2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bide karnımın alt tarafına dokunup daha başı burda dedi ama 32.haftada dönmüş demişti,sonra ki haftada baş geliş diye kaydetti o an hafta geriliğine takılıp sormadım hatta şimdi aklıma geldi gerimi döndü bu çocuk iyice sinir geldi o kadar para verip gidiyoruz adam akıllı bakmıyolar

Kizlar ozele geldim suyu tamamen bitmis bebeğin tehlikeye girmiş acil sezeryana aldı doğurdum yani yoğun bakıma alındı ama bebeğim dua edin bi an once çıksın
En son ben doğurcam diye diye doğurdun valla bebeği canım rabbimin dilek kapısı açıkmıs heralde dua ederken dikkat etmek lazım, alınma sebebi kilosu mu ciğer gelişimimi peki ne dediler sana , inşAllah sağlıcakla kucağına alırsın bir an önce

Yeni dogum yapanlara hayirli olsun. Benden yine birkac bilgi. Bebisinizin dilinde sut artigi gibi beyazlik gorurseniz bu pamukcuk oluyor sut lekesi degil. Bir tur mantar, ozellikle vajinal dogumda annedeki mantar bebege gecmjs oluyor buna dikkat etmek gerek kendiliginden gecmiyor cunku. Ve bebegin agzindan annenjn meme basina geciyor. Özellikle agrili meme basinin sebebi bu ya da bebegin emmekten kacinmasinjn cunku cani aciyor. Boyle durumda yarim cay bardagi kaynamks sogumus suya bir cay kasigi ingiliz karbonatini dokup kucuk parnaginiza gazli bezi tek kat sarip diline surterek kazimak gerekiyor. Damakta varsa oraya da surrnek lazim ama erken farkedersenjz damaga gecmemis olur. Eczanede damla da satiliyor ama dr bize Gunde 4 kez boyle yapmamizi soyledi ve siyirdik mantari. Ayrica dudaginda aft vardi oraya da surduk ve kulak cubugu ile karadut surubundan surdum ikinci gun aftlar gecmjsti. Aklinizda bulunsun

Şuana kadar bisey demediler simdi Esim bilgi almak icin gitti gelince sorar ogrenirim

Kızlar bende resmen depresyon modundayım, atamam yapılınca kardeşimi getirttik bizim arabayla beni memlekete götürsün diye hemde sözleşme imzalamaya da götürecekti beni ordan geçecektik ama kararname cıkması gerekiyormus imza için hemen çıkacak dediler çıktığı ettiği yok kardeşim desen diyor gel gidelim beklemek istemiyor annem kızıyor bekle haftaya cumaya kadar diye bana diyor gelmezsen ben geri otobüse atlar giderim eve, 20 yaşında daha ergenlikte diyeyim birşey olunca hemen sesini yükseltiyor ama çok çok fazla bağırıyor bende alınıyorum ağlayasım geliyor , eşim sesini yükseltse bile bu kadar çok çıkmıyor sesi onun, kardeşim borozan gibi bağırıyor çok zoruma gidiyor. Bir yandan doğurcam memlekete gitmeden kararname çıkmadan diye strese giriyorum rüyalarıma giriyor. Ruhum çok bunaldı anlayacağınız

kararı annenlerin yanında beklesen peki? yol uzar mı atandığın yere.

kararı annenlerin yanında beklesen peki? yol uzar mı atandığın yere.
Burdan atandığım yer 200 km ama memleketten atandığım yer 750 km canım , burdan da memlekete 750 km . Yanı memlekete gitsem 750 ordan geri atandığım yer 750 ordan geri memleket etti 2250 km zaten açılmam var 1 saat dursam arabada o bile belimi ağrıtıyor okadar yola başka bir şehir de doğururum heralde

sana bağırınca buraya şimdi doğururum bak diye tehdit et. ben eşime öyle yapıyordum.

sana bağırınca buraya şimdi doğururum bak diye tehdit et. ben eşime öyle yapıyordum.
Eşim bağırsa ona dicemde bağıran kendi ergenus kardeşim, ama birşey olunca doğururum ha diye söylüyorum ikisine hem bağırıyor hem 2 dk sonra birşey olmamış gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…