2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kaç haftalık dogdu? Allah yardimcin olsun gazdan da olabilir hemsire müsait olursa seni biraz gezdirse iyi olur
Normalde 37 olmam gerekiyordu hatt 38 ama once 31 dediler sonra 33 en son suyu bitmiş acil sezeryan dediler ole sezeryana aldılar doğurdum saati varmis gezmem icin simdi sordum da

biraz yüksek gibi takip et bence mutlaka

Ve doğurdum :)
3,500 kg
Kız bebeğim
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallah
Kizlar ozele geldim suyu tamamen bitmis bebeğin tehlikeye girmiş acil sezeryana aldı doğurdum yani yoğun bakıma alındı ama bebeğim dua edin bi an once çıksın
Hayırlı olsun canım lütfen moralini yüksek tut bisey olmaz inşallah

Slm kızlar çok fazla giremedim. Bebeği olanları tebrik ederim. Yazamadiklarim olabilir kusura bakmayın. Kafam hiç iyi değildi kendimde değildim. Hidrosefali bebeği olan ablam da benden sonra acilen sezeryan oldu. Bugün kaybetti bebeğini doğumdan sonra. Benim bebeğimde daha gözlem altında. Solunum sıkıntısı ndan hastanede .bir aklım bebeğimde. Gorememistim bugün bir defa gorebildim bebeğimi. İlk defa tam gorebildim. Çok şükür cihazsiz bugün kendi halinde nefes alıyormuş. Ne zaman çıkar bilemiyorum. Sürüm çok çok az sagabildim. Bugün banyo mu da yaptım ama sütüm gelmedi. Var mı benim gibi bebeği solunum sıkıntısı olan. Of aklım hep bebeğimde ablamda. Ablamın yanına da gidemiyorum uzakta

Kizlar ozele geldim suyu tamamen bitmis bebeğin tehlikeye girmiş acil sezeryana aldı doğurdum yani yoğun bakıma alındı ama bebeğim dua edin bi an once çıksın
Tebrikler canm. Geçmiş olsun. Neden aldillar bebeği yoğun bakıma erken doğum mu oldu

Geçmiş olsun canım ablana üzüldüm Rabbim sabr verian
Solunum sıkıntısında genelde canım 4-5gün içerisinde taburcu oluyor canım Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah

kızlar hissettiğimiz ıslaklığın akıntı mı yoksa suyumuzun gelmesi mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz? suyumuz gelince bacaklarımızda mı ıslanıyor? yani ne kadar daha fazla olabiliyor?
Canim benimki sızıntı şeklinde olmuştu. Önce akıntı gibi oldu tuvalete kalktım. Azcik su gelmişti ama çok az. Yatağa yatınca sanki regl olmuşum gibi yine biseyin geldiğini hissettim. Bu kez az öncekinden daha çok su gelmişti.Tekrar Yatağa geçtim Sonra acaba suyum mu geliyo diye dusunurken yataktan kalktım yine bişeyin geldiğini hissettim. Oturdugumda duruyo kalkıyorum geliyo. Pijamam ıslandı bayağı. Hastaneye gittiğimde hala az az geliyordu ara ara. Yani illa bir anda gelecek diye birşey yok. Benimki ara ara geldi çünkü.

Merhaba arkadaşlar. Doğum sonunda gerçekleşti. Dün 18.00 danberi hastanedeyim. Ama suni sanciya rağmen 1cm açıklıktan öteye geçemedim. Bu gün suyunun gelmesinin üzerinden 24 saat geçtiği ve hala değişiklik olmadığı için 3 gibi sezeryan aldım. Önce spinal denediler ancak ben hissettiğimi soyledigum an genel anesteziye geçtiler. Bebek kanala sıkışmış sezaryan in bile cok zor gectigini soyledi doktorum. Ilk uyanış vs biraz zor. Ama şu an rahatım. 2 saat zor geçiyor sonrası sızı. Şimdi den diğer herkese de geçmiş olsun :)

Merhaba arkadaşlar bende 37+3 de bugun kızımı kucağıma aldım çok şükür.... Normal kontrole gelmiştim 5 cm açılman var suyun gelince hemen doğurursun dedi doktor... Dediği gibide oldu.. 3 saat kadar açılma biraz daha olsun diye bekledik ama sancım çok azdı. Çok hafif hissediyordum sonra 8 cm olduğunu söyledi ebe hanım ve suyumu açtı... Su açma işlemi biraz acılı geçti... Suyum geldikten sonra toplamda 3 kez keskin büyük ağrı hissettim ve 15 dakika bile olmadan kızımı doğurdum... Doğum anı nolur karnımı yarın bebeği alın dedim ama..... Şimdi iyiki yarmamışlar diyorum doğum yapalı 8 saat oldu.. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür

Evet erken oldu 33 haftalik görülüyordu bide suyu bitmişti simdide solunun sıkıntısı varmis
Canm üzülme orda iyidir emin ellerdedir. Benim ikinci kızımda da suyum bitmiş 35 haftalik di hemen aldılar. Kuveze almadılar ama seninki de erken toparlanır ins. Üzme caninini erken farkedilmesi suyu onun sağlığı için böylesi daha iyi . İnşallah bebeğine kavuşursun. Bizim bebekte solunum sıkıntısı ndan dolayı kuvezde. Rabbime emanet.kavusiruz ins bebeklerimize sağlıklı bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…