2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Beni en çok eşim delirttiği için. Nerdeyse başka kimseyi görmedim son 3 ayda
Bende 6 aydır eşimleydim ama dediğim gibi kardeşim beni götürmeye geldi normalde hemen çıkacaktık geri bu imza işi ortalığı karıştırdı canım. Eşim bağırırsa karşılığını alıyor orasını burasını mıncıklıyorum vuruyorum valla

o zaman en mantıklısı evde beklemek ☹

kızlar hissettiğimiz ıslaklığın akıntı mı yoksa suyumuzun gelmesi mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz? suyumuz gelince bacaklarımızda mı ıslanıyor? yani ne kadar daha fazla olabiliyor?
Benim ilki surekli akiyodu su gibiydi az ya da cok farketmez sürekli akiyosa kalkinca gülünce flan cok su cikmadan gitmek gerekiyor hastaneye

Insallah saglikla cabucak cikar stres yapmayın güzel günler sizi bekliyor ❤
Doktorla konusmus Esim solunum sıkıntısı varmis baska biseyi yokmuş 2 kilo doğmuş solunum sıkıntısı da 15 güne kadar ya da 15 günden biraz daha fazla yatar demiş ALLAH ım bunada şükür

Hay
Ederiz tabi ki canım, peki sen nasılsın? Ağrın sızın vr mı? Sana destek olabilecek birileri var mı yanında?
Ölüyorum ben ağrıdan iki kere ağrı kesici yaptilar ama suan cok ağrım var sezeryan olanlara allah sabır versin normal doğum bisey değilmiş sezeryan yanında kimsede yok yanimda tek basimayim

Bende ilk bebegimde karbonatla geçirmistim:) verdiginiz bigiler icin cook tesekkurler:))

Hay
Ölüyorum ben ağrıdan iki kere ağrı kesici yaptilar ama suan cok ağrım var sezeryan olanlara allah sabır versin normal doğum bisey değilmiş sezeryan yanında kimsede yok yanimda tek basimayim

Gaz sancısı mı acaba hissettiğin? Ağrın neden kaynaklı, ne yorum yaptılar? Canım ya üzüldüm , kardeşin,ablan da mı yok? yoksa pandemi dolayısıyla mı hastaneye sokmuyorlar?

Gaz sancısı mı acaba hissettiğin? Ağrın neden kaynaklı, ne yorum yaptılar? Canım ya üzüldüm , kardeşin,ablan da mı yok? yoksa pandemi dolayısıyla mı hastaneye sokmuyorlar?
Gaz sancısı da olabilir ama dikiş yerim ağrıyor daha çok kimsem yok burda kardesim ist da 4 yasinda kizim.var esimde onun yanında ben hastanede oğlum yoğun bakımda bölündük resmen

Doktorla konusmus Esim solunum sıkıntısı varmis baska biseyi yokmuş 2 kilo doğmuş solunum sıkıntısı da 15 güne kadar ya da 15 günden biraz daha fazla yatar demiş ALLAH ım bunada şükür
Siz de dua edin, biz de edelim tüm ihtiyaci lolanlara. Solunum.sikintisinin nedenini soyledi mi doktor? Üzülmeyin inşallah geçicek güzelce iyi düşünün kendinize iyi bakın bebeginizin size ihtiyaci olucak♡

Kizlar bisey soracam malum erken doğurdum süt sagmam lazim bebeğe ama sagma makinesi almadım kiralayayım dedim oda pazartesi kargoya veririm çarşamba ulaşır diyor mersinde yaşayıp bunla ilgili bilgisi olan var mi nerden bulurum

o zaman kıvamlı bişey değil canım, baya su gibi o zaman?? O yüzden suyum geldi diyorlar demekki
Evet baya su gibiydi simit yiyip ayran içip hadi hasyaneye gidelim daha da bisey yiyemem demistim baya vardi cok akmadibo yuzden rahattım biraz ama fosur fosur akarsa hemen gitmek lazim o da bi ihtimal

Girmeyeli doğum yapan arkadaşlar olmuş hepinizin gözü aydın olsun sağlıkla büyüsünler
Hayırlı olsuuunnn❤❤❤Hayırlı evlat olsun inşallah

Tansiyonu 14/8 olan var mı?Doktor biraz yüksek dedi evde tansiyon aletin mutlaka olsun dedi sipariş vereceğim ama doğuma da az kaldı .yüksek mi sizce bir de nst sonucunu beğenmedi tekrar yemek yiyip çektir dedim ama ben yemek yiyip gelene kadar çıkmıştı bir daha çektirdik .hastanede değildi.yarın yorumlayacak artık.

Gaz sancısı da olabilir ama dikiş yerim ağrıyor daha çok kimsem yok burda kardesim ist da 4 yasinda kizim.var esimde onun yanında ben hastanede oğlum yoğun bakımda bölündük resmen
O acin 4 5 gune gececek Inslalah ilk gun asiri oluyor genel anestezi olduysan bide. ama gecicek emin ol yurumeye clais bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…