2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çok teşekkür ederim canım cevabın için, suyum gelmiyor ama akıntı artışı yaşıyorum, takipte olabilmek için sormak istedim
O normal bebek büyüdükçe baskı yapıyor vajinada da hamilelik hormonlarından dolayı akıntı üretimi arttığı için o geliyor . Gelen su olsa anlarsın

E Elifmaral33 canım hakiinizda herşeyin hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına ama yanlış anlamazsan bişey soylicem kim doğum yapsa sürekli ben en son kalıcam neden dogurmuyorum diye sitem çok ettin hamilesin ve neyin dua niyetine geçeceği belli olmaz acaba öyle diye diye mi kendini sürükledin anlamadım çünkü bir anda sıkıntı başladı sende Allah yardımcın olsun

Ani karar verme oda sen gibi hassas ve gergindir kendin ve bebeğin sağlığını düşün sakin kal süreç ne gerektirirse onu yasa canım sonra pişman olma kırgınlık ve kizginlikla

sezeryan yada vajinal yerine bebeğine sağlıkla kavuşman mühim .Ne eşine nede başka birşeye takılma sağlıktan mühimi yok . Benim şuan dr lar her an Doğum olabilir diyor ve doğum şekli de belli değil . Ayağa kalkamıyorum kalktığım anda kanama sancı başlıyor . Ve iki tane de normal doğum yaptım hiç sorunsuz hamilelik geçirdim . Şuan hiç bir hazırlığımda yok Yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum sen ne güzel sonlarına sağlıkla gelmişsin güzel şeyler düşünüp , güzel hayaller kurup kendini rahatlatmaya çalış . Ayrıca dr un sezeryan diyorsa onu da kafana takma . Suni sancı da öyle kolay birşey değil . Hem suni sancı alıp acı çekip açılman olmazsa devamı sezeryan . Bu defa boşuna suni sancı çekip hem kendin zorlanıp hem bebeğini strese sokmuş olursun dr un seni yönlendirsin

Bugün sıcaktan ölmezsem daha da ölmem sanırım.pervane karşımda 3. Derecede ve ben oluk oluk ter atıyorum.hissedilen 60 derece falan heralde inşAllah atanıp gideceğim yerin yaz ayı püfür püfür buzz gibi esen bir yer olur çok amin

Amaaaan okadar sıcak dereceyi hiç hissetmedim Allah yardımcın olsun.
ben bugün uzunsüredir ilkdefa hiç bunalmadan terlemeden fenalık basmadan birgün yaşıyorum. İstanbul esiyor bugünhava bulutlu

bugün istanbul rahat çok şükür. günlerdir hatta haftalardır ilk kez terlemiyorum çok şükür rabbime.

bence en önce sorun neyse konuşup onu halledin ki içinde bişey kalmasın. doğum konusuna gelince. onda da acele etme sakın. belki beklersen bebeğin kendi karar verir ve normal olur. sezaryan gerektiren bi durum var mı şu an?

Şuan ikinizde gerginsiniz. Sen hamilesin ama oda ilkdefa çocuk sahibi olacak. Gerginliğini farklı yansıtıyordur. Gün yaklaştıkça geriliyor. Güzel düşün herşey bizim elimizde. Kendine pozitif telkinler ver. Bu şekilde huzursuz olmanın gergin olmanın tek sorumlısu eşin gibi düşünürsen vicdanını rahatlatmış oluyorsun senin yüzünden bu şekilde oldu der gibi oluyor. O bebişin herşeyi en doğal şekilde ilerleyebilir belkide hakkına girme. Bırak gelmek istediği zaman gelsin doğum süreci başlayınca sezeryanda olsan en azından doğum zamanı dolmuş gelmeye kendi karar vermiş olsun. Stressiz pozitif günler diliyorum arkadaşım.

