattım .iki çocuğum daha var , eşimin izni yoktu çok zor Allah yardımcın olsun bir yandan nst ye bağlıyım bir yandan serum , suyum yere düştü bekledim hemşire gelsin de isteyeyim diye

Allah yardımcın olsun ama arkadaşların dediği gibi git başka bir hastaneye daha görün. Biranda 6 hafta nasıl gerilemiş. Eski usg kağıtlarını al yanına hepsini incele onlarda kaç haftalık görünmüş. Eğer önceden geriyse bunu sana söylememişlerse onların hepsini şikayet et nasıl sinirlendim. Bence bi hata var ya şuan bi hata yapıyorlar ya önceki hataları şimdi yansıyor. Lütfen bi başka doktora hastaneye görün ve önceki usg kağıtlarını yanına al o başka doktora göster usg ölçüleri öncekilerde haftana uyumlumuymuş? Bi baktır

Kızacaksın gene ama usg kağıdı hic vermediler bana o kadar istememe rağmen gecen hafta da 33 hafta gözüküyor dediler de simdi sorun O değil zaten suyu cok azmis bebeğin sancim ve ağrım olunca korktular eve gitsem dedim suyu biter kordon dolanır bebeğin kalbi durur ölür farketmezsin dediler sorumluluk almayız biz yatış veriyoruz diyolar

Bu nasıl sorumsuzluktur ya nasıl usg kağıdı vermezler nasıl bebek 6 hafta geride çıkar aklım almıyor ölçüm yanlıştır kuzum stres yapma kendine ama lütfen en azından özele muayene ye git onlar detaylı ilgileniyor çünkü için rahat olur en azından

İmza atıp çıkabilirsin ,öncekileri Boşver şuan önemli git hemen yakında neresi varsa başka dr görsün

evet her kağıtta tek tek yazıyo kaç haftalık olduğu hem de her bir yeri için. gelişti gelişti de birden mi durdu? kan idrar testi vs yapmadılar mı? suyun azalsa bebek az hareketli olur hareketleri nasıldı?

evet her kağıtta tek tek yazıyo kaç haftalık olduğu hem de her bir yeri için. gelişti gelişti de birden mi durdu? kan idrar testi vs yapmadılar mı? suyun azalsa bebek az hareketli olur hareketleri nasıldı?
Hâlâ yoğun tekme atışı var geziniyor sıpa diyordum zaten kac gundur burda suan bile gerildi ayakları midemde stresten onu bile durdu diyorum artık hayirlisi neyse o olsun ya hakkımızda

Benimde bugün randevum vardı suyu fazla diye yine engel durumu olabileceğini söyledi bakalım herşey allahtan ondan gelen basim gözüm üstüne
Hiiiiiç takma benim 4 gebeliğimdede suyu fazlaydı bünyem öyle demek hiçbir sorun yok gayet sağlıklı bebeklerim oldu bu 4. De inş öyle olur. Benimkiler çok iri doğuyorlar 55-56 cm boy kilo 4 kg seninde öyle bi durumun vardır belki

Sorumsuzlar gerçekten diyecek bişey bulamıyorum şuan hiçbişey bilemeyiz anca başka bi doktora görünceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…