2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar hissettiğimiz ıslaklığın akıntı mı yoksa suyumuzun gelmesi mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz? suyumuz gelince bacaklarımızda mı ıslanıyor? yani ne kadar daha fazla olabiliyor?

37+4 olmam lazım bugün once 31 sonra 33 haftalikta uyumlu bebegin dediler suyum azalmis yatis icin yenidoğan yoğun bakımda yer ariyolar doğum yaptiracaklar

hayırlısı olsun canım, Rabbime emanet, inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın
Bence daha önceki kontrollerinde de geriden geldiğini gözlemliyorlardı, fakat gelişim geriliği diyebilmek için aranın 4 hafta açılması lazım, sen şuan 37.haftandasın ve sana 33.haftasında görünüyor demişler. Önceki haftalarda seni uyarsaydılar, bu şoku yaşamazdın. Ben bu kısmına kızdım açıkçası. Sonuçta bu değerler ultrason aletinin verdiği değerler, ultrason makineleri nasıldır,eski midir,yeni midir bilmiyoruz. Eğer gelişimine bağlı bir gerilik varsa belki karnındayken yeterince beslenemiyordur, böyle durumda doğurman ve dışarda güvenle beslenerek gelişmesi daha iyi değil mi? bu grupta 32.haftasında doğum yapan arkadaşlarımızda oldu ve bebekleri gayet sağlıklı lütfen içini ferah tut, iyiyi çağıralım. Anne-baba olarak en doğru kararı verecek olan sizlersiniz ama yatışını yapmadan önce hastane çantasını hazırlamaya gidiceksiniz en azından o süreçte özel bir doktorun muayehanesine gidebilirsin. Hem aklında soru işareti kalmaz, daha iyi bir ultrason makinesine girebilirsin

Kiz senden once doğuracam galiba ben dün rekabet diyodun dua edin sağlıklı olsun kucağıma alayım yoğun bakıma girmeden
Canım benim sağ salim bir şekilde kucağına al da hiç önemli değil
allahın izniyle bi sorun çıkmaz merak etme. taramalarınla detaylında bi sorun çıkmış mıydı?
2 li yaptırmadım ama 3lude bi sorun çıkmadı
Bebek haftasıyla uyumlu iri değil ama bilemiyorum

kızlar hissettiğimiz ıslaklığın akıntı mı yoksa suyumuzun gelmesi mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz? suyumuz gelince bacaklarımızda mı ıslanıyor? yani ne kadar daha fazla olabiliyor?
suyu hissediyomuşuz ve tutamıyomuşuz canım benim. akıntıdan daha çok ıslar herhalde çamaşırı.

suyun geliyorsa az veya çok farketmez durmadan gelir .Su dolu balonu incecik iğne deliği olsada büyük bir delik olsada nasıl durmadan akarsa suyunun gelmesinde de o şekilde durma olmaz

suyun geliyorsa az veya çok farketmez durmadan gelir .Su dolu balonu incecik iğne deliği olsada büyük bir delik olsada nasıl durmadan akarsa suyunun gelmesinde de o şekilde durma olmaz

çok teşekkür ederim canım cevabın için, suyum gelmiyor ama akıntı artışı yaşıyorum, takipte olabilmek için sormak istedim

Kızlar canım çok sıkkın. Eşimle tartıştık öğlen ve 2 saat sonra da kontrol var. Sezaryen asla istemiyordum süreç doğal işlesin istiyordum ama moralim yerlerde zaten sabırsızlık da var. Diyorum ki sezaryene alın mı desem ya da suni sancı istesem...
Moral adına bir şey kalmadı. Doulam Oksitosin salgılaman gerekiyor diyor ama ruh halim yerlerde vücudumda mutluluk hormonu namına hiç bir şey hissetmiyorum gerçekten,canım çok sıkkın.
Tavsiyeniz nedir, bana bir şeyler söyleyin nolur.

Bence akışına bırak canım hiçbişey senden bebeğinden önemli değil eşinle de tartışmış olabilirsin olur öyle şeyler düzelir aranız ani kararlar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…