Sakin ol kuzum bu kadar bekledin sezeryani tercih etme bence şu eş kişileri keşke biraz anlayışlı olsalar halimizi anlasalar

Bugün benim de kontrolüm vardı 2 hafta geri çıktı dr çok önemli değil kendin ufak tefeksin senden büyük bişi çıkmaz zaten dedi ama keyfim çok kaçtı

Bugün benim de kontrolüm vardı 2 hafta geri çıktı dr çok önemli değil kendin ufak tefeksin senden büyük bişi çıkmaz zaten dedi ama keyfim çok kaçtı
Ay bu doktorlarda bi alem he
Bende ufak tefeğim 157 boyum ama benden 55-56 cm 4 kilo çocuklar çıktı...
hiç takma usg ölçümleriyle doğduğu ölçüler farklı çıkıyor çoğu zaman

bacım benimki de 4 hafta ilerde görünüyo ben ne yapayım. beni her gören elli tane test istiyo bişey çıkmayınca genetik diyolar

Korkma sana kalmam diyeydin ya.
Hazır lafın yeri gelmiş. Bi kaç kere lafı yapıştırdın mı kimse böyle patavatsızca konuşmuyor. Tecrübeyle sabittir. Kv yi tepemde taşıdım yaranamadım. Şimdi. Çatır çatır olanı söylüyorum. Çok kıymetliyim. Ama saygıyı da elden bırakmayın tabi. Saygısızlık haklılığı örter.

Ay bu doktorlarda bi alem he
Bende ufak tefeğim 157 boyum ama benden 55-56 cm 4 kilo çocuklar çıktı...
hiç takma usg ölçümleriyle doğduğu ölçüler farklı çıkıyor çoğu zaman
Maşallah benim boyum da 1.55 eşimde kısa ama 1.70 hep kafama takıyorum oğlum ufak tefek olursa ya diye olsa nolcak diyo eşimde kız bulamaz diyorum sanane diyor şaka bi yana inş gelişim geriliği yoktur cidden keyfimi kaçırdı bu durum

Hayır kv cahil de bunun arkadaşları da cühela. Ne mğnasebet yahu! Evime kimseyi alamam söz verirken bana mı sordun de. Virüsü var lohusalığı var. Ben de görğmceyim gelinimim evine lohusayken 3 ay gitmedik korona falan da yoktu ama gerrk de yoktu. Bi de mevlüt yaptı ona gittik biz. Annem yardım gerektiğinde gitti onun annesiyle nöbetleşe bu. Akıl mantık vicdan nerede bu bizim toplumda yahu! Lütfen kendinizi ezdirmeyin kimse alınacak diye kendinizi ve bebişleri tehlikeye atmayı. Alınan alınsın.

doğum yapan arkadaşlar, bebeği sarılık olanınız var mı? sarılığın bebeğin kilosu ile ilgisi var mı?
bizim kızda taburcu olacağımı gün 5.8 demişti. ertesi gün çocuk acile gittik 10.3 cıktı. 2-3 gün sonra gelin dedi. gittik baktılar 15.3 cıktı. 18 değer altı sıkıntı yok. bol bol emzir deyip yolladı. kızım 3020 gr doğmuştu. hastaneden çıkarken 2850 gr olmuştu. En son gittiğimizde sarılık için 3060gr olmuş.

doğum yapan arkadaşlar, bebeği sarılık olanınız var mı? sarılığın bebeğin kilosu ile ilgisi var mı?
Oğlum 3.570 gr doğdu hastaneden çıkarken olctukleri değer 9du. Artabilir sürekli emzir dedi dr. Saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Büyük ölçüde azaltıyor.

Elbet etkisi oluyor ama annenin kan grubundan farkli kana sahipse sariliga daha yatkin oluyormus birde erken dogmasids bir faktor tabi
bizim kız benimle aynı kan grubuna sahip. ikimizde 0 Rh+ Ilk bebegim babasıyla aynı kan grubuna sahip onda da sarılık atlatmıştık. inş en kısa sürede geriler sarıldığımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…